Skocz do zawartości
blinG!blinG!

3dmark01 se - malo pkt =C

Rekomendowane odpowiedzi

holla

http://service.futuremark.com/compare?2k1=7843381

fic 9600 325@420 400@440

2 x 256 155 (166 elixiry...ale ida na max 155)

czemu tylko tyle? wg mnie powiniennem miec loozno kolo 12k...

btw mozliwe ze tak slaby wynik jest przez tasme podlaczona do twardego? (zwykla od cdromu =O)

dysk mam samsung 40gb 7200 133

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz mniej niz ja na 9100 8)

slabe masz troche pamieci ... dlaczego 166 ida tylko na 155 ?

jakie mobo ?

powachluj troche sterami i do plyty i do grafy ...

co to za procek ten przekrecony 1948 MHz ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blinG!blinG! jakie masz mobo? Może dlatego nie możesz przeskoczyć FSB155 bo nie masz blokady PCI/AGP i wtedy wychodzi ci PCI 39MHz. Przy tak wysokim PCI mogą Ci wysiadać podzespoły.

mobo na na nf tak przynajmniej mark ja rozpoznal. moze pamiec nei chce wiecej, a jest to prawdopodobne z racji tego, ze jest bardzo firmowa ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blinG!blinG! jakie masz mobo? Może dlatego nie możesz przeskoczyć FSB155 bo nie masz blokady PCI/AGP i wtedy wychodzi ci PCI 39MHz. Przy tak wysokim PCI mogą Ci wysiadać podzespoły.

mobo na na nf tak przynajmniej mark ja rozpoznal. moze pamiec nei chce wiecej, a jest to prawdopodobne z racji tego, ze jest bardzo firmowa ;]
Faktycznie nie zauważyłem. Może to 166 to jest pobożne życzenie markowej marki Elixir? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi