berkut Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Polski 3 Biologia 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Polski 4 Historia 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@kal Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Polski 3 Gegra 4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 polski 5 mata 6 :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 A sprzed lat tez mozna? ;) Polski 5 Historia 6 (1999 r.) A jutro bronie magisterke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 ale napsizcie, czy to rozszerzona, nowa, stara?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 tegoroczna, podstawowy poziom polski - 2 (no ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le, wkoncu tematy z slaskiego) historia - 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Rozszerzona matma 4 qfa liczylem na 5 ;/ Polski podstawowy 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 polski 4 matma 5 inglisz 5 rocznik 2000 na wstepnych z matmy mialem 94/100 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 juz gdzies pisalem ale ... ;] rok 2000 polski pisemny :arrow: 4 polski ustny :arrow: 4 matma pisemna :arrow: 5 matma ustna :arrow: zwolniony, przepisane 5 z pisemnej angol ustnie :arrow: 5 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 polski 5 mata 6 tak jak i ja :) kope lat temu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Polski 3 Geografia 2 Z calej mojej klasy (21 osob) tylko 5 ludzi idzie na ustne - reszta zwolniona 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 A ja mam tak: 5 - polski, zwolnienie z ustnej 6 - mata, zwolnienie z ustnej Angielski - ustna - będę wiedział, jak to zdam Śląskie, ten rok. AVE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Matma 5, polski podam jutro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Polski 4 Matma 4 Ustne za tydzien :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 No widze że nowy topic to powtórze jescze raz: - pisemny Polak-> 3 - pisemny Angol-> 4 - ustny Angol (rozszerzony)-> 5 :) w czwartek ustny z wosu, a 28.05 polak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 pisemny J. polski -> 5 ustny J. polski -> 5 (przepisany) pisemna matematyka -> 6 ustna matematyka -> 6 (przepisana) praca dyplomowa :wink: -> 6 Rocznik: 2k3 :mrgreen: A wynikow ze studiow moze juz nie przytocze 8) P.S. MeHow gratulacje, te 2x stron zrobilo swoje (a mowia, ze ilosc sie nie liczy :mrgreen:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 polski 2 :( matma 4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 kurna jakie 2x :> :> :> co to za plotka :> :> niedlugo bedzie 3xyvz :> ja jedynie 16 stron napisalem :> w tym z tematami. No nie ukrywam ciesze sie, ale dzisiaj i tak dzien marny, bo nic mi nie wychodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 matura 2003 (rocznik 84 rulezz !! :D ) polski pisemny : 2 :P matma pisemnie : 5 angielski ustnie : 5 (zaczalem nawijac o ludziach w maskach przeciwgazowych co po osiedlach chodza ;) ) polski ustnie : 2 :P :D matma ustnie : 4 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 ja tam jestem '83 :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 matura 2003 (rocznik 84 rulezz !! :D ) polski pisemny : 2 :P matma pisemnie : 5 angielski ustnie : 5 (zaczalem nawijac o ludziach w maskach przeciwgazowych co po osiedlach chodza ;) ) polski ustnie : 2 :P :D matma ustnie : 4 :? a to nie jest przypadkiem tak ze jak ma sie 5 z pisemnej to jest sie zwolnionym z ustej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 matura 2003 (rocznik 84 rulezz !! :D ) polski pisemny : 2 :P matma pisemnie : 5 angielski ustnie : 5 (zaczalem nawijac o ludziach w maskach przeciwgazowych co po osiedlach chodza ;) ) polski ustnie : 2 :P :D matma ustnie : 4 :? a to nie jest przypadkiem tak ze jak ma sie 5 z pisemnej to jest sie zwolnionym z ustej ??trzeba mieć w trzeciej klasie conajmniej 4, i w czwartej conajmniej 4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Szalony `83 :D :wink: :!: polski pisemny 5 polski ustny 5 angielski 6 matma 2 (nie chciało już mi się z taką jedną pindą kłócić :D) PLÓM :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 matura 2003 (rocznik 84 rulezz !! :D ) polski pisemny : 2 :P matma pisemnie : 5 angielski ustnie : 5 (zaczalem nawijac o ludziach w maskach przeciwgazowych co po osiedlach chodza ;) ) polski ustnie : 2 :P :D matma ustnie : 4 :? a to nie jest przypadkiem tak ze jak ma sie 5 z pisemnej to jest sie zwolnionym z ustej ??trzeba mieć w trzeciej klasie conajmniej 4, i w czwartej conajmniej 4 :)dokladnie - jak si ema te 4 to sie jest zwolnionym, jak widac nie bylem doceniany ;) :D tylko 3, i to dobrze ze 3 mialem, 3 tydzien 4 klasy a tu 3 "gole" na czysto :lol: , ale nie zasmiecajmy topicu, maja byc same wyniki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 To i ja sie przylacze :wink: Rocznik '80 j. polski (pisemny) :arrow: 5 8) j. polski (ustny - musialem zdawac bo w III klasie mialem dst na semestr) :arrow: 5 8) mata (pisemnie) :arrow: 3 mata (ustnie) :arrow: 2 - ale chlane bylo dzien wczesniej :lol: j. angielski :arrow: 6 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 To był rok chyba 1998... :) Polak 4 i 3 Historia 3 i 3 Angol 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Ja tam nie chcialem dyskryminowac zadnej pozytywnej oceny, wiec zaliczylem komplecik ;) Polak ustny - 2 (moja "mocna" strona... ) Polak pisemny - 3 Angielski - 4 Matma pisemna - 5 Matma ustna - 6 Matura 2001 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 maturka 2002 POLISZ p:4 u:3 HISTERIA p:4 u:4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 bosh ale relikty na tym forum :P kurde ja czekam do czwartku :( - na pisemne ofc... sie chyba zesram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...