hotkey Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Ha. Wróciłem, aby jeszcze bardziej, częściej i lepiej wyprowadzać forumowiczów z równowagi głupimi pytaniami. Już niedługo podbiję świat(prosto po tym jak mnie wywalą ze szpitala :lol: :lol: :lol: No a tak serio to mam pytanko odnośnie Ati. Kilka tygodni mnie nie było, a ci już coś skopali. Czy mógłby mi ktoś mniejwięcej poukładać karty Ati według wydajności :?: Nio i mile widziane były by ich ceny i linki do testów tych nowszych(oprócz tego testu 9000 na benchmark.pl). Zgóry THX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 hehe jelenia szukasz?... jakbyś se nie mógł sam poszukać... a w kolejności wydajności było by tak: radeon 7000; radeon 7500; radeon 9000; radeon 8500; radeon 9700 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...