wilczek Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Co myślicie o obudowach z kompletnym systemem chłodzenia wodnego ? Wiem że lepiej i wydajniej jest złożyć sobie Wc samemu i włożyć do swojej budy ale w takim przypadku macie już wszystko rozmieszczone i umocowane w obudowie i jest to wygodniejsze w transporcie (dla mnie dość ważne) Ile kosztują takie obudowy, gdzie można coś takiego kupić no i może znacie jkieś linki do ich opisów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 nie wiem dlaczego myslish ze WC kupowane z odudowa jest gorsze.wydaje mi sie ze wyszystko jest rozmieszczone r srodku i jest porzadek.mash na wszystko miejsce.a cena mhhhh napeano powyzej 500 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 nie chodzi o to że takie Wc jest gorsze ale myśle że jeśli zrobisz sobie je samemu to masz większą satysfakcje no i jest tańsze !! niestety ja z kilku względów potrzebował bym czegoś co jest dobrze rozmieszczone w obudowie i nie sprawia kłopotów w transporcie. Myśle więc że taki komplet w obudowie odpowiadał by mi, lecz nie słyszałem zbyt wiele o takich roawiązaniach więc sie pytam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 nie chodzi o to że takie Wc jest gorsze ale myśle że jeśli zrobisz sobie je samemu to masz większą satysfakcje no i jest tańsze !! niestety ja z kilku względów potrzebował bym czegoś co jest dobrze rozmieszczone w obudowie i nie sprawia kłopotów w transporcie. Myśle więc że taki komplet w obudowie odpowiadał by mi, lecz nie słyszałem zbyt wiele o takich roawiązaniach więc sie pytam :wink: Kliknij moze to cos Ci pomoze ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...