Gość coocer Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 witam, jest mozliwosc posiadania stalego adresu ip na neo, niestety nie wiem jak to sie robi, czy ktos ma moze pojecie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 nie ma mozliwosci POSIADANIA stalego IP w neostradzie.. ale zainteresuj sie tym: www.no-ip.com lub w ogole DynDNS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coocer Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 dokladnie o to mi chodzilo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 arg :evil: zaczynacie mnie draznic z tematami o stalym IP :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Polecam www.dyn.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...