mac441 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Witam! Mam pytanie jak ustawic aby okna IE zawsze byly podczas otwierania zmaxymalizowane? Nie tylko 1 okno ale kazde nastepne uruchomione np. kolejne z wyników wyszyukiwania na google także? U mnie otwieraja sie niepełne okienka. Jest na to jakaś rada? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 o ile dobrze kojarze to na okienka otwierane w sposob: "otworz w nowym oknie" rady nie ma jedynie protezy typu: avant browser, myie (ktore tak czy siak warto zainstalowac) albo zmiana przegladarki np na firefoxa, opere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 o ile dobrze kojarze to na okienka otwierane w sposob: "otworz w nowym oknie" rady nie ma jedynie protezy typu: avant browser, myie (ktore tak czy siak warto zainstalowac) albo zmiana przegladarki np na firefoxa, opere Koledze raczej chodzi zeby kazde dowolne okno IE bylo zmaksymalizowane. Taki problem byl kiedys poruszany i chyba niema jednego pewnego rozwiazania. Mozna probowac maxymalizowac okno potem je zamykac rebootnac system i powinno grac, ale to niezawsze dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 U mnie ta metoda zadzialala. Zmaksymalizowalem kilka okien IE... i juz tak pozostalo. Jezeli u ciebie nie bedzie rezultatu, utworz plik *.REG, wklej do niego ponizsza zawartosc i eksportuj do rejestru. Nastepnie sprawdz efekt. Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain]"Window_Placement"=hex:2c,00,00,00,02,00,00,00,03,00,00,00,ff,ff,ff,ff,ff,ff, ff,ff,ff,ff,ff,ff,ff,ff,ff,ff,16,00,00,00,16,00,00,00,36,03,00,00,6e,02,00, 00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...