Pk.Master Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Witam W komputerze z Duronem 800 i 256 ramu i Windows XP oraz Winfast GeForce 256 32 DDR odpalam 3dMarka 2000 i 2001SE i po jakimś czasie 10-60 sekund nagle mi wychodzi z 3dMarka do windowsa. I nie wiem co mam zrobić by działało. Nie jest to wina sterowników ani DirectX!! Niestety przypuszczam że karta sie przegrzewa ale to dziwne bo było wszystko ok. jak ją sprawdzałem z 1 miech temu. Proszę o expresową pomoc, wszelką pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 może patch pomoze (albo spatchowany 3dmark) , no i sprawdzjeszzce ta grafe ,z gier tez ci wychodzi jakies zwisy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Pacz nie pomaga gier nie sprawdzałem. jeszcze jakieś sugestie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 to sprawdz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Jag włączyłem Jedi Outcast to po 2-3 minnutach gry kompa mi wyłączyło. a moze to byc problem z zamałym zasilaniem przez port AGP?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 A nie masz czasem podkręconej pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 posprawdzaj inne gry , moze zasilacz nie wydala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 A zobacz czy Ci sie wiatraczek na karcie kreci... Czesto bywa tak że wysiada i karta sie przegrzewa. Chociarz przy tak dobrej karcie nie powinien wiatraczek sie zdup** Hmmm.... Napisz jaki masz zasilacz może za słaby... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Moim zdaniem to wina zasilacza, ale moge sie mylic. Sprawdz jak trzyma napiecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 A zobacz czy Ci sie wiatraczek na karcie kreci... Czesto bywa tak że wysiada i karta sie przegrzewa. Chociarz przy tak dobrej karcie nie powinien wiatraczek sie zdup** Hmmm.... Napisz jaki masz zasilacz może za słaby... :wink: :wink: :lol: przeczytaj pierwszy post jeszcze raz, a nie patrz na configi ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 A zobacz czy Ci sie wiatraczek na karcie kreci... Czesto bywa tak że wysiada i karta sie przegrzewa. Chociarz przy tak dobrej karcie nie powinien wiatraczek sie zdup** Hmmm.... Napisz jaki masz zasilacz może za słaby... :wink: :wink: :lol: przeczytaj pierwszy post jeszcze raz, a nie patrz na configi ......Rzeczywiscie sie walłem "respect" ale i tak moze powiedziec jaka ma zasilke... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 GF 256 ddr jest bardzo łakomy na Waty :). Ja stawiam ze jest to wina zasilacza, albo w biosie ustawione sa za ostretimingi ramu. Sprawdz kokompa prime 95 bedzie wiadomo czy to nie mobo/proc/ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...