Skocz do zawartości
rumianko

far cry i modowany radek 9500@pro problem z kwadratami

Rekomendowane odpowiedzi

wie ktos moze jak usunac dziwne arefekty z obrazu piasku i wody mam ten problem i nie umie sobie z nim poradzic :( w kazdej innej grze nie mam tego problemu marki tak samo dobrze wyswietlaja grafike a far cry niestety nie. czy to jest problem sprawnych w 100% dodatkowych potokow?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mam podobny problem karta niekrecona a dziwne rzeczy sie dzieja morze jest normalne a jak jest jakas woda w budynku albo kanale to wyswietla hm ciezko to ujac co wyswietla bo barwy sa rozniste :( moze to przez te omegi bo jeszcze nie sprawdzalem na innych ale dziwna rzecz dziwna :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mam podobny problem karta niekrecona a dziwne rzeczy sie dzieja morze jest normalne a jak jest jakas woda w budynku albo kanale to wyswietla hm ciezko to ujac co wyswietla bo barwy sa rozniste  :( moze to przez te omegi bo jeszcze nie sprawdzalem na innych ale dziwna rzecz dziwna :roll:

sprawdzalem na catalyst i tych kwadraciorow ni ma, czyli nie do konca 4 dodatkowe potoki chodza sprawnie :( a i w zadnej innej grze tego nie mam tylko w tej :?

a moze wina wersji omeg? moze komus przerobka 9500@pro lub 9800se@pro dziala dobrze na innych omegach niz 2.5.36b jezeli tak to podajcie wersje omeg na ktorych wam dobrze dziala far cry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi