Michel.B Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Dziwne rzeczy z tymi wymaganiami mówicie :P Nie mając jeszcze nawet 2gb ramu, grałem na full detalach w maksymalnej rozdzielczości. Procek Intel Core 2Duo 2.16, karta 8800Gt. Ale nie o tym chciałem. Widziałem tu jakiś post o fanowskim patchu, ciekawy jestem jak on się ma do edycji rozszerzonej która ma być w internecie (od CDP ofkorz) w marcu prawdopodobnie, a na płytkach w maju. Czyżby praca na marne ? http://pl.youtube.com/watch?v=NvZH_fSZqyM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Na jakich detalach pójdzie Wiedźmin na kompie z sygnaturki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 IMHO na max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Ja na swoim gram w 1440x900 na max detalach bez AA i z AF 2x. Czasem zetnie tuż po ładowaniu lokacji no i samo framerate też jest raczej blisko granicy płynności, ale jeszcze pół roku temu miałem radeona 9550, więc jestem przyzwyczajony. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Aha - na fps bardzo pomaga wylaczenie rozmycia tla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Aha - na fps bardzo pomaga wylaczenie rozmycia tla.Raczej tylko podczas rozmów i filmików. W rozgrywce - nie zauwazyłem zadnej różnicy. W Wyzimie Handlowej miejscami nie będzie zbyt grywalne, a w V akcie powinno dosc mocno zwalniac. Edytowane 29 Lutego 2008 przez qjin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 A widzieliście miecz wiedźminski na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Witam, wiecie może w jakim katalogu znajdują się savy do tej gry pod vistą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 w Moje dokumenty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Można prosić o bardziej precyzyjną ścieżkę? Przeszukałem już chyba wszystko(włącznie z AppData) i nie znalazłem. Edytowane 6 Marca 2008 przez unit1.cpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 To coś ześ słabo szukał... Katalog z save'ami znajduje się na systemowej partycji: np. C:/Documents and Settings/Twój profil/Moje dokumenty/The Witcher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 np. C:/Documents and Settings/Twój profil/Moje dokumenty/The Witcher Nie ma ich tam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 RLY? Gdzie masz ustawiona sciezke dla Twoich dokumentow? F3 w windzie i szukaj The Witcher :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 On ma Viste a wy mu podajecie sciezke z XP ;) c:\users\twoj_uzytkownik a dalej zdaje sie documents i tam powinno byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Heh, dzięki ale nikt z Was nie ma racji :P Savy były w katalogu z grą na C:\Program Files\Wiedźmin\System\The Witcher :P W każdym bądź razie dziękuje za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Tjaaa... I ja nawet wiem czemu tam były, a nie powinny. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Tjaaa... I ja nawet wiem czemu tam były, a nie powinny. :P Chyba wiem co masz na myśli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Ja tez "chyba" wiem i radze wam zakonczyc ten watek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Ja tez "chyba" wiem i radze wam zakonczyc ten watek... Tak, tak już nic nie piszę na ten temat :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinobi Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Widziałem tu jakiś post o fanowskim patchu, ciekawy jestem jak on się ma do edycji rozszerzonej która ma być w internecie (od CDP ofkorz) w marcu prawdopodobnie, a na płytkach w maju. Czyżby praca na marne ? http://pl.youtube.com/watch?v=NvZH_fSZqyM Slyszalem cos o tym, to niby ma byc taka wersja Gold albo jakis upgrade tej gry, sporo nowych zmian i w wersji polskiej i wersjach zagranicznych, moze byc ciekawie, bo nie tylko do bugow i jezyka sie to odnosi, rowniez do zmian wizualnych i gry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Wystarczy wejsc na forum Wiedzmina i tamoj zassac sobie PDFa z calym roadmapem tej edycji rozszerzonej: co i kiedy ;) O, prosze: http://www.thewitcher.com/resources/upload...sheet%20_2_.pdf Aha, uprzedzajac: wszystkie dodatki do gry beda dostepne online. Tam, gdzie nie jest to wprost napisane, to znaczy ze wypuszczone zostana w maju, w tym samym czasie co edycja pudelkowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 O, czyli jutro wyjdzie pierwszy dodatek :D . Powiedźcie mi tylko czy akcja w tych dodatkach będzie się działa po wydarzeniach z podstawowej wersji czy zostaną jakoś w środku wpakowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Mam rozumieć, że te poprawki w kodzie to coś nowego poza tym co oferowały do tej pory patche? Tak jest tam napisane (a przynajmniej o poprawkach z dotychczasowych patchy jest napisane oddzielnie). W takim wypadku co z nami, biednymi którzy już raz za grę wyłożyli kasę? Dostaniemy jeszcze jakiegoś patcha który "zrówna" nasze wersje 1.0 z tą "edycją rozszerzoną" czy możemy jedynie pobawić sie modami (oby były za free)? Z góry napiszę, że o ile takie packi są normalne to gdybyśmy byli pozbawieni dodatkowych usprawnień na drodze kolejnego patcha to byłoby to z deka nie fair. W końcu taka popularność Wiedźmina to zasługa graczy którzy już zakupili ten tytuł. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 TrueVanDal - mam Cie za osobe inteligentna, nie psuj tego wizerunku ;) Aha, uprzedzajac: wszystkie dodatki do gry beda dostepne online. Tam, gdzie nie jest to wprost napisane, to znaczy ze wypuszczone zostana w maju, w tym samym czasie co edycja pudelkowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 @ costi Przepraszam, nie będę :P. A tak na serio to ja z tego wywnioskowałem że chodzi tylko o mody (questy). Stąd moje pytanie. Ale jeżeli faktycznie chodzi o wszystkie usprawnienia to bardzo dobrze ;). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 mam problem i potrzebuje jak najszybszej pomocy. wlaczylem dizs wiedzmina i gram...zapisuje gre, jets ekran zapisywania a potem ze gra zapisana- daje wczyta i nie ma zapisu :? da sie cos robic? prosze o szybka pomoc bo chce wylaczyc gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michel.B Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Pewnie i tak już wyszedłeś z gry, ale spatchuj grę, ew. ją przeinstaluj, jeżeli problem nadal będzie się pojawiał poszukaj w pomocy technicznej na gram.pl są tam odpowiedzi na najbardziej nurtujące pytania od graczy. Ew. zgłoś to w sklepie / u CDP jeżeli masz oryginalny krążek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Jakby sie ktos zastanawial - premiera edytora modow i pierwszego moda oraz patcha 1.3 zostala przelozona na koniec marca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Fajno. :) A tymczasem redzi wydali patcha 1.2a, ale nie wiem co on zmienia. Changelog dodawany do niego jest identyczny jak w zwykłym 1.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 wczoraj wieczorem ukończyłem gierkę (miałem przerwę od sylwestra;)) 5 akt jakiś krótki troszkę ale fajny szkoda tylko, że te walki finałowe były co najmniej łatwe spodziewałem się jakiegoś większego wyzwania. Poza tym gierka kapitalna zresztą o tym już nie raz tutaj pisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...