t100 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 kto mi powie; kupilem kabelek do mojego sagem MY-X2, zainstalowalem program do obslugi zdjec i programow (wellphone) i nieweim jak wgrywac gry oraz muzyke... pomozcie prosze ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Hmmm ja nie widzialem takiego kabla ale mam myx5m i uzywam IrDy do transferu. Program do obslugi wszelkich telefonow sagema itp. to "my pictures and sounds" mozna go znalesc na stronie http://www.mysagem.co.uk - latwy w obsludze, mysle ze "znajdzie" twoj telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 t100, ten kabelek jeszcze trzeba podłączyć, i to z obydwu stron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...