GreeN_DG Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Mam problem. Mam router speed touch 510. Przekierowalem sobie na nim port pod 411 i postawiłem u siebie hub. Hub dziala, ludzie moga na niego wchodzic ale ja nie !! Dlaczego. Pomocy !!!!! Soft do huba to YHUB !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Tutaj masz opisana twoja sytuacje : http://www.netfilter.org/documentation/HOW...T-HOWTO-10.html i rozwiazanie dla niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Dzęki wielkie :))))) lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 ale jest kapa bo ja mam WinXp. hmm . i to troche nie pasuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...