Elektron Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 więc mam takowy problem, mianowicie zainstalowałem nortona i uruchomiłem live update ale podczas łączenia wyskakuje mi taki błąd "Error: "LU1841: Connection to ISP failed. LiveUpdate could not connect to your Internet Service Provider. Verify your dial-up information is correct." i nie moge zaktualizować bazy danych, co robić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Sciagnij bazy w postaci pliku .exe ze strony Symanteca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 ewentualnie wylacz/ wlacz proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 no tak ale nie wiecie moze dlaczego nie działa mi to w normalny sposób?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 A nie zablokowałeś Live Update w firewallu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Olej Update'a - sciągaj stąd: LINK Live Update ma czasem stare bazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 sorry za OT ale jakimi antyvirami sie bawicie ?? u mnie siedzi Kaspersky i bardzo go sobie chwale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 sorry za OT ale jakimi antyvirami sie bawicie ?? u mnie siedzi Kaspersky i bardzo go sobie chwale http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=71212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Tak po przeczytaniu tego komunikatu zastanowila mnie jedna rzecz. Łaczysz sie przez jakis modem? Jezeli tak nie robiles, to nawiaz polaczenie przed uruchomieniem LU, a nastepnie sprobuj uruchomic aktualizacje. Co do baz wirusow, takze wole pobierac je w pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...