Gość sssaczek Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Mój 20 GB Seagate U5 od jakiegoś czasu chodzi jakoś dziwnie najpierw zaczął chodzić chwilami tak jakby cd szukał płytki i nie umiał znaleść i wtedy zwiech a potem zaczął znajdować bady mam ich już z 15 czy to jego koniec czy jeszcze coś się da uratować??? POMOCY z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 moze napiecia ci siadaj na zasilaczu sprawdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sssaczek Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 ale na innych kompach teżtak się dzieję jak go biorę do kogoś wiem że to może być włąsnie od noszenia dyski tego nielubią a mój już 3 lata jest noszony parę razy w tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 prawdopodobnie padaka,,, zamiast się mazać zrób szybko bekap ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 I opchnij szybko ten dysk jakiemuś jeleniowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 I opchnij szybko ten dysk jakiemuś jeleniowi. :evil: :evil: :evil: :evil: to nie jest zbyt uczciwe, jak Ty bys sie czul gdyby ktos Ci popchnal taki dysk ? :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Dlaczego nieuczciwe, przecież każdy może sobie sprawdzić. A czy sprawdzi, to jego sprawa. Ja sprawdzam zawsze i daję możliwość sprawdzenia innym gdy dysk sprzedaję. Najwyżej pójdzie taniej, ale zawsze będzie chociaż trochę kasy, bo za niedziałający nic nie dostaniesz, no może w skupie uszkodzonych jakieś grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Dlaczego nieuczciwe, przecież każdy może sobie sprawdzić. A czy sprawdzi, to jego sprawa. Ja sprawdzam zawsze i daję możliwość sprawdzenia innym gdy dysk sprzedaję. Najwyżej pójdzie taniej, ale zawsze będzie chociaż trochę kasy, bo za niedziałający nic nie dostaniesz, no może w skupie uszkodzonych jakieś grosze. cwaniak z avacsem 52k sie odezwal :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Co Stefek chcesz na gołe klaty wyskoczyć? Rzucasz się ostatnio jak mysz w piekarniku. update: piekarnik był włączony :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 sprawdz dysk, zrób bakupa (szkoda danych) i zrób low formata. Jak dalej tak będzie siadał to spróbuj go sprzedać tylko z napisem, że coś z nim jest nie tak. Prawde mówiąc sprzedaj jak chcesz. Ja i tak nie kupuje dysków na Allegro bo nigdy nie wiesz z kim masz przyjemność i ile ci pochodzi kochany dysk:D benito i ste3an te gołe klaty to nawet niezły pomysł tylko już chyba wiadomo kto wygra :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Dlaczego nieuczciwe, przecież każdy może sobie sprawdzić. A czy sprawdzi, to jego sprawa. Ja sprawdzam zawsze i daję możliwość sprawdzenia innym gdy dysk sprzedaję. Najwyżej pójdzie taniej, ale zawsze będzie chociaż trochę kasy, bo za niedziałający nic nie dostaniesz, no może w skupie uszkodzonych jakieś grosze. heh, do konca mi to nie przemawia ;) tzn nie zebym sie czepial, ja rowniez bym sprawdzil, ale np ktos moze sie nie znac na kompach i nie wie ze mu sie zepsuje ;) a nie kazdy sie na wszystkim zna, chociaz w sumie to mozna poprosic kogos kto sie na tym zna wiec :peace: :gitara2: co to za myszy byly ? smaczne ? ;) pozdro :banan: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...