luk1984 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 no wiec tak mam nagrywarke teac 4x/4x/32x + Matshita SR-8588 (odtwarzacz DVD) moj problem polega na tym ze jak wyciagne płyte z cd-rw albo dvd i włoze zupelnie inna lub nawet ta sama to system mi wyskakuje ze nie ma płyty, jesli plyte zostawie w napedzie i zrobie restart to moge ja normalnie odczytywac, aż do kolejnego wysuniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Myslisz, ze problem tkwi w samym systemie? Ciekawe, czy nie zawodzi sprzet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 qrde zawsze jak napisze tu temat to po 5 minutach sam sobie rozwiaze problem :D, winny byl sterownik UDF to on wprowadzal zamieszanie jak go odinstalowalem to wszystko wrocilo do normy sorry za nie potrzebny temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...