Skocz do zawartości
Karuzo

[PYTANIE] Sondy i prv msg.

Rekomendowane odpowiedzi

Czy na tym forum jest mod, ktory pozwala adminom/moderatorom sprawdzac jak kto glosowal w sondach, oraz czytac prywatne wiadomosci ?

ja umiem - jak sie sprenże umysłem - i moimi biofluidami czytam jak glosowaliscie chlopaki !

hehhe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy na tym forum jest mod, ktory pozwala adminom/moderatorom sprawdzac jak kto glosowal w sondach, oraz czytac prywatne wiadomosci ?

ja umiem - jak sie sprenże umysłem - i moimi biofluidami czytam jak glosowaliscie chlopaki !

hehhe

Nie mam pojecia co Cie tak bawi.Zapraszam do mnie na forum, tam sa sondy - zaglosuj a powiem Ci na co, napisz do kogos na prv, a wkleje Ci to jako wazne ogloszenie, tak zebys nie musial szukac za dlugo.

Teraz zastanawiam sie co w Twoim nicku robi przedrostek Han, bo cock jest jak najbardziej na wlasciwym miejscu.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehhe

Nie mam pojecia co Cie tak bawi.Zapraszam do mnie na forum, tam sa sondy - zaglosuj a powiem Ci na co, napisz do kogos na prv, a wkleje Ci to jako wazne ogloszenie, tak zebys nie musial szukac za dlugo.

Teraz zastanawiam sie co w Twoim nicku robi przedrostek Han, bo cock jest jak najbardziej na wlasciwym miejscu.

Pozdrawiam.

1) W podstawowej wesji phpbb (ani też w 'naszej') nie ma podglądania sond. Jest to oczywiście bez większego problemu możliwe do zrealizowania za pomocą prostego moda.

2) Karuzo: hamuj sie trochę z przepychankami słownymi bo polecisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...