Skocz do zawartości
Kwiecień

Moja Meganka :) Czyt. str. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po 2 dniowej przerwie :) Ale się OT zrobił :) 

Wkurzył mnie pewnien forumowicz który doczepił się do tytułu tematu "Moja Meganka". Auto jest tak samo moje jak rodziców. Niedługo będe miał prawko i będe jeździł ile tylko będe chciał.

Wczoraj jechaliśmy 150Km/h i jeszcze sporo zapasu było :) Do 100km/h - 9.4s :D Mierzone stoperem.

to ja sie doczepilem :lol: i znow sie doczepie!!!!!! MEGA ROTFL dla ciebie...beueheheh....dales kase na to auto??? dolozyles sie??? jesli tak to zwracam honor...a jesli nie to nieodzywaj sie...auto jest twoich rodzicow i juz!! no chyba ze twoi starsi maja taki zwyczaj ze wszystko dla ich ukochanego synka...wtedy tez zwracam honor...po drugie bedziesz jezdzil ile bedziesz chcial tak??? he he h ehe...a benzynke to kto bedzie kupowal???TY?? jesli tak to....jzu sobie to wyobrazam...synek pojedzie np. na miasto poszpanowac fura a tatus bedzie zapierdzielal do pracy na piechte tak???? jasssnnneee

popatrzcie jakie te nastolatki dzis zbuntowane...az zal dupe sciska

a co do tego wyposazenia to juz tak nie przezywaj...wymieniasz komplet zaglowkow i lusterka w kolorrze nadwozia jako wyposazenie???LOL...wymien jeszce kierownice trojramienna i trzecie swiatlo stopu :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I po co robisz burdel? :/ Sam gdzies pisales, ze nie stac cie by samemu utrzymywac nawet,piszac delikatnie- niezbyt wymagajace finansowo, tico, a tu sie dopierniczasz ze kwiecien bedzie jezdzil za kase rodzicow. Heh, troszke konsekwencji bratku.

Co do wyposazenia- wydaje mi sie, ze tico nie ma NAWET tego. Cos cie gniecie w tylku- twoj problem. Ale nie zoladkuj sie na forum i nie pokazuj na kazdym kroku jakim to jestes "odpowiedzialnym mlodym czlowiekiem" bo juz to sie czkawka zaczyna wszytkim odbijac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I po co robisz burdel? :/ Sam gdzies pisales, ze nie stac cie by samemu utrzymywac nawet,piszac delikatnie- niezbyt wymagajace finansowo, tico, a tu sie dopierniczasz ze kwiecien bedzie jezdzil za kase rodzicow. Heh, troszke konsekwencji bratku.

Co do wyposazenia- wydaje mi sie, ze tico nie ma NAWET tego. Cos cie gniecie w tylku- twoj problem. Ale nie zoladkuj sie na forum i nie pokazuj na kazdym kroku jakim to jestes "odpowiedzialnym mlodym czlowiekiem" bo juz to sie czkawka zaczyna wszytkim odbijac.

ja robie burdel??? he he he dobre...niec nie robie!! ja mu nie WYTYKAM ze bedzie jedzil za kase rodzicow!!! po protu niech nie pissze <span style="color:red;">[ciach!]</span>l ze TO JEGO FURA!!!!

a to ze tico nie ma "nawet tego" mnie nie boli!!! TICO jest CONAJMNIEJ o polowe tansze w zakupie a wiec nie wymagaj aby to mialo...smieszy mnie tylko wypisywanie roznych glupot w TAKIM SAMOCHODZIE(vide cenniki i opisy aut w salonach - kazdy bzdet jest wymieniony - nawet zamykany bak paliwa)...podobnie mozna by sie podniecac ze Porshe ma ABS...

i na koniec: nie pokazuje ze jestem odpowiedzialnjym mlodym czlowiekiem(wiesz wogole co to znaczy odpowiedzialny??? chyba nie bo nijak ma sie to do tego tematu)...jak juz to probuje utemperowac ludzi i zmusic do mowienia prawdy taka jaka jest...a jesli sie tobie odbija czkawka to niewiem...moze cos wczoraj zjadles niewlasciwego albo ktos Cie wspomina...propnuje łyżeczke cukru...powinno przejsc :lol: :D :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk a ja chce ci powiedziec, ze jestes naprawde chamem. Kto ci dal prawo wpierdalac sie w jego zycie i sadzic jego i jego rodzicow przekonania ? Nie wiem jak ciebie wychowywali, ale mnie podobnie jak kolege Kwietnia - wszystko jest nasze, a nie to moje to twoje, no moze sa jeszcze moje kalesony a nie nasze kalesony - ale bez zartow. Tak trudno ci pojac, ze ma rodzicow, ktorzy pozwalaja mu jezdzic samochodem bez wiekszych problemow i mowic "moj/nasz samochod" ? A moze ta gadka dazysz do zamkniecia tematu bo cos ci nie pasuje - jestesmy na najlepszej drodze (bo moderatorzy dyskusji nie lubia, wola wymiany pogladow).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedzialny to np. taki, ktory potrafi znalezc prace, prawda? U ciebie z tym trudno jesli musisz prosic rodzicow o pieniadze na paliwo do pudelka palacego 5-6 litrow pB95.

Na koniec- choc u mnie w domu wyglada to inaczej to moze faktycznie jego rodzice wychowali go w przeswiadczeniu, ze WSZYSTKO jest ich wspolna WLASNOSCIA. Nie ma w tym niczego zlego wiec odpieprz sie od stwierdzenia kwietnia, ze ta megi jest TEZ jego.

Juz od kilku postow piszesz o tym samym- nudny jestes. Nie masz nic ciekawszego do roboty? Np. nakleic cos na bak swojego dełu?

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, Szymoon, daj spokoj, czlowiek jest niereformowalny. Mnie kiedys wyzywal od hitlerowcow tylko dlatego, ze bylem za _przestrzeganiem_ prawa...

PS. Dyskusja to wlasnie wymiana pogladow ;]

PPS. Masz racje, koniec O/T bo topic wyladuje na smieciach (choc sam temat i tak sie wyczerpal)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za glupi zwyczaj proszenia o zamykanie tematu ? jesli temat sie wyczerpie - to sam zalegnie w archiwum, wnosze o nie zamykanie tematu i pozwolenie az sam zniknie z pierwszych stron :)Co to za glupi zwyczaj proszenia o zamykanie tematu ? jesli temat sie wyczerpie - to sam zalegnie w archiwum, wnosze o nie zamykanie tematu i pozwolenie az sam zniknie z pierwszych stron :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk a ja chce ci powiedziec, ze jestes naprawde chamem. Kto ci dal prawo wpierdalac sie w jego zycie i sadzic jego i jego rodzicow przekonania ? Nie wiem jak ciebie wychowywali, ale mnie podobnie jak kolege Kwietnia - wszystko jest nasze, a nie to moje to twoje, no moze sa jeszcze moje kalesony a nie nasze kalesony - ale bez zartow. Tak trudno ci pojac, ze ma rodzicow, ktorzy pozwalaja mu jezdzic samochodem bez wiekszych problemow i mowic "moj/nasz samochod" ? A moze ta gadka dazysz do zamkniecia tematu bo cos ci nie pasuje - jestesmy na najlepszej drodze (bo moderatorzy dyskusji nie lubia, wola wymiany pogladow).

przepraszam ale CZY JA CIE OBRAZILEM???? NIE...wiec nie wyzywaj mnie od CHAMOW...tak sobie mozesz mowic do kolegow jesli ci pozwalaja, ale nie do obcych ci osob...SIE NIE WPIERDALAM W JEGO ZYCIE!!! moze nawet napisac ze on decyduje kiedy rodzice ida spac...mi to zwisa...po prostu wyrazilem swoje zdanie co do textu "Moja meganka" i juz...ja tez moge jezdzic Octavia straszych jesli zapytam sie czy moge, ale nie bede z tego powodu krzyczal ze to moja Octavia....troszke zrozumienia prosze...

co do Ciebie drak:jesli tico pali w miescie 5 litrow to brawo...zalatw mi taki egzemplarz...6,5 spoko spala...po drugie: skad wiesz czy mam sposobnosc do tego aby pracowac??? jesli chodze na dzienne studia to kiedy mam pracowac??? w nocy?? a po trzecie co do "hitlerowcow"...nie chce mi sie szukac tamtego tematu ale TY POWINIENNES!!! jesli przytaczasz tylko fragment wyrwany z mojej wypowiedzi i z odpowiedzi na twoj post to jest bardzo nie fair...

a co do meganki(zebyscie sie nie czepiali ze nudze) to fura oki...chociaz te nowe meganki kombi sa wypasne na maxa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk szybka pilka: moge mowic jak chce do kogo chce, ty i inni mozecie to krytykowac i uznawac mnie za niekulturalna osobe - to czy jestem kulturalnym czlowiekiem czy nie, pozostawiam twojej i innych ocenie. Acha w kwestii formalnej, nie napisalem "ty chamie" tylko napisalem, ze uwazam, ze jestes chamem - ja widze roznice, a ty nie ? Moze napisze najjasniej jak sie da: uwazam, ze twoje zachowanie jest chamskie. Bardziej oglednie nie da sie tego juz napisac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro sie zrobil az taki O/T to pozwole sobie na jeszcze jednego posta do "kolegi" lukk'a. Chodzisz na dzienne studia? Hmmm... zaraz, zaraz- ja tez. Ale jakos nie przeszkadza mi to w udzielaniu korepetycji z dojcza. Szast prast, pare godzin/ tydzien i juz jest kasa by utrzymac auto z silnikiem 2.5l V6 palacym ok 12l w miescie.

Ale ty jestes kolejnym polaczkiem, ktory tylko potrafi biadolic jak mu ciezko. N/c :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@draak_2002 - sluchaj mozesz napisac ile ma maxa jechales na poszczegolnych biegach - i ile wg producenta i realnie silnik na minute moze sie obracac??? dochodzisz do 7000rpm?? :?:

Odpowiem za Draaka, bo tez mam z Mondeo czasem doczynienia ;)

Mondeo ma max moc przy 6250 obr.

Kręcić przynajmniej na 1 spokojnie daje się do 6800-6900 obr :twisted:

Więcej nie ma sensu.

Na 1 dochodzi :lol: pod 60 km/h

Na 2 do 100 km/h

Na 3 do 150 km/h

Na 4 do 200 km/h

Na 5 do końca :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 poduszki powietrzne, z tyłu tarczówki :D Komputera pokładowego brak :/

Hmm, wydawało mi się, że to tutaj standard. Moi rodzice (żeby się co niektórzy nie czepiali) mają taką hatchback - 1.6 16V 110HP, 2001 rok, przebieg 15.000km ( :D), wersja RXE -> w zasadzie wszystko oprócz skóry. No i komputer też jest. Może po prostu go nie znalazłeś, bo trochę schowany. Prawa dźwignia przy kierownicy, obok sterowania radiem. Przycisk jest na samym końcu i wciska się go w kierunku kolumny kierownicy. I jeszcze jedna uwaga - chodzi Ci przy tym radyjku sterowanie radiem z pilota przy kierownicy? Bo też mieliśmy wyjęte i za taką kasę nie było nic pod pilota. Ale radyjko od Laguny rozwiązało sprawę :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi