Sulaco Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 dla mnie gierka ma jakis kiks w wlasnej implementacji fsaa - ta sama lokacja, identyczne ustawienia, fsaa z poziomu gry 29fps, z poziomu sterow 53fps. obrazki niczym sie nie roznia, tylko framerate...albo dadza jakis patch do demka, albo imho mozna zapomniec o rozsadnym testowaniu wydajnosci....chyba, ze tak juz zostanie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Przyszedł wkońcu czas na moje 3 grosze... Demko ciągłem 3 dni (miałem nieprzewidziane problemy z kompem ble ble ble). Instalacja przeszła dość głatko. Uruchomiłem grę. Gierka ustawiła mi wszystko na Low ale że nie lubię "gołych" gier zaraz trochę zmieniłem ustawienia. Wszystko na Medium 640x480 (mało, ale chciałem troche płynności mieć ;)). Gram. Kilimat powala!!! Doom3 się chowa. Gierka bardzo klimatyczna. Na moim sprzęcie miałem od 60-80 fps'ów (widać na fotce). Ale gierka nieźle obciąża kompa. Dysk chodzi jak głupi (zwłaszcza że to już sztaruszek), brakuje ramu no karta graficzna... 4 potoki to stanowczo za mało :( Jeszcze jedna wada demka => za krótkie. Zdecydowanie. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na full wersję i składać kase na update kompa ;) Gierka na 6 z plusem ;) A tak wygląda gierka na moim sprzęcie (Medium, 640x480, bez FSAA i ANIZO): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Bez przesady, fear ma większe wymagania niż doom3. I jeszcze jedno, możesz zapomnieć o soft shadow chyba, że nie będzie przeszkadzał Ci niski framerate, bardzo niski. 1587439[/snapback] W takim razie powiedzcie mi od czego zalezy wydajnosc w doomie ?? Bo za kazdym razem inaczej dziala,ale za kazdym razem wolniej niz Fear na tych samych ustawieniach i na roznie zedytowanych plikach cfg w D3,wiec cos jest chyba nie tak :| Czy to poprostu przez to,ze to Ati ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 na reklamówkach po przejsciu dema mozna zobaczyc loga ATI. Czyzby gra była optymalizowana pod te karty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Ściągnołem Demko i mnie zmiażdżyło , a szczególnie te zwolnienia , cudownie to wygląda , pozatym ładna grafika , chociaż w demie jakiś szczególnych zapierających dech w piersi pomieszczeń , czy pejzaży nie uświadczyłem , ładnie wyglądają strzelaniny (szczególnie jak się czas zwolni) , no i gra ma mroczny klimat , chyba szykuje się niezły hicior. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) ,Aug 10 2005, 10:59]Przyszedł wkońcu czas na moje 3 grosze... Demko ciągłem 3 dni (miałem nieprzewidziane problemy z kompem ble ble ble). Instalacja przeszła dość głatko. Uruchomiłem grę. Gierka ustawiła mi wszystko na Low ale że nie lubię "gołych" gier zaraz trochę zmieniłem ustawienia. Wszystko na Medium 640x480 (mało, ale chciałem troche płynności mieć ;)). Gram. Kilimat powala!!! Doom3 się chowa. Gierka bardzo klimatyczna. Na moim sprzęcie miałem od 60-80 fps'ów (widać na fotce). Ale gierka nieźle obciąża kompa. Dysk chodzi jak głupi (zwłaszcza że to już sztaruszek), brakuje ramu no karta graficzna... 4 potoki to stanowczo za mało :( Jeszcze jedna wada demka => za krótkie. Zdecydowanie. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na full wersję i składać kase na update kompa ;) Gierka na 6 z plusem ;) A tak wygląda gierka na moim sprzęcie (Medium, 640x480, bez FSAA i ANIZO): [/img]http://img365.imageshack.us/img365/1592/fearmoje9iy.jpg[/img] 1587554[/snapback] co do klimatu to mnie rozwaliles, jak mozna oceniac klimat gierki (nawet nie gierki tylko dema) po 5 minutach grania ( bo tyle zajmuje srednio przejscie demqa :mur: ostatnio patrzylem sobie jak wyglada 16x anizo w tym demqu i stwierdzam ze jakos syfiascie strasznie (testowane na radku x800pro), w winzgrozie ustawilem w sterach aniozo na 16x i w demku tez na 16x i wyglada to tak jak by wogle nie bylo wlaczone, mnie osobiscie demo nie przekonalo do powiedzmy zakupu samej giery, nic rewelacyjnego w niej nie ma, wszystkie te pseudo bullet time to juz za maxa 1 byly, jedyne co sie moze podobac to elementy "straszace" jak ta dziewczynka ktora pojowaia sie w roznych momentach (cos dla lubiacych horrorki ) i pasujaca do calosci oprawa dzwiekowa Rozumiem że chcesz % za cytowanie obrazków... by mechl!k Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 co do klimatu to mnie rozwaliles, jak mozna oceniac klimat gierki (nawet nie gierki tylko dema) po 5 minutach grania ( bo tyle zajmuje srednio przejscie demqa mur.gif Wiesz co pisząc to sam sobie przeczysz , bo również oceniasz klimat po 5 minutach grania , a swoją drogą to demko ma zaprezentować potencjał gry i według mnie ta gra ma potencjał , ma ciekawą fabułe i po tych 5 minutach grania myślę , że klimat też będzie miała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wiesz co pisząc to sam sobie przeczysz , bo również oceniasz klimat po 5 minutach grania , a swoją drogą to demko ma zaprezentować potencjał gry i według mnie ta gra ma potencjał , ma ciekawą fabułe i po tych 5 minutach grania myślę , że klimat też będzie miała. 1588199[/snapback] hahaha takie samo odczucie miałem grajac w bete / alfe doom'a3 ... a jak wyszła pełna wersja czar prysnął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper223 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 hahaha takie samo odczucie miałem grajac w bete / alfe doom'a3 ... a jak wyszła pełna wersja czar prysnął 1588277[/snapback] dokładnie Doom 3 był super ale beta jak wszystkim źle śmigał i każdy się podniecał wymaganiami a jeśli chodzi o samą grę to okazała się niewypałem Ciekawe jak bedzie z Fear na razie dla mnie jest lepsza niż doom 3 przynajmniej nie wygląda tak plastikowo :) Zobaczymu jak wyjdzie i oby z tymi 2 g ram nie przesadzali tylko coś ulepszyli bo nie myslę kolejnej pary kostek kupować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) Wiesz co pisząc to sam sobie przeczysz , bo również oceniasz klimat po 5 minutach grania , a swoją drogą to demko ma zaprezentować potencjał gry i według mnie ta gra ma potencjał , ma ciekawą fabułe i po tych 5 minutach grania myślę , że klimat też będzie miała. 1588199[/snapback] lol naucz sie czytac ze zrozumieniem (ktos tu spal w podstawowce ?, nie napisalem ani slowa o klimacie tylko na temat grafiki itd. w dalszej czesci posta, o klimacie pisal ronin Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez lukas666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 lol naucz sie czytac ze zrozumieniem (ktos tu spal w podstawowce ?, nie napisalem ani slowa o klimacie tylko na temat grafiki itd. w dalszej czesci posta, o klimacie pisal ronin Ja widze , że to ty masz jakieś problemy z rozumienim popatrz na swój post i przeanalizuj według mnie to Ty napisałeś bo cytatu nie widze , i jeszcze jedno naucz się , że obrazków się nie cytuje polecam dokładniejsze zapoznanie się z regulaminem bo chyba go "przespałeś" a nie przeczytałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 jezeli pod ati bedzie lepiej chodzilo to bardzo bardzo dobrz :) jak narazie najlepsze gry dla mnie czyli far cry hl2 czy teraz sie szykuje fear lepiej chodza na ati :) oni wiedza co wybierac i bardzo dobrze :) tak dalej ;) u mnie poprzednio 1024x wszystko on oprocz soft shadows (medium) i 4xanizo zawsze bylo plynnie (poprzednia karta to 9800pro (420/770) teraz x800 wymiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wczoraj przetestowalem demko u siebie,ale z grafa 9700 (dopiero dzis bedzie wlasciwa)...... ..... no i zastanawia mnie co tak wszyscy narzekaja na te wymagania.Naprawde powiem,ze chodzi mi plynniej niz na tych samych ustawieniach doom 3.Pozdro 1587385[/snapback] wiesz od czego zależy wydajność w doomie, a od wydajności kompa. u mnie doom chodzi wsio na full 4AA i 16AF rozdzialka 1280x1024 i zero przycięć. a o fear z takimi ustawieniami mogę zapomnieć (jeszcze do tego mam teraz 2GB ramu) giera chla u mnie 850MB z ramu i całość ramu z karty graficznej. ale tribes jest i tak lepszy ta gra ma ogromny apetyt na ram ;) ale przynajmniej nie zwalnia jak fear!!! ps. możesz dla mnie zrobić benchmark w doomie 3 i w fearze bo nie chce mi sie wierzyc ze tak kiepsko ci chodzi doom. i jeszcze jedno jakąś chorobe sierocą masz z tym geforcem ze praktycznie w każdym temacie piszesz o nim kiedy to dojedzie do ciebie i w jakich detalach będziesz gral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wlasnie, na ATi chyba mozna sprawdzic ile jest zajetej pamieci na grafie. Sprawdzcie w 1024x768x32 AA2x Anizo8x all na maxa, i osobno textury na medium lub sprobujcie znalezc ustawienia dobre dla 128mb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 jezeli komus podoba sie / straszy ( co gorsza ), ten klimat to ja go pozdrawiam szerokim gestem papieskim :D za porównanie tej gry z hl2 powinni rozczlonkowywac cialo tepa maczeta. grafika wbrew wypowiedziom w porownaniu do reszty nie jest zla, powiedzialbym ze nawet niezla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja widze , że to ty masz jakieś problemy z rozumienim popatrz na swój post i przeanalizuj według mnie to Ty napisałeś bo cytatu nie widze , i jeszcze jedno naucz się , że obrazków się nie cytuje polecam dokładniejsze zapoznanie się z regulaminem bo chyba go "przespałeś" a nie przeczytałeś. 1588335[/snapback] hmm no nic z obrazkiem faktycznie dalem kawal "ciala", ale jezeli chodzi o reszte to niestety chyba nie rozumiesz za bardzo co napisal ronin, a skoro nie rozumiesz to znaczy ze masz jednak problemy ze zrozumieniem tekstu,jego analiza i powiazaniem z moim postem, nic dodac nic ujac, poziom edukacji w kraju pada... Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez lukas666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 i jeszcze jedno jakąś chorobe sierocą masz z tym geforcem ze praktycznie w każdym temacie piszesz o nim kiedy to dojedzie do ciebie i w jakich detalach będziesz gral z geforcem? Myslalem ze on caly czas gada o swoim R9700.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) nie on wszędzie pisze o swoim nowym 6800 czy czymś takim. później zapodam wyniki ile fear chapie ramu na medium i na high i zapodam screeny Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 hmm no nic z obrazkiem faktycznie dalem kawal "ciala", ale jezeli chodzi o reszte to niestety chyba nie rozumiesz za bardzo co napisal ronin, a skoro nie rozumiesz to znaczy ze masz jednak problemy ze zrozumieniem tekstu,jego analiza i powiazaniem z moim postem, nic dodac nic ujac, poziom edukacji w kraju pada... Ehh nie będe się z Tobą spierał bo nie zrozumiałeś mojej aluzji , no cóż widać trzeba walić prosto z mostu jak do dzieci. Co do grafiki to jak na wymagania to nic nadzwyczajnego , powiedziałbym nawet , że pomieszczenia dosyć ubogie i kwadratowe , no ale i tak wierzę , że warto czekać na full , może MP nas zaskoczy kto wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Widze że mój post wprowadził spory zamęt na forum. Nie wiem tylko dlaczego? :blink: Niektórzy użytkownicy wzieli ją jak za recenzję całej gry przeprowadzowej na marnym sprzęcie. Sorry, ale nie wiem czy wiesz, że forum służy do tego by się dzielić swoimi spostrzeżeniami. Moje są takie, Twoje inne. OK ja to rozmumię i nie mam do Ciebie żadnych pretensji (no bo z jakiej racji <_< ). Nie kumam tylko po co ta cała dyskusja :lol: Ale luz... Demko ma fajny klimat B) Mnie się podoba i basta ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.agh Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Problem z dźwiękiem juz rozwiązany, dlatego poprzedniego posta wykasowałem. Chodziło o kodeki... A co do gierki to wypas. Sorki za brzydkie słowo ale prawie kupe zrobiłem jak zobaczyłem dziewczynke :) Na temat wymagań powiem, że spodziewałem się czegos gorszego czytając kilka poprzednich stron. Ale jest dobrze, grałem 800x600 wszystko max, cienie off bez aa i af. Grało się w miare płynnie bez przycięć, trochę gorzej niż w kroniki Riddicka, ale niewiele. Grafa wykręcona 520/520 + ostre timingi. Giga ramu styka. Graficzka i efekty w grze powalają na kolana, wczesniej czego takiego nie widziałem :) Czekam z niecierpliwoscią na pełną wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) na reklamówkach po przejsciu dema mozna zobaczyc loga ATI. Czyzby gra była optymalizowana pod te karty?? 1588083[/snapback] "F.E.A.R. is an ATI Get In The Game partner" Zaraz sprawdzę jak działa aa ustawione z poziomu sterowników. Jeśli działa lepiej niż ustawione w grze to jesteśmy w domu. Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 "F.E.A.R. is an ATI Get In The Game partner" Zaraz sprawdzę jak działa aa ustawione z poziomu sterowników. Jeśli działa lepiej niż ustawione w grze to jesteśmy w domu. 1588708[/snapback] dziala lepiej;] :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wiesz, nie bardzo. XGextreme71.20 nie są przygotowane na fear'a. Choć z poziomu gry wszystko ładnie działa. Dałem sobie na razie spokój bo ciągnę patch'a do boiling point'a, buszuje po sieci, nawijam przez gg i lewym okiem patrzę w tv. Poza tym ile razy można jedno demo przechodzić i zachwycać się wciąż tym samym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 wczoraj stestowalem giere w 1024x768 w ustawieniach gry wszystko na maximum, wszystkie detale powlaczane, z poziomu sterownikow wlaczone AAx4 i Anizox16 fraps wlaczony i najmniejsza ilosc fps jaka widzialem to 21 a tak ciagle okolo 40 czasami nawet 60-70, gralem jakies pare min doszedlem do pierwszego save pointa. gdzie zaczela sie pierwsza nawalanka z 2 kolesiami i musialem wylaczyc komputer. Dzisiaj stestuje w 1280x960 z tymi samymi ustawieniami, i sadze ze bedzie spokojnie mozna pograc, ewentualnie w miejscu gdzie mialem te 21 fps na 1024 to bede mial z 17 ale to byla doslownie sekunda moze 2, choc wydaje mi sie ze to bylo wczytywanie z dysku niz szarpniecie spowodowane niedomaganiem grafy, bo zaraz po tych 21 wskoczylo na ponad 30. Generalnie doom3 na pewno chodzi lepiej/plynniej ale z fear nie jest tak tragicznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 wczoraj stestowalem giere w 1024x768 w ustawieniach gry wszystko na maximum, wszystkie detale powlaczane, z poziomu sterownikow wlaczone AAx4 i Anizox16 fraps wlaczony i najmniejsza ilosc fps jaka widzialem to 21 a tak ciagle okolo 40 czasami nawet 60-70, gralem jakies pare min doszedlem do pierwszego save pointa. gdzie zaczela sie pierwsza nawalanka z 2 kolesiami i musialem wylaczyc komputer. Dzisiaj stestuje w 1280x960 z tymi samymi ustawieniami, i sadze ze bedzie spokojnie mozna pograc, ewentualnie w miejscu gdzie mialem te 21 fps na 1024 to bede mial z 17 ale to byla doslownie sekunda moze 2, choc wydaje mi sie ze to bylo wczytywanie z dysku niz szarpniecie spowodowane niedomaganiem grafy, bo zaraz po tych 21 wskoczylo na ponad 30. Generalnie doom3 na pewno chodzi lepiej/plynniej ale z fear nie jest tak tragicznie ;) 1588885[/snapback] gra jest dziwna po zmianie grafy/detali chodzi kiepawo, dopiero gdy uruchomisz ją od nowa chodzi fajnie, też to zauważyłem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 No wiec wkoncu przetestowalem na nowym sprzecie i ...... do plynnej gry (30-40 fps) gram w 1024 z aax2 i anizo x 8 bez SS a z SS to samo tylko, ze wtedy musze grac bez AA i Anizo,takze nie jest zle,chodz liczylem na wiecej.No nic - grunt,ze jest wszystko na max w 1024.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Jedno mnie strasznie zastanawia.... zauważyłem po niektórych kolegach z fora, że jak im gra przycina to nażekają już na gre, a jeśli zjadą z deetaliii i nie mają wszystkiego na max'a to też nażekają na gre.... HMm dziwne czasy teraz mamy, gre ocenia sie po tym jak wygląda, a nie jeki ma klimati potencjał ?? HMMHm Ja jakoś na sfoim sprzęcie grałem, zdałęm relacje jak to u mnie jest i z miłą chęcią zagram w fuul'a. Nierozumiem co niektórych z was. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 no takie czasy : bardzo ladnie opisal to kaeres w jednym z ostatnich postach. Z drugiej strony po cos kupujemy drogie wypasione karty graficzne - zeby wlasnie miec coraz ladniejsza grafike. Przeciez mozna zostac przy powiedzmy radku 8500 czy GF4200 i cieszyc sie no w zasadzie obecnie jeszcze kazda gra grajac z wylaczonymi detalami i niska rozdzielczoscia, ale grac mozna. Jednak ci ktorzy kupil sobie mocnego kompa z mocna grafika i cpu chca pograc w te same gry ale z wlaczonymi detalami. No a wedlug mnie granie w wysokiej rozdzielczosci i max detalami podnosi miodnosc gry... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ja rozumiem, ze mozna bidowac na slabszym sprzecie ale gdy grafike mozna tak znizyc aby nie cierpiec katorg. Gram w gre z 2005r i juz wymagam aby tak wygladala. A tego monolita jak odpalilo mi na srednich to prawie z krzesla spadlem. Jakosc tekstur z czasow Unreala. Prostokaty jeszcze sprzet quake (ktory pierwszy wprowadzil krzywe sciany a nie klocki). Oswietlenie mnie smieszy bo te kratki na lampach nie dalyby takiego cienia. Rozumiem, ze aby sie cieszyc max detalami kupuje sie sprzety za 5k ale HL2, D3, FC mozna wlaczyc w znosnych detalach i rowniez oczy cieszyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...