S.W.A.T Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Witam, Mam win XP pr0 niesttety nie wiem czemu moj PC nie wył. sie automatycznie po wybraniu "Wył komputer". W Win 98 SE jakoś miałem ustawione ze wystarczyło wybrać Zamknij system i juz PC sam sie wyłanczał. Możecie mi napisać jak to zrobic w win XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Tez tak mialem kiedys :) Trzeba w opcjach zasilania właczyć zaawansowaną obsługę zasilania energią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Ślepy raczej nie jestem, ale nie widzę tam takiej opcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Ślepy raczej nie jestem, ale nie widzę tam takiej opcji :) Hmm, no ja teraz tez tego nie mam. Ale kiedy komp mi sie nie wylaczal, to mialem - nie wiem na jakiej zasadzie to dziala. S.W.A.T - wylacza Ci sie komp teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Tak tak :) dziekuje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 nie wiem na jakiej zasadzie to dzialaTa opcja - APM działa na tych kompach które mają wyłączone ACPI albo go nie obsługują dlatego nie widzicie łącznie ze mną tej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 To w takim razie jak sobie poradzić z kompem, który wiesza się przy wyłączaniu? Dyski stają, ale ekran jeszcze aktywny i dopiero naciśnięcie przycisku RESET 8O wyłącza go całkowicie. Możliwe, że wina leży po stronie zasilacza, bo ma już pare ładnych lat i nawet był naprawiany, jednak chciałbym wyelimimować wszystkie inne sposoby. Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 No to w takim razie sprawdz u siebie jakis inny zasilacz. Moze zobacz czy jakiegos intruza nie masz w systemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 To nie u mnie, ja nie mam takich problemów :wink: w każdym razie intruz odpada, zasiłka niedługo będzie zmieniona, ale pytam czy są jeszcze jakieś sposoby na to z poziomu windowsa ewentualnie biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Dziwne ale teraz jak daje START-ZAMKNIJ PC to poprostu nie reaguje 8O albo jak uruchom ponownie to tez nie reaguje :o nie wiem co sie dzieje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Teraz to juz Ci nie pomoge :? . A moze masz wirusa? Sprawdzales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...