liberator Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Mam takie pytanie. Czy i gdzie mozna kupic sama ta blaszana obudowe od cd-rom'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Co do blaszanej to nie mam pojęcia :/ Zobacz na allegro - tam sprzedają takie rzeczy :wink: Gdzieś widziałem z plexy, chyba na plexikomp, ale nie jestem pewien :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 kup sobie zwalony naped na gieldzie komputerowej (przy kl. Stodola) i wyciagnij bebechy, nie powinno cie to kosztowac wiecej niz 5zl (targoj sie) lub jesli chcesz to zerknij do allegro i kup jakis zwalony tylko ze bedzie cie to troche wiecej kosztowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Komisy ze sprzętem PC, znajomi, sam mam dwa spaprane napędy CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 u mnie :) mam dwa zwalone cd-rom'y :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...