Gość [RONIN] Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Jak za dawnych dobrych czasów kiedy wypuścili demo Painkillera ;) : Z Europy se demka nie pociągniecie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ja ciągne z yahoo i idzie 78KB/s :) już mam 30% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ja sobie darowalem filespot czy jakos tak, gamershell pelny wiec jade z torrenta, non toper 50 kilo czasem nawet 65 :P ale czy do konca bedzie tak fajnie to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ja się wreszcie na gamershellu dobiłem jak trzeba...idzie 65 kb/s 12 % już jest :)... to będzie sobota...ehh :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 kucyk załamałeś mnie tymi 25fps bez aa. Ja dopiero jutro zagram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Panowie bedzie hit!! Gierka jest super, klimacik... Ta dziewczynka jest straszna, odwracam sie a to stoi przede mna :blurp: Bardzo spodobalo mi sie AI przeciwnikow, szczegolnie rozne zachowania typu czolganie sie pod przewrocona szafka czy tez przeskakiwanie przez okna i przeszkody. Slow mo spisuje sie znakomicie :) Co do wymagan to gralem w 1024x768x32 AA2x Anizo8x wszystko w grze ustawione na maximum, sterowniki na jakosc i nie bylo zle, fakt czasem spadalo do 20fps ale nie przeszkadzalo to bardzo w grze, srednio pewnie z 40 :) Wyskakiwaly komunikaty ze mam za malo pamieci na grafie gdy ustawialem wszystko w menu :( Niestety demko jest bardzo krotnie :angry: Teraz dwie galeryjki ktore zrobilem na szybko B) http://217.153.131.217/lisek/Spike/Pinki/fear/fear.html http://217.153.131.217/lisek/Spike/Pinki/fear2/fear2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 bede mial za 30min ;] ssam z http://www.1up.com/do/download?cId=2019511 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Niestety kolejna gra dla ktorej 1GB to za malo :( Max zajecie ramu podczas gry wynosilo prawie 1.4GB z czego windows bral 120mb :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 niech ktoś zda relacje jak idzie na radku oprócz kucyka bo On ma x800XL ale np słabszym np 9800Pro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) wystarczy spokojnie 1gb tylko trzeba zoptymalizować system , ale każdy może mieć inne zdanie na ten temat , ale trzeba powiedzieć że gra jest słabo zoptymalizowana za dużo żre ramu a textury nie są extremalne Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 pinki moze u ciebie wina nie jest to ze masz 1 gb ramu tylko karte z 128 mb ? zobacze jak juz bede to cudo miec w calosci na dysku czy sie haczy na radku x800pro z 256 mb na pokladzie ( tylko porzadnie wykrece tak na 570\1150 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Tak czytam co koledzy piszą i boje się że na moim sprzęcie ta gra będzie miała problemy żeby się nawet rozpędzić :o 1GB ramu mało :/ spoko ;) Jakoś to będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Mi po uruchomieniu dema zwiesza się komp na twardo. Freez i tylko reset pozostaje, jeszcze widać pulpit na ekranie. Ktoś też ma tak? Edit: Zwiechy powoduje Avast, trzeba zatrzymać całkowicie osłonę dostepową - może komuś się to przyda. Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez Paszczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 pokombinuj ze sterami a w readme pisze żeby wyłączyć v-sync to może poprawić płynność gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 mam nadzieję że u mnie uruchomi się i będzie all ok bo już tylko 27% (37min.) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 grrr... kilka minet po 19 zacząłem ssać - wracam teraz do domu i patrze że mam 4% i od 5h godzin stoi w miejscu ... teraz włączyłem z gamershell - oby nie padło i rano zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Dla mnie hardkor - pograłem dosłownie moment. Klimat przede wszystkim, światła i cienie, tekstury, to jak się poruszają przeciwnicy - tego się nie da opisać. To jest po prostu nowa jakość w świecie gier. Nikt nie wrzucił jeszcze żadnych screenów, więc zamieszczę kilka z początku (głównie intro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Grałem na 1152x864, full detale, fsaa 4x, anizo 8x i szło ładnie, ale w jednym miejscu przycieło na pół sekundy (zdaje sie ze za jednak pełna płynność jest tylko na 2gb ramu ;/). Efekty są PRZEGENIALNE, w życiu czegoś takiego nie widziałem. Inteligencja przeciwników na najwyższym poziomie, świetne dźwięki i klimatyczna muzyka. Fabuła zapowiada sie na bardzo wciagającą, duzo horrorowych wstawek (wlasciwie 50% dema to horror a drugie 50% to akcja). Genialnie wygląda krew, efekty wystrzału z broni, tryb slow-motion, wybuchy granatów. Błędów w fizyce nie znalazłem, tylko lina zrzucona ze śmigłowca po wylądowaniu wygladala troche nierealnie. Bardzo fajnie wyglada jak wrogowie czołgają się pod poprzewracanymi meblami, wyskakują przez szyby , zeskakują z barierek na schody. Zobaczcie zresztą sami ;] jak dla mnie absolutny HIT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Dokladnie Elbios :) Paszczu fotki juz byly ale wybaczam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 oł :) to trzeb ramu dokupić, bo ze swoimi 512 moge sie schować eh... a miała być tulejka i uv'ka do cyfraka :) hyh poczeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Panowie to wymiata wszystko co do tej pory widzielismy WOW Klimat ,grafa , efekty specjalne, slow-mo, dym po walce, iskry no poprostu wypaaaaas. A co do tego jak mi chodzi. To na tym co w podpisie w wszystkim na max 1024 Anisox8 (oprocz soft shadows dzieki ktorym mialem 8FPS) to nawet da sie grac. Bardzo rzadko zdarzaja sie przycinki, no ale widzac tyle rzeczy na ekranie to sie nie dziwie ze pamiec jest potrzebna. Mozna nawet wywalic niezla dziurke w scianie shotgunem :P Na poczatku przy samochodzie mialem z 15fps chyba i sie troche wystraszylem, ale potem za rogiem juz bylo ok i raczej to bylo najnizszy framerate jaki mialem przez cala rozgrywke. Srednio oscylowal w granicach 25-35FPS wiec da sie grac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 kurde bez jaj ja sie boje, radosław 9550 sie zjara, ja nie chce grac na low :( trzeba chyba zarobic pieniazki na nowa platforme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 1. dalem sobie wszo na max oprocz fsaa ( anizo na 16 w grze ustawione - wyglada kijowo pobawie sie zaraz z poziomu sterownika), rozdzialka 1280x960 ( wiecej sie nie da) i to co ktos tam pisal ze soft shadows nie powoduje spadku zbyt drastycznego to kompletna bzdura przynajmniej na moim konfigu (bartek xp-m 2500+@2650 mhz, 1024 mb ram w dualku, fsb 230, karta radeon x800pro), bez tego soft shadows mam okolo 32 klatki (stabilnie) jak sobie laze itd, wlacze te soft shadows i juz na dzien dobry okolo 17 klatek, no nic nowa produkacja nowe wymagania, sami producenci ostrzegaja ze to opcja na przyszlosc, swoja droga soft shadows sugeruje ze dodatkowe cienie liczy juz nie gpu a cpu kompa wiec pewnie wydajnosc bedzie rosla liniowo z wydajnoscia proca przy wlaczonym soft shadows, co do gry to sie nie nagralem (troche pozno jest) ale wyglada ok, nie powala na kolana grafa (moze osleplem juz - za duzo czasu przy monitorku) 2. strasznie to cos swapuje w czasie lazenia itd znaczy sie nie mam przyciec tylko slysze jak biedny dysk sie prezy i sili, od razu widac ze 1 gb to za malo, coz takie czasy juz chyba po battelfieldzie 2 nastepna gierka wymagajaca troszke wiecej ramu ( zabic billa za te jego 640 kilo powinni ) amen ide w kime B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) 1... 1581879[/snapback] to ja mówiłem te "bzdury" co z tego, że po wyłączeniu softshadows tam gdzie miałem 30 klatek pojawiło się 35, jak tam gdzie było 25 dalej zostało 25 :blink: coś z silnikiem gry jest nie tak chyba, poprostu przesadzili w niektórych momentach z grafą według mnie i dlatego to nie wyrabia może do ukazania się pełnej wersjii wprowadzą dodatkowe optymalizacje 2. 1581879[/snapback] boshee co ty masz w tray'u, co ty masz za dysk? mam giga ramu i gra ma tylko jeden moment w którym zacina się na 0,5sek i wcale nie widzę, aby dysk jakoś mocno się męczył po za tym cały czas gra chodzi super może czas zmienić dysk <_< Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawisz Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 gra wymiata gram na medium 1024-768 tylko tekstury mam na hight i gierka śmiga przy ok 35fps nawet nieżle,różnica pomiędzy wyglądem gry na medium a hight w tej gierce jest kolosalna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 kurde ściągnełem, chcem zainstalować ale jak klikam na instalkę nic się nie dzieje !! szyt ...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 kurde ściągnełem, chcem zainstalować ale jak klikam na instalkę nic się nie dzieje !! szyt ... U mnie to samo. NIe bede sciagal drugi raz :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 ja tak już mam 6% ale jak to nie zadziała to się pociacham ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Macie SP1 czy 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 sp2 ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...