RAZOR Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 http://www.pcprojekt.pl/index.php?c=katalo...uktow&v=d&i=978 Coś mi tu śmier..(cuchnie) hm... 3 miechy gwarancji ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 To jakaś używana czy co?? I czemu tylko 3 miechy gwary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 to zadzwon i spytaj :idea: ew trzeba bylo zalozyc ten topic na forum pcprojektu, tam zaraz uzyskal bys odpowiedz z 1 reki a nie pisac tutaj i pytac czy ktos ma szklana kule :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Może jakaś seria z zapiekanymi mosfetami grzybkolubnymi w sosie własnym.. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 qrde RAZOR nie obczajam cie... :? gdybasz jak jakas baba zamiast zapytac u źródła zadzwon,napisz maila, uzyj GG, zadaj pytanie na tamtym forum(niepotrzebne skreslic) i bedziesz wszystko wiedzial, no chyba ze juz zrobiles wszytskie powyzsze czynnosci i dalej węszysz jakis podstep to wtedy tez pobawie sie w detektywa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Maila wysłałem - pozostał jak narazie bez odpowiedzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 To jest na pewno jakaś płyta poserwisowa - dlatego tylko 3 m-ce gwary. Podobne "promocje" ma znajomy w sklepie, a płytki sprowadza z serwisu ABC Data, ale tam mają głównie płyty pod Intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Temat juz byl poruszany :D. A co do plyty to sie wszyscy mylicie. To jest nowa plyta wcale nie uzywana...tylko po prostu lezala sobie w magazynie jakis czas i tak lezala....dlatego taka cena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 A oto cytat maila który otrzymałem od pcrojektu - "JEST TO LEZAK MAGAZYNOWY - WERSJA OEM POZDRAWIAM " No i teraz mam dylemat, brać czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 za taka kase brac, nic lepszego nie kupisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...