MeHow Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Do egzaminów zostła mi tylko fiza, bo z maty juz więcej dostać nie można. Aha, przypomianłem sobie, że mi jeszcze dodadzą 20 pkt, za mat-fiz..... no i to jest najbardziej popier...niczona rzecz... z jakiej paki za profil mat-fiz dodaja 20pkt do egzaminu? posrani oni sa nieziemsko :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 heh to ja dozuce moje ;P polski pisemny - 2 (Za drugim podejsciem :P ) angielski pisemny - 4 polski ustny - 4 angielski ustny - 6 infa ustna - 4 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 no i to jest najbardziej popier...niczona rzecz... z jakiej paki za profil mat-fiz dodaja 20pkt do egzaminu? posrani oni sa nieziemsko :[Za takie ,ze ty przez 4 lata sie opioerniczales na ogolnym w porownaniu do prawdziwego mat-fizu . Nie chodzi mi to o ilosc wlozonej pracy tylko o porownanie poziomu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no13 Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 polski: 3 :D gegra: 2 :D do matury uczyłem sie z polskiego dokładnie 1,5 godziny, a geografi nawet nie dotknąłem :) a ostatni raz ją mialem 3 lata temu :-) ahh te ściągi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Moim zdaniem jeszcze bardziej popierniczone jest to, że do tego wskaźnika liczą polski i angla/nimca/czego się tam kto uczył, po jakiego grzyba im to na czysto technicznych studiach. chyba po to, żeby wiedziec, że mówi się diód, a nie diod... czy coś.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 no i to jest najbardziej popier...niczona rzecz... z jakiej paki za profil mat-fiz dodaja 20pkt do egzaminu? posrani oni sa nieziemsko :[Za takie ,ze ty przez 4 lata sie opioerniczales na ogolnym w porownaniu do prawdziwego mat-fizu . Nie chodzi mi to o ilosc wlozonej pracy tylko o porownanie poziomu . sorry wielkie, ale nie mów do mnie tym tonem. Smiem twierdzic, ze jestem o wiele lepszy z maty i fizy od wielu ludzi, z mat-fizow. Tak wiec podaj mi jakies inne powody. Moim zdaniem jest to chory pomysl i nic go nie usprawiedliwa. Powinien byc normalny "rowny dla wszystkich" egzamin i wtedy bylby looz... :) :) :) Teraz jeszcze zostal tylko ten angiel... trzeba powalczyc o jaknajwieksza liczbe punktow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 AA chodzilo ci o egzaminy na studia 8) Sry myslalem ze o ogolna punktacje . Jezeli chodzi o egzaminy to rzeczywiscie powinno byc po rowno . BTW nie mysl ,ze jestes lepszy bo nie jestes =] Troche samokrytyki by ci sie przydalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 no i to jest najbardziej popier...niczona rzecz... z jakiej paki za profil mat-fiz dodaja 20pkt do egzaminu? posrani oni sa nieziemsko :[Za takie ,ze ty przez 4 lata sie opioerniczales na ogolnym w porownaniu do prawdziwego mat-fizu . Nie chodzi mi to o ilosc wlozonej pracy tylko o porownanie poziomu . sorry wielkie, ale nie mów do mnie tym tonem. Smiem twierdzic, ze jestem o wiele lepszy z maty i fizy od wielu ludzi, z mat-fizow. Tak wiec podaj mi jakies inne powody. Moim zdaniem jest to chory pomysl i nic go nie usprawiedliwa. Powinien byc normalny "rowny dla wszystkich" egzamin i wtedy bylby looz... :) :) :) Teraz jeszcze zostal tylko ten angiel... trzeba powalczyc o jaknajwieksza liczbe punktow. taaaaa juz raz "rownosc" walkowalismy w naszej historii, moze juz wystarczy ? ^-^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 A teraz dinozaury. Matura 1996/97 :D Polski 4/4 Historia 4/4 Niemiecki 4 Ale magisterka na 5 z wyróżnieniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Aż mi sie przypomniało: Bo moja racja jest najmojsza!!! Aż mi sie przypomniało: Bo moja racja jest najmojsza!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 polski 3 matma 3 nie jest zle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 A teraz dinozaury. Matura 1996/97 :D [.....]Ooooo, a ja to to już chyba jestem skamieliną :wink: . Matura 90/91 j. polski - 3/4 (ale 2 na półrocze w 5 klasie - stara skala ocen - także i tak niezły osiąg - miałem, po prostu, problemy z trafieniem do szkoły, jeden zeszyt do wszystkiego, i takie tam :twisted: ) matematyka - 3 cudem ( do dziś nie wiem dlaczego na półrocze miałem 3 - jestem debilem matematycznym) historia - 5 (Ooo, i to jest to, co tygryski lubią najbardziej. Historia rulezz) j. obcy - nie zdawałem - dawno, dawno temu w technikach tak było :wink:. A potem 11 lat radosnych studiów - zawsze miałem luźne podejście do działań naukowych :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 polski pisamny : 4 polski ustny : 4 gegra pisemna : 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 dzisiaj na maturze usntej z historii kumpel dostal pytanie co sie obecnie robi w parku saskim :> odpowiedzial "pije sie wino" :) ale w koncu 5 dostal :> podobna smieszna sytuacja z ustnej na polskim (2000r) ... kumpel otrzymal pytanie "co bylo o dwunastej w nocy w dziadach?" Odp: "Nooo ... tak na chlopski rozum to toast ..." babki zesikane ze smiechu ... ale zdal koles ;] nie musze wspominac ze o dziadach nie mial zielonego pojecia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Heh, jak dinozaury to ja też ;) Matura 1996 (albo 1997 ;) ) Polski - 4/3 Angielski 4/4 Historia - 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 polski : 3/2 matma : 2 angielskie: ? informatyka: ? walic oceny, wazne ze mam spokoj.. jeszcze tylko 2 przedmioty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 polski pisemny: 4 polsku oralny: 4 mata pisemna: 6 (nie jestem zwolniony z ustnej, bo mialem 3 w 3rd klasie) angielski ustny: 25.05 mata ustna: 31.05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 polski pisemny - 2 polski ustny - 2 matma pis. - 2 informatyka ustn - 5 ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 polak pisemny 3 hista pisemna 5 hista ustna przepisana ocena 5 polak ustny 4 i zjebalem angol 2 :( Matura 2000... Elblag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Co dośmiesznych sytuacji: Kumpel miał na ustnej: Podaj nazwę krzywej o wzorze: x^2 + y^2=1 Odp.: Elipsa :) Komisja: może jakiś szczególny przypadek elipsy? :) Odp.: yyyyyy.... no.... e..... Komisja: A co było pierwszym wynalazkiem człowieka? Odp.: eee..yyy... To będzie okrąg. Dostał 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Co dośmiesznych sytuacji: Kumpel miał na ustnej: Podaj nazwę krzywej o wzorze: x^2 + y^2=1 Odp.: Elipsa :) Komisja: może jakiś szczególny przypadek elipsy? :) Odp.: yyyyyy.... no.... e..... Komisja: A co było pierwszym wynalazkiem człowieka? Odp.: eee..yyy... To będzie okrąg. Dostał 3. no tak :> u nas znajomy z 5 razy pod rzad powiedzial Cezary bOryka. "Z czym sie Boryka?" padlo pytanie :) :) :). Drugi profesora Spannera przeczytal jako "SZPONER" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Dobrze, że nie 'Szpaner' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 ;] dobrze, dobrze ;] ze nie kohai, jebai, dai ;] ale to tylko taki OT. Ja mam ustna w czwartek z angla i bede mial juz po maturze... potem to juz bedzie pelen looz, az do egzaminow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 A.D. 2000 polski (pisemny)- 5 angielski (pisemny)- 5 niemiecki (ustny)- 6 Szybko i bezbolesnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Polski pisemny i ustny po 4 Historia ustna 5 ;( [do tej pory nie moge sobie wybaczyc jednego bledu ktory udalo mi sie walnac ;) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 polski pisemny - 4 historia pisemny - 5 polski ustny - 5 historia ustny - 5 angielski ustny - 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Polski pisemny - 4 :/ Matma pisemna - 5 Polski ustny - w pon. Matma ustna - zwoln. Angol ustny - zwoln. :) Niech się dowiem kto mi śmiał 4 z polaka postawić ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Polski pisemny: 4 Polski ustny: 4 Matma pisemnie: 5 Matma ustnie: zwolniony Ang: w srode :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Jestem juz po maturze! :D Na razie luz, az do egzaminow na studia. Polski pisemny: 3 :/ ustny:5 Matma pisemna: 5 ustna: zwolniony Angielski ustny: 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ooo staaary :> gratuluje Ci tego angla ;] ja bede walczył w czwartek, ale zobaczymy jak pójdzie :) niby angielski fajnie umiem, ale :) :) :) czy na cela, to przy komisji, z którą walczyć mi przyjdzie jest raczej wątpliwie... no chyba, że padnie temat "komputery", a Michaś wyjedzie odnosnie ołwerklokingu ;] Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...