4rch0n Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 /zwiedzminem i po imprezie Ciekawe kiedy pojawią sie pierwsze opinie na temat gry, chyba już niedługo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Ciekawe kiedy pojawią sie pierwsze opinie na temat gry, chyba już niedługo.Tyle, że już są... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 chodziło mi o ich opinię... osób które brały udział w tej imprezie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 chodziło mi o ich opinię... osób które brały udział w tej imprezieNo to miałem na myśli. -_-' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Gdzie je mozna znalezc? Na linkowanej w newsie stronie nic nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Gdzie je mozna znalezc? Na linkowanej w newsie stronie nic nie ma...Trza oficjalne forum czytać. :wink: http://eos.thewitcher.com/forum/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 o dzięki... sam chyba nigdy bym tam nie zajrzał. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Troche śmiałem sie z EK ale skoro ma aż tylko contentu to chyba warto ;]. Oby gra sie nie okazała bublem :0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Miałem nadzieję na fajny tytuł (ehh ten Sapkowski), jednak filmiki z GC 2007 mnie wyleczyły.... Nie wiem czy twórcy w tych wszystkich wywiadach mówili o tej samej grze, jeśli tak to chyba kupię okulary:-) http://www.gametrailers.com/player/24090.html - resztę znajdziecie sami, choć nie wiem czy będziecie mieli ochotę:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jak dla mnie kiła, mogiła i 3 metry mułu ..... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 HAHA dobre tylko jedno ale: beta wersion 0.6.0.1011 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Nie znam sie na rpg, ani hack&slash, ale co jest nie tak na tym trailerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 @luqash http://pl.youtube.com/watch?v=m9h_bJvpUN0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 dla mnie z kamery zza kleców wygląda ok chociaż nie da się ukryc,z emega odkrywczo to to wszystko nie wygląda - oby trzymało jako tako poziom światowy i miało swojski klimat to kupię gierkę i tak :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Nie jest źle, fajnie wygląda przywalenie w kogoś znakiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 A ja zawsze myslal, ze liczy sie przede wszystkim fabula i gameplay, zwlaszcza w erpegach... EDIT: oceniania grafiki po filmikach z youtube nie skomentuje... ale nawet po tym, co tam ledwo widac, to grafa trzyma poziom, aczkolwiek twarze wygladaja dziwnie. Podoba mi sie za to wyglad interfejsu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Olać grafikę, oby tylko questy były ciekawe i nie sprowadzały się wyłącznie do machania mieczykiem. A interfejs wygląda jak jakaś zagmatwana wtyczka do Samurize... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Z tego co wyczytałem na oficjalnym forum to nawet beta testerzy (jak i jeden z lead programmerów) są zaskoczeni, faktem że AI padło na glebę i nie chciało powstać. Wyszło to po prostu żenująco. Jak pisał chyba Zbiku (programista) kilkanaście różnych rzeczy widocznych na gameplay'ach jest dla niego niezrozumiałych, bo tak gra nie powinna się zachowywać. W takim razie kto ma wiedzieć? Jeszcze gdyby grający korzystał z aktywnej pauzy to bym zrozumiał, ale nie on sobie zmieniał style walki i broń, a potworki grzecznie czekały aż raczy je wybić. Takich kwiatków nie było we wcześniejszych betach nawet, a ta pokazana na targach jest niby "mocno" zaawansowana. Grafika (choć akurat tu nie mam zastrzeżeń) to nie wszystko, wiadomo, jednak animacja postaci (nieźle kaczkę udaje), w zasadzie brak mimiki to jest to co może skutecznie popsuć fun z grania... Zwróćcie uwagę, że to czy postać zablokowała (sparowała) cios itp widać tylko po napisach dogde itd, no przepraszam ale tak to było jakieś ładne parę lat temu. Twórcy nas pocieszają - możba to będzie wyłączyć tylko wtedy to już nic nie będzie wiadomo. Redzi mają jakieś niecałe 2 miesiące na poprawki bardzo ciekawe:-) Z rozbudowanych opcji dialogowych zostało chyba tylko tyle co widzimy na filmikach, czyli niewiele. Oby to była tylko kwestia mało znaczących npców w tym przypadku. Niezłe jaja były z tą niby nominacją do najlepszej gry GC07:-) Okazało się, że to sami producenci go zgłosili, a cudowny PR zrobił resztę... Wiem, że niektóre kwestie są przez mnie nieco przerysowane, ale jako fan Sapkowskiego miałem duże nadzieje na doskonały tytuł, co bardzo skutecznie podgrzewali twórcy. Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) A ja zawsze myslal, ze liczy sie przede wszystkim fabula i gameplay, zwlaszcza w erpegach... EDIT: oceniania grafiki po filmikach z youtube nie skomentuje... ale nawet po tym, co tam ledwo widac, to grafa trzyma poziom, aczkolwiek twarze wygladaja dziwnie. Podoba mi sie za to wyglad interfejsu. To racja, ale takie filmiki obnażają wyraźne mankamnety strony technicznej...Nie tykając strony merytorycznej można tylko zapytać - gdzie te "wspaniałe wizualizacje scen walki" czy cudowny"uzależniający system walki" :wink: ? Moim subkietywnem zdecydowanie nie warto kupować gry w ramach preorder (zwłaszcza po Oblivionie, Gothicu 3 czy innym Stalkerze). Z drugiej strony, może jednak jakimś cudem "Witcher" zaskoczy in plus np. w sensie fabularnym :wink: Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez Jake79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Po obejrzeniu tego filmiku mam wątpliwości czy to będzie hit roku :lol2: Stawiał bym raczej na kit roku :D Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jak już ktoś wspomniał walka wygląd blado na tym pierwszym filmiku. Drugi filmik to tak naprawde nic nie pokazał więc nie ma co o nim pisać i oceniać. Jak tylko poprawią zachowania wrogów to może będzie ok bo potencjał jak widze jest spory, grafa jest naprawde ok. Jak znam życie to bez patcha sie nie obejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;igtv,440;core.html Niezly filmik moim zdaniem gra bedzie wymiatac klimatem i grafika.A co do prezentacji na GC to widac panowie z cd projekt mieli po prostu pecha ze im akurat wtedy AI padlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Wypas! Coraz lepiej to wszystko wygląda. Fajnie by było, jakby sterowanie zostało rozwiązane podobnie jak w Gothicu ale takie rpg klikane też może być spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) No jak zrobią kliku kliku to IMO będzie kiepsko , ja tam wole RPG z elementami zrecznosciowki :P. Ten filmik na WP widzialem niezły jest , mogli by zrobic kilka opcji sterowania do wyboru tak jak kilka kamer. Edytowane 3 Września 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Gra jest bazowana na Aurorze, silniku z Neverwinter Nights (bez wzgledu na to, le go zostalo), wiec przygotujcie sie raczej na "kliku kliku" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/...ootage_h264.mov Wersja hd filmiku z wp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michel.B Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Mimo wszystko wystarczy chyba zaufać CDP, bo tak jak widze nie pierwszy raz ludzie byli negatywnie nastawieni do walki, ale zmienia sie to po oficjalnym gameplayu wiec wystarczy po prostu czekac na gre. Swoją drogą niedługo pokazuje się następny gameplay z walką, więc wątpliwości tutaj zostaną rozwiane. Mimo wszystko "ogrom" ludzi grając w betkę nie miał tak dużych zastrzeżeń, muszę podpytać jak się grało dokładnie mojemu znajomemu. BTW, w cd action jest fajne kompedium Wiedźmina, jednak nawet duża krytyka odnośnie filmu nie oddaje tego jakim był gniotem ;F Mimo wszystko ładnie zrobiony informator co i jak z Wiedźminem. Edytowane 5 Września 2007 przez Michel.B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;igtv,450;core.html videoclip z VADERami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) właśnie clip widziałem. niezłą promocję robią. żeby tylko warto było ;) to samo na youtube -> http://www.youtube.com/watch?v=dFTV2ic9qI4 Edytowane 8 Września 2007 przez _Dugi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Mimo wszystko wystarczy chyba zaufać CDP...Trust no one. Co jak co, ale do zapowiedzi już zawsze będę podchodził z dystansem. Lepiej nastawić się, że gra będize słaba i później być miło zaskoczonym, iż jest inaczej, niż nakręcać się przed wydaniem gry i później się rozczarować. Mnie bardziej interesują możliwości edytora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...