joshua Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Co sądzicie o tej karcie? Widział ktoś może jakieś porówniania do produktów Nvidia czy Ati? Przymierzam się do kupna nowej grafy. Zamierzam zainwestować jakieś 800PLN. Może macie jakieś wskazówki? Dodam , że nie za bardzo lubię produkty Nvidia i myślałem o jakiejś karcie Ati. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Co sądzicie o tej karcie? Widział ktoś może jakieś porówniania do produktów Nvidia czy Ati? Przymierzam się do kupna nowej grafy. Zamierzam zainwestować jakieś 800PLN. Może macie jakieś wskazówki? Dodam , że nie za bardzo lubię produkty Nvidia i myślałem o jakiejś karcie Ati. To wez lepiej ATI, 8500 - powinno starczyc kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Daruj sobie SIS'a, weź lepiej ATI Radeona 8500 lub 9000 Pro - wolniejszy, w tej samej cenie dostaniesz jeszcze GF4TI4200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Odpowiadałem już na posta o podobnej tematyce i moje zdanie jest takie: Kup lepiej ATI,- miałem gdzieś zestawienie SiSa z kartami ATI i NV i powiem tylko, że żadna rewelacja też ma być parę modeli z tego co pamiętam to środkowy był ciut gorszy od ATI7500 a najlepszy był w tyle za ATI8500 /jak znajdę to podeśle/,- pomijam już fakt dopracowania sterów z którymi na bank będą problemy i jakieś dziwne akcje w poszczególnych grach czy aplikacjach, tak więc najlepszą alternatywą staje się albo ATI8500 lub jego ciut gorszy i tańszy brat ATI9000, który w ''ACTION'' kosztuje jakieś 433 zeta + VAT, no a to już są konkretne karty za rozsądną cenę. :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Najtańszy Radeon8500 jak widać kosztuje 409 zł + VAT http://www.action.pl/products/product.php?prid=2808 najdroższy z Minta 499 zł, a to, że GF4-4200 jest w tej samej cenie to jakaś bujda najtańszy Prolink kosztuje 668 zł + VAT to chyba nie to samo??? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Najtańszy Radeon nie znaczy , że jest dobrą inwestycją.Zapytałem o tę kartę , gdyż do niedawna była w zasadzie tylko Nvidia (przez jakiś czas) , teraz jest ATI , wszyscy inni w zasadzie padli , a tu nagle SiS im to za całkiem rozsądną cenę.Niestety wciąż nie wiem jak się ma wydajność tej karty do jej ceny . .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 No dobra akurat w tym teście i akurat ten model wypadł ponoć lepiej niż ATI7500, ale kartę oceń sam, a co do sterów to nawet nie czytając tego infa miałem rację :) , a więc czyżby jednak ATI8500 lub 9000pro ??? :? http://www.tomshardware.pl/graphic/02q3/02...0730/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 a ja wam powiem jedno ja kupie SiS Xabre 400, pierwsze modele zaczely sie juz pokazywac niestety narazie solteka, ja czekam na cos z nizszej polki ale chyba kupie SiS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...