Allen.3 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Elo. Podczas instalacji a dokladniej w czesci instalacja urzadzen pasek dochodzi do 80% i wyskakuje niebieski ekran z bledem: _Kernel_Data_impage_error. Wymienialem juz grafike, pamiec, sprawdzalem procka i nadal ten sam blad. Probowalem zainstalowac win 2003 to w tym samym momencie przy instalacji urzadzen 60% paska i pojawily sie komunikaty ze nie mozna zaladowac sterownikow zaczynajac od Display a konczac na klawiaturze. W biosie mam przywrocone ustawienia fabryczne, plyte glowna mam ASRock K7S8X z dzwiekiem i lan. Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Nie chcę Cię straszyć, ale ostatnio miałem podobny problem. Sprawdź czy na mobo nie masz przypadkiem "spuchniętych" kondesatorów. Objawy były podobne. Niby instalka idzie dobrze, ale w pewnym momencie zwis (zwykle przy instalacji urządzeń, czasami instalator dochodził nawet do konfiguracji sieci) i konieczność resetu z hebla. Były też problemy z czytaniem płytek instalacyjnych, chociaż są na 100% dobre. Sprzęt, na którym miałem zwisy to IBM NetVista (dokładnie nie pamiętam, bo to firmowy PC, a piszę z domu), nieco przechodzony - ma jakieś trzy lata. Co ciekawsze, testy przy użyciu IBM'owego PC Doctora odpalone z dyskietki przechodziły bez żadnego błędu. Walczyłem z tym draństwem ze trzy dni. Wieszało się na wszystkim: win98, win2k, winXP i win3k. No i komp powędrował do serwisu w celu wymiany kondesatorów na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Ściągnij sobie najświeższy bios może pomoże, jest tam coś związanego właśnie z rowiązaniem problemów z instalacją XP. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen.3 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Jedyny system jaki udalo mi sie zainstalowac to Win ME. Co jakis czas np grajac w q3 wyskakuje mi blad Kernel32.DLL ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Pamiątki sprawdzales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Jedyny system jaki udalo mi sie zainstalowac to Win ME. Co jakis czas np grajac w q3 wyskakuje mi blad Kernel32.DLL ...Zauwazylem kilkakrotnie, ze na komputerach, na ktorych nie mozna zainstalowac Win98 ani Win2000/XP, WinME sie instaluje. Z reguly cos w sprzecie nie gra - plyty, pamieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen.3 Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Do tego bledu KernelDLL.32 byla taka notatka : bff75708 Rejestry EAX EDI GS.... Bajtoww CS:EIP.... Stos: 0159f3bc.... ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...