Karuzo Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Czy na tym forum jest mod, ktory pozwala adminom/moderatorom sprawdzac jak kto glosowal w sondach, oraz czytac prywatne wiadomosci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 a co :D przeskrobales cos :D Wladza gestapo siega wszedzie :wink: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Nie interesują nas sprawy prywatne użytkowników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 2xnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 jasne ze sie da widziec kto jak glosowal na dany temat ta opcja jest dostepna w tym silniku forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Po zainstalowaniu hacka :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 nie wiem co admini moga ale mod takowej "sily" nie posiada ;] zreszta marco chyba wyczerpal juz temat ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 jasne ze sie da widziec kto jak glosowal na dany temat ta opcja jest dostepna w tym silniku forum Nie ma takiej opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Czy na tym forum jest mod, ktory pozwala adminom/moderatorom sprawdzac jak kto glosowal w sondach, oraz czytac prywatne wiadomosci ? ja umiem - jak sie sprenże umysłem - i moimi biofluidami czytam jak glosowaliscie chlopaki ! hehhe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Czy na tym forum jest mod, ktory pozwala adminom/moderatorom sprawdzac jak kto glosowal w sondach, oraz czytac prywatne wiadomosci ? ja umiem - jak sie sprenże umysłem - i moimi biofluidami czytam jak glosowaliscie chlopaki ! hehhe Nie mam pojecia co Cie tak bawi.Zapraszam do mnie na forum, tam sa sondy - zaglosuj a powiem Ci na co, napisz do kogos na prv, a wkleje Ci to jako wazne ogloszenie, tak zebys nie musial szukac za dlugo. Teraz zastanawiam sie co w Twoim nicku robi przedrostek Han, bo cock jest jak najbardziej na wlasciwym miejscu. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Czy na tym forum jest mod, ktory pozwala adminom/moderatorom sprawdzac jak kto glosowal w sondach, oraz czytac prywatne wiadomosci ? ja umiem - jak sie sprenże umysłem - i moimi biofluidami czytam jak glosowaliscie chlopaki ! hehhe Nie mam pojecia co Cie tak bawi.Zapraszam do mnie na forum, tam sa sondy - zaglosuj a powiem Ci na co, napisz do kogos na prv, a wkleje Ci to jako wazne ogloszenie, tak zebys nie musial szukac za dlugo. Teraz zastanawiam sie co w Twoim nicku robi przedrostek Han, bo cock jest jak najbardziej na wlasciwym miejscu. Pozdrawiam. 1) W podstawowej wesji phpbb (ani też w 'naszej') nie ma podglądania sond. Jest to oczywiście bez większego problemu możliwe do zrealizowania za pomocą prostego moda. 2) Karuzo: hamuj sie trochę z przepychankami słownymi bo polecisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...