Szozi Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Żeby móc przekuć miecz konieczne jest posiadanie tych kamieni. Rzemieślnik (czy jak go zwał) tylko je buduje z tego co posiadasz:-) Tak więc to normalne, dla tej gry:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie do końca,bo o ile meteoryty znikają nam z ekwipunku o tyle miecz się zostaje, z czego w sumie jestem zadowolony,bo go zaraz sprzedałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Jesli masz trzy meteoryty to u kowala pojawia sie miecz tak jakbys go mogl kupic, jesli to zrobisz [kupienie=wykucie] , owe meteoryty znikaja z twojego ekwipunku bo zostaly wykorzystane na jego stworzenie. Polecam zajrzec do tych ksiazeczej co daja z gra SAVE przerazilem sie folder z nimi zajmowal juz 7,5 GB to chyba jakis nawiedzony rekord swiata jeszcze z z godzinka gry i przeroslby sama gre, Dysk zaczal wariowac partcja systemowa byla juz praktycznie zajeta w calosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Nie do końca,bo o ile meteoryty znikają nam z ekwipunku o tyle miecz się zostaje, z czego w sumie jestem zadowolony,bo go zaraz sprzedałem :) Dokładnie, są potrzebne do jego budowy potem już nie. Ja trzymam max 3-5 saveów. Edytowane 3 Listopada 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerooip Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 O kurcze Cloperflake, moje mają 800 mb (jestem w 3 akcie). Porażka, tyle miejsca? :lol:. qqrydza, czyżby ten srceen był z loszku w dzielnicy klasztornej?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Jestem 4 rozdziale (akcie) ilość save'ów 6 ilość zajmowanego miejsca 109 MB. W tym 4 autosave'y i 2 moje każdy po około 18,1-18,2 MB. Nic nie wyrzucałem robie sam save co jakiś czas tzn. nadpisuje poprzedniego mojego save'a i także nic nie grzebałem przy autosave'ach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Przydało by się żeby CDPR wydał jakiegoś Patcha który naprawia następujące błędy : - stabilność gry żeby się nie wysypywała do pulpitu - poprawić optymalizacje w niektórych momentach gry np. w dzielnicy Handlowej - poprawić kolizję obiektów żeby np. żabci przeciwnicy nie zapadały się częściowo pod ziemie - poprawić bieg Geralta żeby się nie ślizgał jak po lodzie - poprawić sekwencje walki bo czasami zacina się i Geralt zamiast atakować to stoi i przyjmuje ciosy od oponentów - dodać obiecaną obsługę dla procesorów dwurdzeniowych i wypadało by też dodać wsparcie dla wielowątkowości (HT) - poprawić mimikę twarzy podczas wypowiadanych kwestii - poprawić działanie cuscenek po włączeniu "rozmycia tła" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 U was tez tak kamera dziwinie pracuje (szczegolnie w trybie - izomeryczna) - tak "scina" jak sie biega (jakby obraz poruszal sie szybko na dol i na gore)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 O to moje dwa mieczyki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martins2000 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 jak sie eliksiry robi i jak mozna swoje cenne zeczy posprzedawac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) jak sie eliksiry robi i jak mozna swoje cenne zeczy posprzedawac ? : O Ludzie, nie dość że wszystko jest powiedziane w grze to jeszcze wszystko ładnie w instrukcji napisane :angry: . Edytowane 3 Listopada 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Testował ktoś Witchera na komputerze pokroju Athlon 3200, 2GB, Radeon 9800pro? Jakie ustawienia da się na czymś takim wyciagnąć, jak gra chodzi? W sumie szkoda, że demka nie ma, to kto by chciał, to by przetestował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 : O Ludzie, nie dość że wszystko jest powiedziane w grze to jeszcze wszystko ładnie w instrukcji napisane :angry: . Tylko trzeba mieć instrukcję, albo poszukać pliku pdf :-) Co do posta wyżej to faktycznie ręce opadają. Podobnie w kwestii ortografii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 jak sie eliksiry robi i jak mozna swoje cenne zeczy posprzedawac ? Jestesmy z toba ;) Jak poradziles sobie z wlaczeniem gry czy z rozmowami z NPCami to dasz rade i z tym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Testował ktoś Witchera na komputerze pokroju Athlon 3200, 2GB, Radeon 9800pro? Jakie ustawienia da się na czymś takim wyciagnąć, jak gra chodzi? W sumie szkoda, że demka nie ma, to kto by chciał, to by przetestował... Zapewne musiał byś zjechać z ustawieniami na low, ale przynajmniej szybko by ci się ładowało bo 2gb ramu :) Cytuje readme :P : 1) Następujące karty graficzne obsługują grę tylko w rozdzielczości 800x600 przy niskim ustawieniu szczegółów: Seria ATI RADEON 9800, seria ATI RADEON X700, seria ATI RADEON X1300/X1550, NVIDIA GeForce 6600 GT, NVIDIA GeForce 6600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Crosis a jaki to procek dokladnie? bo na k7 (brak sse3) podobno sa jakies bledy czy nawet gra nie chodzi. Gdzies na forach sie przypadkowo nadzialem na takie info edit: widze ze jest info na ten temat w README: 3) Gra nie działa z następującymi procesorami: seria AMD Duron, AMD Athlon XP od 2400+ do 3200+, AMD Sempron od 2400+ do 2800+ oraz seria INTEL Celeron. Edytowane 3 Listopada 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zapewne musiał byś zjechać z ustawieniami na low, ale przynajmniej szybko by ci się ładowało bo 2gb ramu :) Cytuje readme :P : Wczoraj grałem u kumpla na 6600GT - miał ustawione 1680x1050 i gra śmigała o dziwo nienajgorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Crosis a jaki to procek dokladnie? bo na k7 (brak sse3) podobno sa jakies bledy czy nawet gra nie chodzi. Gdzies na forach sie przypadkowo nadzialem na takie info edit: widze ze jest info na ten temat w README: Nie prawdą jest jakoby gra nie działa na Athlonie XP, kumpel ma XP 2400+ i gra mu działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz666 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Gierka świetna kupiłem sobie dzisiaj i gram cały czas (mój poprzedni nick do mati205 ale coś nie działa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Jeśli ktoś nadal nie jest pewien, czy warto kupić >>> http://www.playback.pl/numer23/pibi/wiedzmin-preplay :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Małe pytanko gdzie zdobyć 2 kamienie do obelisków (bagna) mianowicie chodzi mi o: -Veen'ah -'Oth Bo już wszystko co było do zrobienia sensownego zrobiłem :P i ni... no nie ma poprostu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) tak sobie dziś po wiosce chodziłem i spotkałem pewną panią :D aha i taka rzecz: nie wiem kto był taki mądry ale mu nie wyszło- mam na myśli całą otoczkę jak i walkę z bestią na 1 poziomie. Wkur... mnie totalnie to, że za każdym razem jak przegramy od początku musimy przewijać całą sekwencje z wyjdziem wiedźmin a z jaskini, wybierac opcje, przewijac... po prostu krew zalewa. Sama walka z bestią- ja nie wiem jak to przejść ch** z samą bestią ale nie nadążam nawet za wybijaniem tych zwykłych zjaw ok ok abigail czy jak ona ma z 2 razy ładuje trochę poziom życia ale co z tego jak zaraz umiera? W jednej chwili gra jest bajecznie prosta, a innym absurdalnie trudna Edytowane 3 Listopada 2007 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 No nie wiem, ja przeszedłem bestię za pierwszym razem . B-) Używaj eliksirów! Chwile wcześniej zdobyłeś Zamieć z którą bez trudu sobie poradzisz ;) . Jak używasz znaków to możesz jeszcze Puszczyka łyknąć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 zamieć? hmm nie przypominam sobie ;/ puszczyka mam szkoda ze nic prawie nie daje; po 3 z kolei przegranej dałem sobie na dzisiaj spokój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 A jesteś pewien, że używasz odpowiedniego stylu walki? Nie wiem jak to jest możliwe, że masz taki problem z tym minibosem, ja go sieknąłem nawet nie używając znaków. Gram na normal. Zarzuć sobie jaskółkę i jakiś proszek na miecz poprawiający obrażenia. Powinno pójść jak z płatka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Dokladnie, Bestia jest banalna. Jak ktos ma problemy, to na poczatek niech zacznie machac stylem grupowym, zeby wyciac zwykle Barghesty, a potem spokojnie brac sie za Bestie. U mnie, po uzyciu Zamieci, poszlo tak szybko, ze nim zdazylem sie rozkrecic to juz wszystko lezalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerooip Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Dokładnie. Bestia jest baaardzo prosta, myślałem że będzie jakaś mega-walka a ledwo mnie drasnęła. Najpierw zabiłem te Barghesty, potem bestie. Jeżeli dobierzesz odpowiedni styl walki + eliksir to nie masz prawa przegrać walki. No chyba że nie wiesz o co chodzi w walce (klikanie ala diablo się tu raczej nie sprawdza). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Ja mam podobny problem jak LPKorn3324 z za[ciach!]iem tej bestii, po sekwencji najpierw sieke te zielone [ciach!] grupowym stylem. Potem probuje z bestia, wale jej ze znaku aard ale zanim zdaze ja dobic to ona juz stoi z powrotem na nogach i za [ciach!] [ciach!]a nie moge jej [ciach!]mimo tego ze uzywam tych smarow na bron i butelek. :( Probowalem wczoraj z 30 minut i nic. Caly czas to samo. :( Gram na normalu i nie wiem czemu ale ten znak aard to tak jakby nie dziala albo dziala za krotko. A o co chodzi z ta Zamiecia? Bo ja nie mam czegos takiego Ogranicz wulgaryzmy costi Edytowane 4 Listopada 2007 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerooip Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zamieć o ile pamiętam spowalnia twoich wrogów (taki bullet time :D). Może to kwestia umiejętności jakie wybraliście podczas awansowania ;). Bestia jest prosta jak kazdy normalny przeciwnik, kilka strzałów i na razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...