UpSs Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Mam syfnego p4 1.6 willamete I chce go wymienic na jakiegos szybkiego celerona 2.4 2.6 2.8 Mam takze rownie syfna plytke (tak jak w topicu) Czy moja plytka po jakims updejcie biosu pociagnie takiego Celka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 nie znam się za bardzo na Intelu, miałem kiedyś tylko pIII 600 Mhz, ale według mnie ten celek to będzie kolejny "syf" w twoim kompie, lepiej posprzedawaj co masz i kup sobie athlona, bo widze że budżetu dużego nie masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UpSs Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Wlasnie duzego budzetu niemam Sprzedawac tez narazie niczego niechce bo ramy i grafike mam kozak Potrzebuje Szybki procesor na fsb 400MHZ na ta plytke Wiec niemam innego wyjscia jak kupic celerona. Jakby ktos mogl mi odpowiedziec czy na ta=ej plycie glownej pujdzie taki procesor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 IMO na tej celinie to bedziesz mial prawie niezauwazalny przyrost wydajnosci. W 3dmarku 2001SE jakies 300pkt wiecej jak nie mniej . Juz lepiej zrob tak jak ci pisal Garfield i przesiadz sie na AMD , bedzie o wiele wydajniej niz z Celina na pokladzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 asrock k7s8xe + d1.6 a dalej chyba nie trzeba wyjasniac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UpSs Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Heh wzielem sobie wasze slowa do serca:] Za 410 zl moge miec plyte glowna ASRock K7S8X SiS-746FX + LAN i athlona 2200xp+(niezablokowany)Nie w boxie bo radiator sam moge miec zadarmo od kumpla. Obecnie mam 512 ramu ale niestety nie ddr Wiec Puszcze koledze za 250zl(jak sie uda go nakrecic na tyle) p41.6 + plyta glowna + 512 ramu I kupie sobie narazie jakies 256 DDR 400MHz kingstona albo elixira. Calosc bedzie wygladac tak. Athlon XP 2200+ ASRock K7S8X SiS-746FX + LAN GeForce FX 5600 256 256DDR 400MHz Mam nadzieje ze taki sprzet styknie zeby np posmigac w FarCry na medium?? Ramu mogloby byc troche wiecej ale narazie bida z chajsem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Cytat Calosc bedzie wygladac tak. Athlon XP 2200+ ASRock K7S8X SiS-746FX + LAN GeForce FX 5600 256 256DDR 400MHz Mam nadzieje ze taki sprzet styknie zeby np posmigac w FarCry na medium?? Ramu mogloby byc troche wiecej ale narazie bida z chajsem Ogolnie zestaw ok . Ale do Farcry troszke za malo ramu , ale na poczatek powinno wystarczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...