Neo_x Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 joł ziomki :) moze i duzo bylo topicow o muzie.. no ale to sie nonstop zmienia :) tak wiec....bede zajmowal sie muza u kumpla na imprezce.. podajcie jakies nowe (do pol roku) pioseneczki przy ktorych mozna sie pobawic w trakcie 18-nastki w pubie :) chozdi mi glownie o cos do tanczenia :) dzieki i pozdrowka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ltox Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 zalezy kto jaki rodzaj muzyki preferuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Jak sie nawala to nawet Ivan & Delfin - Jej czarne oczy oraz Toples - Sasiadka | Spokojnie ujda :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 no zadne dicho i cauntry :P jakies techenko lekkie.. ale lekkie bo to ma byc do tanczenia :P ja mam DUUUZOO muzy.. ale to jest all w wiekszosci na dyskoteki, łupanki itp... :) wiec troche nie nadaje sie to :) p.s. hmm moze cos polskiego do tego?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 DnB i daszej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 pęknięty jeż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 hm lekkie tekkno :) Hmm DJ Amok - Nightmare 2 Marco Remus - Technogladiators 2 Chris Liebing - Golden Age Bardzooo lekkie teśno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 najlepiej to chyba bedzie patrzyc na reakcje imprezowiczow przy czym beda sie dobrze bawic, warto chyb a miec po kawaklu z kazdego gatunku ;) a tak to popatrz w jakies listy przebojow i wez najlepiej cala muze jaka masz (bo chyba bedziesz z kompa zapodawal) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Schiller&Heppner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Poogladaj MTV, spisz pierwszych 10 co bardziej popowatych wykonawcow i sciagnij ich albumy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Na MTV non stop HipHopolo, a to sie raczej na 18 nie nadaje :mrgreen: Generalnie n0rbi ma racje - wez wsiego po trochu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 JA polecam Takkyu Ishino !!! Mozecie znalesc na stronce http://www.warez.jest.zabroniony na której jestem uploaderem (nick: maxUS), naprawde dobra muza na impreze !!! ostrzezenie ! Edited by GNZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 JA polecam Takkyu Ishino !!! Mozecie znalesc na stronce http://www.warez.jest.zabroniony na której jestem uploaderem (nick: maxUS), naprawde dobra muza na impreze !!! ostrzezenie ! Edited by GNZ no i Cie zbesztali :P nie wiesz ze takie rzeczy sie pisze najwyzej na priv? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 JA polecam Takkyu Ishino !!! Mozecie znalesc na stronce http://www.warez.jest.zabroniony na której jestem uploaderem (nick: maxUS), naprawde dobra muza na impreze !!! ostrzezenie ! Edited by GNZ no i Cie zbesztali :P nie wiesz ze takie rzeczy sie pisze najwyzej na priv? ;) w sumie moje upy to muzyka z radia intrnetowego wiec legal ale inne upy innych userow to juz chyba nie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Wez Manieczki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 pęknięty jeżspoko spoko ogol jeża BTW. to zależy od towarzystwa jakie będzie się tam bawiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Jakie towarzystwo i w jakim stanie bedzie. Jak bedziesz poszczal caly czas ten sam temat to sie lekko znudzi. Weź ze sobą pokaźną kolekcje i myśle, że będzie w deche. Jedni będą chcieli posłuchać coś starszego (gdzie będą mogli sobie pośpiewać :lol: ) a inni ostre techno. Po kilku minutach już będziesz wiedział co będą bardziej preferować a co mniej. Co do nowości do potańczenia to odsyłam Cię do radia i telewizji (MTV I VIVA). Pamiętaj też o jakiś nieraz wolnych aby chłopcy mogli się potulić do partnerek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Lekkie techno hmmm... DJ Isaac - Go Insane :lol: A tak serio coś lekkiego (w sumie to nie wiem do czego to zaliczyć :) ): DJ's @ Work, ATB, RMB, Mario Lopez, STARSPLASH, Mark 'Oh Ale w sumie czy to do tańca to nie wiem :) Jak chcesz czegoś mocniejszego to: Dark Monks - Insane Kid Q - Save Me Lambda - Live Together Co mogę jeszcze polecić 89ers - Kingston Town PS. Ja polecam na późniejsze godziny jakieś regge :) Jak sobie coś przypomnę to dopiszę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 to ja sie podebne :> potrzebna jest mi muzyka klubowa w stylu Ruudaman Feat. I-Witness - Heaven Is A Place On Earth Axxis Feat. Mady - Sweet Dreams czyli muzyka, jaka slychac bylo w american pie the wedding, kiedy stiff tanczyl w tym klubie dla gejow :> polecicie mi cale albumy?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Madonna - What It Feels Like For A Girl (Above & Beyond 12-inch Club Mix) Portishead - Roads (Sultan & Tonedepth Remix) Komakino - Man On Mars (DJ Jan Remix) Ghostland feat. Sinead OConnor - Guide Me God (Paul Van Dyk Mix) delerium - silence (sasha & john digweed remix) Benny Benassi - Love Is Gonna Save Us 18 - Reloop - Fucking Society (Paul van Dyk Re-Edit) to tak na szybkiego:) ogolnie nowosci sa #%!% nie ma to jak oldschool:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Neon69 no ja to bym poscil 5 manieczek po 2 h i zabawa byla by do rana :P ale nie wiem jacy tam ludzie beda :P i co beda chcieli sluchac :P moze macie cos w stylu Groove Coverage ? :) p.s. podawajcie tytuly.. bo sami tworcy piosenek mnie nie zadowalaja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...