Skocz do zawartości
un_ix

sirius.pl - prosze o opinie, informacje - pilne!!!

Rekomendowane odpowiedzi

:arrow: witam

co mozecie powiedziec o firmie sirius.pl. chce tam kupic w trybie pilnym karte graficzna. jakia macie opinie, zdanie na temat tego sklepu?? czy przesylki sa dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem ich zawartosci?? jak wyglada czas oczekiwania na przesylke?? prosze o odpowiedzi. z gory dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja u nich kupiłem grafę [to co w opisie] zamówiłem przez kuriera [servisco 30 zeta] przyszło w 2 dni [tyle ile miało iść :D ] zapakowane w folie servisco :D a teraz noszę się z zamiarem kupna u nich dvd toshiba :)

polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: dzieki wszystkim przedmowca za wypowiedzi 8)

prosilbym jeszcze o doradzenie w wyborze rodzaju transportu. brac kuriera (30 zl) czy poczte (15 zl)?? nie wiem czy w obu przypadkach przesylka bedzie traktowana w nalezyty sposob (np. rzucanie nia). byl kiedys przypadek (chyba u nas na forum), ze gostek dostal swoja przesylke i z GF odlecial radiator wraz z pamiecia (mocny klej musial byc)! z kurierami mam dobre doswiadczenia, a z poczta to roznie bywa...

prosze o wasza rade. z gory dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm... z mojego doświadczenia pocztaa polska to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o :evil: !!! [przykład. zamówiłem plakat który przyszedł w tubie złamanej na pół a na tubie pisało wielkimi czerwonymi literami nie łamać !!! i co to ma być ?!? :evil: ] a pozatym według mnie przy tak dużych wartościach kurier jest pewniejszy :D a poza tym dostajesz towar prosto do domu :D a nie musisz zapierdzielać na pocztę [w moim przypadku mam kawałek do poczty :? ] ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi