sideband Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 raczej wątpie może dopiero rozsyłają gierke po serwerach i róznych portalach z grami demo np gamespot , gamershell itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Powinni wysłać wcześniej tak aby gra o 13 była już na wszystkich serwerach.Pozatym gra miała być już dostępna o 9 rano do ściągnięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 może sie nie wyrobili pewnie jak zawsze wypuszczą przed północą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 kurde 13:30 a dema nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 nie długo demo powinno byc dostepne, nie wierze zeby robili wałki z takim tytułem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Tak, będzie dostępne o 19:00. ;-) Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Na ich ftpie w katalogu fear jest nowo założony katalog demo ale na razie jest jeszcze pusty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 filmy oglądałem z rozdziawioną japą o tak :o nie moge sie doczekać... linkami rzucać jak sie pojawi plz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 qqrydza z kąd masz takie info że ma być dostęne o 19.00?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ja ci dam o 19... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ja ci dam o 19... 1581001[/snapback]ejjj <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 http://www.planet3dgames.de/index.php?site=news&id=2100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Tak jak mowilem to ET moze byc podane w GMT czyli +1h. Cos zobaczymy za 5min :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ale w tym temacie syf się zrobił :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) "Shooterfans sollten sich den 5. August richtig dick und rot im Kalender anstreichen. Am Freitag, genauer gesagt 10.00 Uhr vormittags nach Pazifischer Zeitrechnung, dies entspricht 19.00 Uhr bei uns in Deutschland, wird die Singleplayer-Demo weltweit zum Download verfügbar sein. Aber reicht eure Hardware auch aus, um eine Gänsehaut zu erzeugen?" Czyli faktycznie ma być o 19-stej........ Godzina 10 czasu PT(Pacyfik Time) to godzina 19 w Polsce. Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez RBEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Unsere Hardware reicht ohne irgendwelche Probleme ;) W najnowszym niemieckim Gamestarze mozna bylo poczytac o tym jak w porownaniu do bety biega to demo (jakims cudem mieli je juz z 2tyg temu)- masa optymalizacji i podobno juz (juz to w Pl raczej nieadekwatne slowo) od 9800pro + 1GB sys ram mozna grac plynnie przy ustawieniach high. Z tego co pamietam beta na 9800pro i podobnych nie dzialala plynnie, takze krok naprzod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Unsere Hardware reicht ohne irgendwelche Probleme ;) W najnowszym niemieckim Gamestarze mozna bylo poczytac o tym jak w porownaniu do bety biega to demo (jakims cudem mieli je juz z 2tyg temu)- masa optymalizacji i podobno juz (juz to w Pl raczej nieadekwatne slowo) od 9800pro + 1GB sys ram mozna grac plynnie przy ustawieniach high. Z tego co pamietam beta na 9800pro i podobnych nie dzialala plynnie, takze krok naprzod. 1581061[/snapback] Mowilem a wielu mi nie wierzylo.Oni zawsze optymalizuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Mowilem a wielu mi nie wierzylo.Oni zawsze optymalizuja 1581083[/snapback] co w tym dziwnego? nie rozumiem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ze mu wielu nie wierzyło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Co tu tak cicho ?? Czyzby do tej pory sie nie pojawilo demo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 na gamershell jeszcze nie ma :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Już jest pojawił się na Fileplanet. Demo waży 646 MB. Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) zassysać stąddd co raz bardziej czuć że sie troche ludzi rzuciło bo spada transfer ale chociaż nie trzeba czekać Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Już jest pojawił sie na 1581377[/snapback]51 minut czekania mi wyskoczyło z miejsca lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 51 minut czekania mi wyskoczyło z miejsca lol 1581381[/snapback] Nie ma co się dziwić przy takiej popularności ja wszedłem o 18:59 i nie było co chwila dawałem odśwież i jak tylko się pojawił to już ponad 400 typa było w kolejce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 jak już ktoś ściągnie to niech zda relacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 dziwne ale ja jakos czekac nie musialem, sciaga sie od razu dapem :P tylko predkosc jakas lipna i pewnie bede to mial na kompie za jakies 3 godziny dopiero :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 idzie mi z ich ftp 70kb/s połączyło się za piątym razem "niechcąco" bo na początku nie chciało i dawałem 1% szans na wepchanie się tam :lol: poszedłem grać z bratem w we wracam a tu połączyło :lol: i już jest 100mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 kurna :/ mnie wywaliło 80 minut oczekiwania w kolejce abym mógł zacząć ściągać :/ pewnie za 3-4 godziny przetestuje demko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 http://www.1up.com/do/download?cId=2019511 sciaga maxem, nie trzeba czekac:) enjoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...