Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o tej karcie? Widział ktoś może jakieś porówniania do produktów Nvidia czy Ati? Przymierzam się do kupna nowej grafy. Zamierzam zainwestować jakieś 800PLN. Może macie jakieś wskazówki? Dodam , że nie za bardzo lubię produkty Nvidia i myślałem o jakiejś karcie Ati.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie o tej karcie? Widział ktoś może jakieś porówniania do produktów Nvidia czy Ati? Przymierzam się do kupna nowej grafy. Zamierzam zainwestować jakieś 800PLN. Może macie jakieś wskazówki? Dodam , że nie za bardzo lubię produkty Nvidia  i myślałem o jakiejś karcie Ati.

To wez lepiej ATI, 8500 - powinno starczyc kasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadałem już na posta o podobnej tematyce i moje zdanie jest takie:

Kup lepiej ATI,- miałem gdzieś zestawienie SiSa z kartami ATI i NV i powiem tylko, że żadna rewelacja też ma być parę modeli z tego co pamiętam to środkowy był ciut gorszy od ATI7500 a najlepszy był w tyle za ATI8500 /jak znajdę to podeśle/,- pomijam już fakt dopracowania sterów z którymi na bank będą problemy i jakieś dziwne akcje w poszczególnych grach czy aplikacjach, tak więc najlepszą alternatywą staje się albo ATI8500 lub jego ciut gorszy i tańszy brat ATI9000, który w ''ACTION'' kosztuje jakieś 433 zeta + VAT, no a to już są konkretne karty za rozsądną cenę. :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najtańszy Radeon nie znaczy , że jest dobrą inwestycją.Zapytałem o tę kartę , gdyż do niedawna była w zasadzie tylko Nvidia (przez jakiś czas) , teraz jest ATI , wszyscy inni w zasadzie padli , a tu nagle SiS im to za całkiem rozsądną cenę.Niestety wciąż nie wiem jak się ma wydajność tej karty do jej ceny . ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra akurat w tym teście i akurat ten model wypadł ponoć lepiej niż ATI7500, ale kartę oceń sam, a co do sterów to nawet nie czytając tego infa miałem rację :) , a więc czyżby jednak ATI8500 lub 9000pro ??? :?

http://www.tomshardware.pl/graphic/02q3/02...0730/index.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...