Skocz do zawartości
AndrzejGolota

NGO Group Ati Drivers

Rekomendowane odpowiedzi

Arcyciekawie wygląda info o 3DNow! i SSE:

Based on the new offical Catalyst 4.5

* 3DNow! and SSE is now Enabled by default on OpenGL (ATI Disabled it on default for unknown reason, its can be enabled

by registry entry. enabling 3DNow! and SSE provides better frame rate and performence without any loss of quality

or any stability issue)

* Patched OpenGL Driver (provides better performence on Counter-Strike and Quake III Engine based games, thats why

The NGO Group Drivers is the Ultimate driver for Counter-Strike and other OpenGL games)

* Removed the useless WDM files from the installer

* DirectX Tweaks

[Known Issues]

* UnitedAdmins project "Cheating-Death" havent added our OpenGL driver and it may detect it as "Cheat"

we've already contacted UnitedAdmins regarding this matter. and they may fix it soon. no issue reported on VAC (Valve AntiCheat)

* the patched OpenGL Driver is still a beta. so use it by your own risk. anyway we havent encountered any 

issues about it. if you encounter any issues regarding the OpenGL platform, please contact us

* Radeon X800 is unsupported on OpenGL platform. additional support will be added soon as possible

Muszę to uaktywnić w Omegach 4.5 (jeśli jeszcze tego nie zrobili autorzy), ale to po pracy. RivaTuneram chyba to się robi...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem Rage3D Tweak i okazało się, że rzeczywiście SSE i 3DNow! było "odhaczone". Nie wiem tylko czym teraz zmierzyć różnicę. Ale niespecjalnie mi na tym zależy. Najważniejsze, ze uruchomiłem, działa i nic się nie sypie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi