Xavras Wyżryn Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Czy można włączyć Side Band Addressing bez dodatkowych programów np Riva Tuner? Chodzi mi np. o wpis do rejestru taki jak CoolBits. (CoolBits 3 odblowouje mi tylko clock frequency i synchronizacje) Flashowanie biosu karty tez nie wchodzi wgre choc wiem, ze tak mozna uaktywnic te opcje "na stałe". Znacie jakies ciekawe wpisy w rejestr, poza oczywiscie CoolBits 3, odblokujace dotatkowe opcje karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Jak karta i płyta gł. obsługują tą opcję jest ona zawsze domyślnie włączona, jak nie nie ma sensu zawracać sobie tym głowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Pewnie, ze obsuguja bo sprawdzałem, tylko chodzi mi o to, czy da sie to właczyc poprzez wpis w rejestr, bez instalowania dodatkowych programow. Rozne sa opinie na ten temat ale u mnie fast writes i SBA troche daje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 A moze bys napisale jaka masz karte, jaka plyte, jakie stery :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 i tak to nic nie daje oprócz obnizenia stabilności, jakby dawało to na pewno nV by włączyłą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...