costi Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Przebudzenie jest niezaleznym modulem, nie ma wplywu na podstawke (na tej samej zasadzie co moduly do NWN). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Tak też myślałem. Swoją drogą nwn był ostatnim tytułem w starym, dobrym stylu, który ukończyłem od deski do deski, 2ka już mnie jakoś nie mogła wciągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jest teraz promo na gry EA, no i bym sobie kupił ME2 + DA albo DA+dodatek. Tylko czy mi pójdzie DA \ ME2 na A64 4000@2,7GHz radzio 1950pro i 1GB ramu?? Z tych stron: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/analysis.aspx jak i: http://www.yougamers.com/gameometer/10370/ Są rozbieżności że nawet minimalnych nie spełnia to z tej 2 że no może być na low. Wiem proc to padaka jak i reszta ale modernizacja musi zaczekać a w coś by się pyknęło na low :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Może być duży problem z wydajnością bo nie masz 2 jaj na procku. 1gb ramu też bedzie powodował ze DA bedzie sie często doczytywał. Moim zdaniem szkoda nerwów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Pojawił się nowy, dość ładnie prezentujący się trailer. http://dragonage.bioware.com/da2/ Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez Melampus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Po przejściu podstawki kupiłem sobie dodatek. Zainstalowałem, wszystko jest OK, ale nie mam żadnych dostępnych DLC widocznych na liście. A powinienem mieć 3 przynajmniej - pancerz smoka, kamiennego więźnia i coś tam jeszcze. Jestem na bank zalogowany na konto, na którym grałem w podstawkę. Czy po zainstalowaniu dodatku te DLC mają znikać czy coś źle robię? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 dlc z podstawki nie sa kompatybilne z dodatkiem (wogole dodatek jest przepakowany i ratowanie sie itemami z dlc to juz bylaby przesada)... da sie to obejsc, gdzies w googlach widzialem sposob, ale trzeba chyba uzyc jakiegos cracka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A zakładając, że chciałbym rozpocząć grę w podstawkę raz jeszcze? Jak je wtedy aktywować? Automatycznie będą w grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Tak, beda. Dodatek jest niezaleznym modulem i dlatego DLC z podstawki w nim nie widac - nie znaczy to jednak, ze zniknely. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pupu2 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Chyba jednym z najlepszych przykładów gier RPG z narzuconym bohaterem jest Torment. Gra dzięki właśnie narzuconej postaci jest bardzo długa i rozbudowana w setki dialogów. Ustalony z góry bohater nie jest wcale czymś złym ;]. Masz piwo ode mnie. Ps: http://www.gamezilla.pl/content/dragon-age-ii-z-uproszczonym-systemem-dialogow-au-revoir-rpg A to już zostało zdementowane, więc nie rozpaczajcie. Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez Pupu2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiKRmr Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Znacie sposób, aby Dragon Age z dodatkiem (patch 1.04) na Win7 x64 nie wywalało do pulpitu? Jakaś nieoficjalna łatka? Wszystko zaktualizowane. Sprzęt jak w sygnaturce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Mi nie wywala a też gram z najnowszym patchem i w7 x64. Za duże o/c ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiKRmr Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 (edytowane) Raczej nie, bo wszystko chodzi bez problemu. Poza tym wyczytałem na forum Bioware, że to powszechny błąd na Win7 i że nie wiadomo kiedy wyjdzie hot-fix naprawiający ten błąd, bo Bioware nie wie, co nie gra... Może jednak spróbuje z tym OC, bo XPeka nie chce mi się specjalnie instalować dla jednej gry. Edit: Patche trzeba wgrywać po kolei, czy wystarczy instalacja najnowszego? :] Edytowane 1 Września 2010 przez MiKRmr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Witam, chciałem sobie dziś pograć w DA, odpalam, o i wywala mnie do puplitu. Wcześniej tak nie było. Usunąłem grę, zainstalowałem ponownie DA:Początek+Da:Przebudzenie (nie instalowałem żadnego DLC żeby po prostu sprawdzić co jest) No i znowu mnie wywala. Dokładnie wygląda to tak, wybieram "Nowa Gra" Widzę czarny erkan i kursor z DA no i po dosłownie dwóch-trzech sekundach wyrzca mnie na pulpit z komunikatem że Da przestał działać. Co jest cholera? System to Windows 7 Home Premium, Mam catalysty 10.8 i Radeona Hd 4890-wcześniej żadnych problemów nie było a też grałem na Win 7. Usuwałem nawet pliki z z dokumentów/config itp-cały folder i też nic to nie dało. Proszę o pomoc. To samo dzieje się kiedy chce wczytać jaki kolwiek save, czarny eran+kursor i wywala do pulpitu. Gra, system i dlc oryginalne. EDYCJA: Catalysty 10.5 podobno najlepsze pod HD 4890 a wcześniej takie miałem i nadal ten sam problem, nie mam pojęcia co z tym zrobić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 (edytowane) Instalowałeś patche. Najnowszy 1.4. Poza tym sprawdź sprzęt i zreinstaluj sterowniki do karty graficznej przy użyciu driver sweeper'a i d. cleaner'a. Tak swoja droga to co sądzicie o najnowszym dlc - Pieśń Leliany? Mi zajęło to 2,5 godzinki luźnego grania z zaglądaniem wszędzie, chociaż i tak dużo szperania to nie ma. Głównie walka. Ze 2 nowe lokacje na 5-6, z czego większość to znane z podstawki środowisko (dzielnica targowa Denerim nocą, posiadłość Howe'a, czy klasztorek - vide Lothering). Mogliby się postarać bardziej, ale chyba już taka podła natura tych nieszczęsnych dlc. Miałem kilka niewykorzystanych punktów to wpakowałem, stojąc przed wyborem tego dlc i drugiego z golemami. A właśnie, grał ktoś z Was może w ten drugi nowy dlc z golemami? Jak tam się sprawa przedstawia? Edytowane 2 Września 2010 przez Melampus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Instalowałęm kolejne dwa razy, sprawdzałem bez patcha nawet żadnego i bez Przebudzenia. Stery też odinstalowywałem, czyściłem rejestr. Niestety nic to nie dało, wybieram nową gre =czarny ekran i pulpit :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Czyżby miała być rąbanka z DA2? female warrior gameplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Czyżby miała być rąbanka z DA2? female warrior gameplay haha no jak to tak bedzie wyglądać to pozdro 700... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 I niech mi ktoś powie że nie widać tu wpływu konsoli (pomijam kwestię że to gp z x360:P) tragedia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) Jeśli czekaliście na zbiorcze wydanie Dragon Age: Początek… to się doczekaliście. Electronic Arts zapowiedziało bowiem nowe wydanie gry – w październiku ukaże się edycja Ultimate, która zawierać będzie wszystkie wydane dotąd dodatki i DLC. W Dragon Age: Początek – Ultimate Edition znajdziemy zarówno podstawkę, pudełkowy dodatek Przebudzenie, jak i wszystkie rozszerzenia DLC, które się do tej pory ukazały: Kamienny Więzień, Powrót do Ostagaru, Twierdza Strażnika, Kroniki Mrocznych Pomiotów, Pieśń Leliany, Golemy z Amgarrak oraz Witch Hunt. Całość kosztować będzie 49,99 dolarów (około 146 zł), co jest niezłą ofertą – gdybyśmy zechcieli kupić grę i wszystkie dodatki osobno, zapłacilibyśmy 114 dolarów (335 zł). Dragon Age: Początek – Ultimate Edition pojawi się na rynku 26 października. Na razie nie wiadomo, czy wydanie to ukaże się w Polsce... CDA Dobre posunięcie... Czekam teraz na podobną edycję Mass Effect'a... @DOWN Tylko że tu dostaniemy wszystko w jednym pudełku i o to mi w sumie chodziło :) Edytowane 1 Października 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Ja wiem ostatnio da i przebudzenie chodzą po 20-30zł na allegro i w sklepach wysyłkowych. Skąd takie ceny nie wiem- po tyle to trudno MA 1 dostać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poll85 Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) witam szukalem juz chyba wszedzie ale mam wrazenie ze tylko ja jedyny mam ten problem. chodzi mianowicie o pieniadze. monety sumuje mi tylko do 2 cyfr. czyli jak cos sprzedaje czy zdobywam pieniadze w terenie w momencie przekroczenia 99 nie 'wskakuje' mi na >100 monet tylko nalicza mi z powrotem od zera. np. mam 50 srebra, zdobywam 70 to lacznie nie mam 120 tylko 20 O_o i tak w kolko macieju. bede wdzieczny za pomoc. patch 1.04 probowalem z roznymi patchami - efekt caly czas ten sam :( z gory dziekuje z pomoc Edytowane 21 Października 2010 przez poll85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Moze chodzi o to, że 100 srebników to 1 złoty? więc jeżeli powinieneś mieć 120 srebników, to masz 1 złoty i 20 sredników... o to chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=aiF2d9AaOiA?fs=1&hl=pl_PL"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=aiF2d9AaOiA?fs=1&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=aiF2d9AaOiA?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zobacz system walki w pecetowej wersji Dragon Age II | Wiadomość 2010-12-17 13:50:07 | GRY-OnLine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Pierwszy DLC do Dragon Age II gratis. Benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Będzie pecetowe demo Dragon Age II [news zaktualizowany] | Wiadomość 2011-02-02 11:50:05 | GRY-OnLine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Czy w drugiej odsłonie będzie możliwość innego sterowania kamerą? W jedynce to była tragedia. Preferowałbym bardziej coś ala Gothic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 (edytowane) Dragon Age II | Zapowiedź strona 1 | PC Gry-Online Anders powr Edytowane 9 Lutego 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Dzisiaj o 18:00 ma być udostępnione demko, w którym przechodzi się prolog. Jeśli ktoś zagra mile widziane będą komentarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...