rumianko Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 wie ktos moze jak usunac dziwne arefekty z obrazu piasku i wody mam ten problem i nie umie sobie z nim poradzic :( w kazdej innej grze nie mam tego problemu marki tak samo dobrze wyswietlaja grafike a far cry niestety nie. czy to jest problem sprawnych w 100% dodatkowych potokow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Odkrec karte i sprawdz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evemaster Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 tez mam podobny problem karta niekrecona a dziwne rzeczy sie dzieja morze jest normalne a jak jest jakas woda w budynku albo kanale to wyswietla hm ciezko to ujac co wyswietla bo barwy sa rozniste :( moze to przez te omegi bo jeszcze nie sprawdzalem na innych ale dziwna rzecz dziwna :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumianko Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 tez mam podobny problem karta niekrecona a dziwne rzeczy sie dzieja morze jest normalne a jak jest jakas woda w budynku albo kanale to wyswietla hm ciezko to ujac co wyswietla bo barwy sa rozniste :( moze to przez te omegi bo jeszcze nie sprawdzalem na innych ale dziwna rzecz dziwna :roll: sprawdzalem na catalyst i tych kwadraciorow ni ma, czyli nie do konca 4 dodatkowe potoki chodza sprawnie :( a i w zadnej innej grze tego nie mam tylko w tej :? a moze wina wersji omeg? moze komus przerobka 9500@pro lub 9800se@pro dziala dobrze na innych omegach niz 2.5.36b jezeli tak to podajcie wersje omeg na ktorych wam dobrze dziala far cry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Farcry chodzi bardzo dobrze. R9800SE @ PRO - BIOS XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...