Adasko09 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 mam mały problemik. Mam pentaka 2 ghz i chcem go wykręcić do 2.6 ale przy 2.5 sieciówka mi wywala błędy i pokazuje się niemiły dla oka błąd stop!!!!! jak to zrobić?????? prosze pomóżcie mi dopiero zaczynam kręcić podzespoły swojego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 mam mały problemik. Mam pentaka 2 ghz i chcem go wykręcić do 2.6 ale przy 2.5 sieciówka mi wywala błędy i pokazuje się niemiły dla oka błąd stop!!!!! jak to zrobić?????? prosze pomóżcie mi dopiero zaczynam kręcić podzespoły swojego kompa. Moglbys dokladniej opisac swoj problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasko09 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 orginalnie mam ustawione FSB 100 jak przestawiam na min. 125 komputer po 5 minutach pracy zaczoł mi sypać błędy mojej karty sieciowej od bezprzewodowego internetu a dokładnie to nazywa się ona Planet WL8303. natomiast jak przestawiam zworki na płycie to mi się komputer wogóle nie załancza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 jaki masz zasilacz ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...