Skocz do zawartości
Gość kev

F.e.a.r.

Rekomendowane odpowiedzi

No i fajnie. Leże i kwicze :( Z moją Neo 128 (puki co) moge se ściągać :mur: Bite 2 dna dni ściągania. Poczekam aż mi Tepsa zwiększy ten net (myśle że nastąpi niebaweł). Wówczas mogę sobie pozwolić na ściągnięcie tego bo myśle że warto...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tylko sciagne Americas Army (jeszcze ok. 700 z 855, czyli za jakis dzien lub dwa [kto ma neo 120 to wie jak to jest;]) to zabiore sie za sciaganie tego demka. ciekawe czy sprzet to udzwignie :?

Edytowane przez Szela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od kiedy ~14h to dwa dni?

1581465[/snapback]

Nie wiem jak u Ciebie ale umnie 14h to mało na ściągnięcie prawie 700MB :/ [mam transfer zwykle 16kB/s jak ściągam z dobrego serwera].

Całe szczęście że już ostatni rok szkoły mi został (matura :/). Rozejrzyć się za robótką jakąś i dokładać się za rachunek telefoniczny. Wówczas będzie "po ludzku" necik chodził!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1581442[/snapback]

Próbowałem z tego ściągać, to wysrało się przy 3%. Jeszcze raz menedżerem i przy ok. 30% 'file not found' czyli brakuje jednak jakiejś części.

Próbujcie torrentem, chyba najpewniej (i najszybciej u mnie) idzie.

Edit: po tym jak napisałem padł tracker :lol:

Edytowane przez Paszczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli masz transfer 16kB to sciagniecie 700mb wychodzi rowno 14h =_=

1581514[/snapback]

Obliczyłem czyto matematycznie ile czasu był to ściągał. Oto moje obliczenia:

1 sek = 16 kB;

1 min = 960 kB (16 x 60);

1 godz = 57600 kB (960 x 60);

700MB = 716800 kB

a więc 716800 / 57600 = 12... h ;)

Czysta teoria i liczby...

Biorę za ściąganie w poniedziałek bo muszę troche miejsca na twardzielu znaleść ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1581559[/snapback]

Pewnie bedziesz mial pierwszy to demko, nagraj ze 100 plytek i wystaw na allegro po 50zl. :lol:

Z serwera szlo mi slicznie ~120kb/s, ale sie rozlaczylo i doopa. ;]

Z torrenta z linka wyzej leci roznie 5-60kb:

statystyki z azureusa:

pelnych 5(76)

czesciowych 74(2191)

B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak torrent jest przydatny. Ściągnięcie "świerzej krwi" zagranicznego serwera ftp jest rzeczą trudną (zdażają się wyjątki ;)).

2 seedów 2400 peerów [;

4kB/s :>

W poniedziałek będzie już lepiej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam ssse z yahoo i leci max czyli 78KB/s :wink: Jeszcze 1.3h zreszta mniejsza z tym. Gral juz ktos w to ?? Czytalem ze jeden koles na razie jest zachwycony i gra mu smiga 60fps w 1280 AAx4 wszystko na max. Jedyny problem to to ze on ma A64 3500 i GF7800GTX :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sciagnołem ale włacze dopiero na nowej grafie, jeżeli ktoś chce to moge mu wysłać przez gg  mam uploud do 200kb/s  tylko nie wiem  czy przez gg tyle poleci

1581620[/snapback]

Co to za chore pomysły...

Na fileplanet, kolejkowałem tylko 16 min. i teraz już idzie maksem (70kB/s).

Edytowane przez Boxster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no więc tak, w kilku słowach

co się dzieje to masakra, jaka muzyka, jaka grafika, jaki KLIMAT

wprowadzenia do gry nie powstydziłaby się produkcja filmowa

no a w samej grze :blink:

demo beta w którą miałem okazje grać nie pokazała połowy tego co sie dzieje w grze

jaka rozpierducha, wszystko fruwa, pęką, rozwala się :blink:

muszę lecieć bo pomęczyłbym demo więcej

jak dla mnie rewelacja i absolutny hit tego roku!

co do optymalizacji to na moim sprzęcie (3000+/x800xl/1gb ram) gra w najwyższych detalach, bez AA i AFx8 przy 1280x960 potrafi w niektórych momentach spaść do granicy płynności - 25fps?

polecam, ściągajcie i grajcie bo naprawdę warto!

ps wyłączenie soft shadow nie daje praktycznie żadnego przyrostu wydajności, natomiast grafika traci 50% na uroku

pozdro, spadam, buziaki, pa B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pecha :mur: Zassałem demko z Gamershell'a, szło bardzo ładnie, po trzech godzinkach demko było na dysku. Rozpakowałem elegancko, klikam na "exe" i... NIC !!!

I na tym kończy się moja przygoda z tym demkiem, przyczyn braku aktywności instalatora możeb być tysiące, wydaje mi się że albo plik jest zepsuty, albo trzeba mieć SP2 już na etapie instalacji, ale to byłoby głupie raczej, no nic, jak ktoś będzie miał podobny problem i znajdzie rozwiązanie to sobie zagram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak pisał kucyk klimat jest niezły tytył gry mówi wszystko co to mnie zabiło że musiałem właczyć lampke bo zaczołem sie bać ale to nie jest doom 3 , powiem tylko tyle za jak gość zaczyna sie bać to tętno rośnie i zaczyna cieżko oddychać fearrrr , zainstalowana zajmuje 1.1gb

Edytowane przez sideband

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi