konios Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Jak w temacie, szukam biosu do tej płyty głównej. Mam jeszcze jedno pytanie, jeżeli mam płytę wersja 1 to czy mogę załadować do niej bios z k7vta3 tylko z wersji np. 7 ???????? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 www.ecs.com.tw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Dla mnie lepsza stronka jest: www.ecsusa.com lepszy opis biosow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 a jak z tym biosem. Pasuje z wersji np 7 do wersji 1?????? jeszcze jedno pytanie. Czy tak pokazana możliwośc flashowania biosu jest bezpieczna????? http://www.ecsusa.com/downloads/winFlash.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Pewnie ze bezpieczny pod warunkiem ze wgrasz odpowiedni bios. Nie radze eksperymentowac, wrzuc bios do dokladnie tej samej wersji plyty zebys potem nie musial kombinowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Bardzo prosze o pomoc w znalezieni najnowszego biosa do mojej płyty K7VTA3 (8.0) szukałem i znalazłem tylko ten bios http://www.ecsusa.com/downloads/k7vta3_8x.html . Obecnie mam http://dziungwaj.w.interia.pl/bios1111.jpg :lol: Pozdrowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 ftp://ftp.ecs.com.tw/bios/mb/k7/k7vta3/k7vta3_80c.exe To było NAPRAWDĘ TRUDNE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 ftp://ftp.ecs.com.tw/bios/mb/k7/k7vta3/k7vta3_80c.exe To było NAPRAWDĘ TRUDNE... A to nie ten sam co ja znalazłem tyle samo zajmuje. :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Wszystkie BIOSy ZAWSZE maja te sama wielkosc, bo EEPROM ma okreslona pojemnosc, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 przepraszam za takie głupie pytania ale sie zabardzo nie znam , wole sie dowiedziec dokladnie co i jak niż z....bać :D :D a wiec zabieram sie do roboty :D :D :D thx radosuaf za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...