AndrzejGolota Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Cos malo na tym forum info nt ww driverow :( Czy ktos to juz testowal??? Warte to instalowania? http://www.newgenerationorder.org/ Znacie moze jakas konkretna strone gdzie bylyby wyniki testow tych sterow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Arcyciekawie wygląda info o 3DNow! i SSE: Based on the new offical Catalyst 4.5 * 3DNow! and SSE is now Enabled by default on OpenGL (ATI Disabled it on default for unknown reason, its can be enabled by registry entry. enabling 3DNow! and SSE provides better frame rate and performence without any loss of quality or any stability issue) * Patched OpenGL Driver (provides better performence on Counter-Strike and Quake III Engine based games, thats why The NGO Group Drivers is the Ultimate driver for Counter-Strike and other OpenGL games) * Removed the useless WDM files from the installer * DirectX Tweaks [Known Issues] * UnitedAdmins project "Cheating-Death" havent added our OpenGL driver and it may detect it as "Cheat" we've already contacted UnitedAdmins regarding this matter. and they may fix it soon. no issue reported on VAC (Valve AntiCheat) * the patched OpenGL Driver is still a beta. so use it by your own risk. anyway we havent encountered any issues about it. if you encounter any issues regarding the OpenGL platform, please contact us * Radeon X800 is unsupported on OpenGL platform. additional support will be added soon as possible Muszę to uaktywnić w Omegach 4.5 (jeśli jeszcze tego nie zrobili autorzy), ale to po pracy. RivaTuneram chyba to się robi...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 3DNow! i SSE - rowniez mnie to interesuje... OK jak znajdziesz odpowiednie klucze to sie pochwal i oczywiscie zapodaj jakies testy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Zainstalowałem Rage3D Tweak i okazało się, że rzeczywiście SSE i 3DNow! było "odhaczone". Nie wiem tylko czym teraz zmierzyć różnicę. Ale niespecjalnie mi na tym zależy. Najważniejsze, ze uruchomiłem, działa i nic się nie sypie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...