Skocz do zawartości
_Hitman

Radeon9800PRO problem z filami na telewizorze

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem zakupilem niedawno radeona 9800 pro sapphire, i nie moge ogladac filmow na telewizorze, obraz pulpitu i gier normalnie sa wyswietlane na TV, gdy wlaczam film na monitorze idze normalnie a na TV tylko tekst i czarna plama. Wymiana sterownikow nie pomogla (od 4.1 do 4.5).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak to ja tez umiem....ale czy nie mozna tego zrobic w inny sposob.

Jak mialem fx5200ultimate i gf4mx440 to mialem podobny problem i instalowalem sterowniki z plyty dodanej z karta tylko nie te do xp tylko do 2k jaka roznica nie wiem ale dzialalo tu tez tak probowalem ale to sa te same sterowniki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK ustawiam tryb teatralny i napis DIVXG400. Po pierwsze nie mam regulacji wielkosci filmy a po drugie DIVG400 wyświetla jakieś smieszne znaczki zamiast polskich liter :twisted:

No wlasnie nie da sie jakos tego skonfigurowac czy cos ? Prog fajny ale nie wyswietla polskich liter...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam sobie poradzilem po co zbeden kombinowanie wystarczy tylko w ustawić we właściwościach pulpitu->ustawienia->zaawansowane->nakładka->opcje trybu klonowania-> zaznaczamy to samo dla wszytskich.

O tym pan moderator penie nie wiedzial ale mimo to dziekuje za jego pomoc a ps. i know how to use search button

:D :D :D :D WIELKIE DZIEKI WSZYSTKIM :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nowy kabel, ale niestety teraz nic nie działa, wczoraj jak podłączałem starym kablem, to obraz był kiepski, kiedy ruszałem wtyczką w telewizorze, to nastąpiło ta jakby krótkie zwarcie, rozebrałęm wtyczkę i okazało się, odlutował się kabelek, a reszta była niebezpiecznie blisko siebie, wszystko to robiłem na podłączonej karcie do tv, obserwując obraz.

Dziś podłączyłem nowy kabel, ale w ogóle nie przenosi żadnego obrazu na tv, możliwe że coś się uszkodziło w Radku, wyjście tv albo co innego, bo kabel na pewno dobry. Mogło coś się sfajczyć? Please pomóżcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi