Dj_Ufok Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Moi drodzy pomocy !!! Na pasku zadań mam dwa razy to samo wygląda to tak: Nie mam zielonego pojęcia jak to wyłączyć. Gdzie co i jak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Próbowałeś zamknąć pasek narzędzi? Prawym przyciskiem myszy na pionową kreske przy pasku i z menu "Zamknij pasek narzędzi", moze przy tym drugim bedzie taka opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Ufok Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Niestety ani przy pierwszym nie ma opcji zamknij pasek narzędzi ani przy drugim. A w opcji paski narzędzi jest włączony tylko "szybkie uruchamianie". A jak dobrze popatrzycie to za tymi dwoma podwójnymi jest też trzeci którego tez nieda się wyłączyć. Może ktoś wie gdzie ustawienia tego paska się zapisują (rejestr, plik)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Mam ten sam problem :P Kto pomoże? :) Ni cholery nie mogę się tego pozbyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 powyłączajcie wszystko z paska i powłączajcie do nowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 To nic nie dawało. Wczoraj po chwili intensywnego myślenia i klikania na ślepo ;p odkryłem rozwiązanie. Trzeba najechać kursorem na pionową belkę, kliknąć i przytrzymać przycisk myszy, przesunąć kursor nad pulpit, aż przy strzałce pokaże się mały prostokąt i puścić przycisk. Zdublowany pasek znika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 czyli podstawy obsługi systemu okienkowego się kłaniają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Nie bądź taki mądry... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 śja tam mądry taki nie jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...