Turkina Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2015 Wielkie dzięki znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Trzecie podejście, mag Qunari i drugie GPU. W końcu ta gra wygląda zacnie na 970. Minus jest taki że wcześniej chłodzeni GPU zagłuszało mi HDD. Teraz jest odwrotnie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 http://kotaku.com/dragon-age-inquisition-used-to-be-a-way-different-game-1684304172 Kolejne rozczarowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Ja skończyłem w tym tygodniu i pod koniec to już grałem tylko po to żeby mieć skończone. Ogólnie uważam, że jest to średnia gra, ma ładny świat, ale generalnie jest nudna i pusta. Questy poboczne to przynieś, podaj, pozamiataj i zbieraj kolekcje pierdół. Postacie, dialogi są wg mnie płytkie i mało interesujące. Grałem po angielsku i strasznie mnie denerwował francuski akcent u wielu postaci. Ostatni boss był łatwiejszy niż każdy z dziesięciu smoków. Ogólnie, meh. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 http://kotaku.com/dragon-age-inquisition-used-to-be-a-way-different-game-1684304172 Kolejne rozczarowanie... hehe teraz jak na to patrzę, to faktycznie przypominają mi się te wszystkie prezentacje, obietnice i jak się podneiecali nad wyborami i walką, która chociaż dosyć dobra jest nieco inna niż ta na prezentacji. Dla mnie osobiście DA:I jest dobrą grą, ale faktycznie nieco inną niż tą na której budowali hype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Nie wiem dlaczego ,ale nie mogę odblokować smoka w Zachodnim Podejściu. Skończyłem tę lokację, przeszedłem już kilka innych, chciałem wrócić do Fredericka, ale on nie ma opcji przywołania smoka. Wie ktoś jak to odblokować ?? (wszystko wcześniej Frederickowi przyniosłem). Mieliście problemy ze znalezieniem odłamków w Świętych Równinach?? Dużo łażenia po górach, żeby się do nich dostać. Jest taki jeden odłamek na piętrze zniszczonego domu i za Chiny ludowe nie mogę się do niego dostać(mniej więcej na południowym wschodzie mapy). Nie ma tam żadnych schodów, ani drabiny. Jak go zdobyć?? P.S. Ja miałem problemy (artefakty w grze) po zainstalowaniu najnowszych sterowników NVIDIA 347.52. Nie polecam. Edytowane 15 Lutego 2015 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Ten na piętrze domu wymaga umiejętności wspinaczki górskiej, którą nabywa się poprzez długotrwałe granie w Skyrim - spróbuj tam wyjść po pochyłych deskach a następnie przeskoczyć po dachach. Smoka przywołuje się poprzez rozstawienie przynęt, które dostaje się od Fredericka. Sprawdź, czy nie masz jakichś wiszących zadań w dzienniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 http://www.pcgamer.com/dragon-age-inquisition-adding-black-emporium-a-storage-chest-more/ Dwa miesiące za późno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ellahtiel Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 czy ktos mial problem z niewyraznym obrazem? Niby mam ustawione 1920, full windowed mode i reszte na srednie wysokie, ale obraz mnie oslabia. Nie chodzi mi o fps ale jakos, wszystko jest jakby rozmyte, niewyrazne - czy ktos mial podobnie? Nie moge tez zmienic rozdzielczosci, tzn, moge w opcjach ale nie przeklada to sie w jakikolwiek sposob na wyswietlany obraz, moze tu jest problem? Jak sprawdzic de facto jaka jest biezaca wyswietlana rozdzielczosc w grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 Zrób takie coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ellahtiel Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 No dobra, ale mi nie chodzi o jakosc cieni, tylko o szczegółowość obrazu i "wyrazistość" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Nie możesz zmienić na fullscreen, zamiast okna? Możliwe, że gra interpretuje rozdzielczość jako niższą i stąd takie kwiatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) IMHO po prostu odpalił <100% rozdzielczości w grze. Cała tajemnica. Edytowane 18 Lutego 2015 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Dobrze że (L)User rzuca hasło a później ma w [gluteus maximus] info co zepsuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Jak dotrzeć do północno-wschodniej części mapy na Świętych Równinach ?? Jestem w jakiejś jaskini, która ma łucznika strzelającego energią do elementów w rodzaju kul po wcześniejszym obniżeniu kolumn, które temu przeszkadzają. Na razie udało mi się uruchomić 3 takie stanowiska, a są cztery. Czy droga do dalszej części mapy wiedzie przez tę jaskinię?? EDIT: OK, już doszedłem. Edytowane 27 Lutego 2015 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2015 Dojście zajęło ci 40 min. Podziwiam; ) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Nie, po prostu zrobiłem sobie przerwę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Po ostatnich paczach postanowiłem dac grze druga szansę. Zacząłem grac na padzie i teraz ta gra stała się grywalna. Tekstury nie migotaja, działa płynnie choć ze wszystkim na ultra bez AA w 1440p trafiaja się miejsca gdzie spadają klatki poniżej 60fps ale pomimo tego gra nie staje się niegrywalna. Edytowane 21 Marca 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Grał już ktoś w nowe DLC?? Ja powiem szczerze, że nawet nie miałem pojęcia, że jakieś ma się ukazać, a tu wczoraj premiera na PC i XOne... Szkoda tylko, że znowu dali du** i nie wydali tego dodatku na pozostałe platformy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Jest tam gry na tak około 8 godzin - jedna dodatkowa lokacja, jakieś fajne schematy na zbroje i tyle - jak na 45 zetko to nie za wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie warto zakupić tą grę ? Grałem w jedynkę bardzo mi się podobała, dwójkę odpuściłem bo słyszałem że kiepska. A teraz zastanawiam się nad trzecią odsłoną. Edytowane 16 Czerwca 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Nie warto IMO. Nudna w ch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Aż tak strasznie beznadziejna to ona nie jest. Mozna pograc. Jeszcze calej nie przeszedlem gdyz gram w wieska ale jak go skoncze to dokoncze dai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Mi się podobała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jak dla mnie warto ,ale jak cena spadnie do ok. 70-80 PLN, albo jeszcze niżej. Gra jest niezła, tzn. ma fajne lokacje ,ale jest momentami nudna. Skończyłem jakieś 70% i utknąłem ,bo nie mogę się zmusić do dalszego grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 100 zł kosztuje specjalna edycja cyfrowa, dlatego rozważam zakup (albo Mortal Kombat X premium za 70 zł :>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Opublikowano 10 Listopada https://www.purepc.pl/dragon-age-veilguard-test-wymagania-sprzetowe-wydajnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...