kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 patrzcie co znalazłem :-P FEAR MULITPLAYER OPEN BETA Thank you for pre-ordering F.E.A.R. as part of your preorder you can take part in our beta event July 14- September 28th. In order to participate in the beta select the "Download Now" button to download the beta client to your computer. Once completed you will need to key codes provided with your pre-order to install the game. :? :-| :angry: ale myśle, że ktoś da jej rade :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 CONGRATULATIONS xxxx xxxx ! You have won a beta version of F.E.A.R.! Please connect to www.feargamebeta.com <http://www.feargamebeta.com/> to download the game. :D Szkoda tylko ze to nie ja a kumpel wygral :mur: Wersja beta zajmuje 516mb.. :blink: 1597349[/snapback] Przeciez ona juz byla do pobrania w dniu losowania tych numerkow. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Właczam... czarny ekran... czekam chwile... moim oczom ukazuje sie kursor z MENU gry... i poruszając nim słysze tylko dźwieki najeżdżając najprawdopodbniej na jakieś opcje... spie A myślałem że to zagram... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 patrzcie co znalazłem :-P 1624852[/snapback] Open beta? Nie rozumiem, to po co key? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 open beta ale musisz zamówić gre w preorderze i wtedy dostajesz keya :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Witam, dzisiaj po raz pierwszy zagrałem w demko tej gry i jak dla mnie wymiata! Największe plusy to grywalność, efekty i klimat(choć o tym ostatnim trudno wiele powiedzieć po 5 min :) ) Co do grafiki to się nie wypowiem za długo, bo tymczasowo mam gf ti 4200, która pozwalała mi zagrać płynnie w 1024x768 w detalach min-med (ok. 35fps) Spadki nie są częste, ale może dlatego, że ustawiłem niską jakość tekstur (mam 512mb ramu) Czekam na full version i nowego kompa :D (już w październiku) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 LOL. W takich ustawieniach jak napisales gra nie chodzi na 5700 Ultra z P4 3200Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Siemka dzis dotarł do mnie muj zamówiony GF7800GT :D i znów odpaliłem demko wszystko na fulla roz 1600x1200 wsztystkie efekty włońcczone aa full anizo full ogólnie wsztstko na fulla co gra ma do zaoferowania i teraz to grafa dopiero wymiata na mojej wcześniejszej karcie gf6600gt tdh exstreme też niezle sie gralo choć na fulla sie nie dało :-P ale na tej karcie to dopiero dopiero zobaczyłem gierkę w pełni możliwości i jest piękna :rolleyes: a FPS ok 50 48-50 :D na lowie i 800-600 z 200 hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 LOL. W takich ustawieniach jak napisales gra nie chodzi na 5700 Ultra z P4 3200Mhz 1635409[/snapback] Może chodziło mu o 3,5 FPS'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) Nie wiem po co co robię ale trudno... Zrobiłęm odczyt z Frapsa (od początku przez 5 minut, czyli prawie do samego końca). frames 17807, time 600000ms, min 1, max 104, avg.29,678 (fps) Ustawienia to wszystko na min lub off, oprócz world,corpse i effects detail, videos i water resolution (te na medium). Rozdziałka oczywiście 1024x768. Gierka ładnie wygląda i chodzi płynnie więc jest ok, a co do waszych komentarzy to no comment :mur: Edytowane 6 Września 2005 przez raven246 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Na ustawieniach jakie podales calkiem mozliwe, ze tak gra chodzi. Przeciez GF4 Ti4200 nawet nie obslugije DX9.0 i innych stnadardow wiec obciazenie dla karty jest duzo mniejsze niz w przypadku nowych kart graficznych. Tylko,ze duzo fajnych efektow nie jest widocznych. Sam sie przekonalem ile mi "ucieka" efektow z gry jak mialem radka 9100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) Znowu gra w której wszyscy się tylko wymaganiami podniecają jakby to było najważniejsze :| Fakt gierka ma je nie małe, ale da się ją dopasować niemal do każdego kompa. Brakuje ramu, komp mieli dyskiem - zmniejszamy teksturki na medium, grafa nie wyrabia - wyłączamy soft shadows i tym podobne bzdety. Gra na medium nic nie traci ze swojej miodności*, a jest jej naprawdę sporo, po demku mam wrażenie że to najlepszy FPS od czasu HALF LIFE oczywiście tego pierwszego :D * żeby nie było, grałem u qmpla pomyleńca w maximum, u siebie zresztą też próbowałem, ale ~10FPS plus ostre doczytywanie nie jest zbyt przyjemne, ostatecznie na medium dałem takstury, wyłączyłem ss a resztę dałem na full i jest miodzio. Edytowane 7 Września 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Dzięki za to co napisałeś, bo już myślałem, że przyjdzie mi tylko dyskutować z innymi o tym czy mam 3 czy 30 fps :mur: Z tymi efektami to oczywiście masz rację, zdawałem sobie z tego sprawę pisząc posta. Ja chciałem tylko pokazać w jakich ustawieniach gra działa mi płynnie i napisać, że podoba mi się klimat i grywalnośc. Mam nadzieje, że niedługo będe miał okazję zobaczyć róznice w grafice :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 1280x960 4xanizo wszystko na maximum, ss wyłączone aa też i nie przycina :) nowy sprzęt dobrze się spisuje chociaż fajnie by było mieć 2GB bo nieraz jest doczyt ale na szczęście szybki dysk się dobrze spisuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 1280x960 4xanizo wszystko na maximum, ss wyłączone aa też i nie przycina :) nowy sprzęt dobrze się spisuje chociaż fajnie by było mieć 2GB bo nieraz jest doczyt ale na szczęście szybki dysk się dobrze spisuje :) 1635936[/snapback] Mamy bardzo podobny sprzet z wyjatkiem ramu.Mozesz wlaczyc spokojnie anizo x16 i bedzie chodzilo identycznie.1.5 gb ram juz w 100% wystarcza do braku doczytek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Poki co trzeba zbierac na ramik .... Bo to nie pierwsza gra ktora wymaga go wiecej .... 512 mb to w sumie juz standard w kopach biurowych .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 LINK DO SCREENA :| co to jest ? spotkaliście się z czymś takim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 1638012[/snapback] jakiś błąd plików..jeśli sciagales z netu to moze po prostu źle się sciagneło..a jeśli z plytki to moze jest ona pobrudzona/porysowana?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 z neta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 miałem takie coś ignorowałem i poszło , miałem to od sterów do ide(jakieś bety) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 a ja ignoruje i nie idzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 zassaj od nowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 nei ;] nie chce mi się całą noc czekać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Witam. Też od jakiegoś czasu bawię się tym demkiem. Rzeczywiście gra zapowiada się doskonale. Zabawę zacząłem na 9800pro @Xt ale karta w moim odczuciu nie dawała rady nawet ze wszystkim na medium. Zmieniłem na x800xt pe i ta sobie radzi jednak w mojej ocenie niezależnie od grafy do grania w max. detalach potrzebne jest min.1,5 Gb ramu. Sam posiadam 2 x 512 i na nastawach powyżej medium gra nieznośnie doczytuje. Przy wszystkim na medium 1024 x 768 minimalna ilość fps nie spada w najgorszym momencie poniżej 40 średnio 70 - 90. Na high też jest nieżle to znaczy fps średnio o 5 niżej ale jak dla mnie mielenie dysku jest nie do przyjęcia. Reasumując read me nie kłamie: rekomendowane 2Gb ram. pzdr. :wink: 1639112[/snapback] 800x600 wszystko na maxa z soft shadows i da rade grac na poziomie stlym 30-40 fps bez aa i af. Niestety 128mb na karcie nie pozwala na 1024x768 bo zwalnia 2 krotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 dajcie link do jakiegoś dema co działa ;] bo żywie nadzieje że jutro rano sobie zagram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) W sumie... Fear to taki pretekst do dokupienia pamięci...przez FC w ubiegłym roku wiele osób miało w pod maską 1GB, teraz następuje swoista "zmiana warty"... nie ma co narzekać...kogo stać niech zmienia sprzęt...F.E.A.R to dopiero początek...:)... EDIT kev - z Gamershella ssij... a jak nei to format dobry na wszystko :wink: Edytowane 8 Września 2005 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) @raven_88 Początkiem który zmuszał ludzi do zakupu 2GB ram-u był BF2. Edytowane 8 Września 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 800x600 wszystko na maxa z soft shadows i da rade grac na poziomie stlym 30-40 fps bez aa i af. Niestety 128mb na karcie nie pozwala na 1024x768 bo zwalnia 2 krotnie. 1639272[/snapback] To ja juz wole grac w 1024 bez SS,ladniej wyglada i szybciej chodzi.Te cienie to lipa.Te wygladzenia wcale nie sa takie realistyczne a plynnosc wzrasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Boxster - a fakt...zapomniałem o B2...w każdym razie te 2 gry (i jeszcze Boiling Point) to pozycje do których 2GB wypada mieć... Nic - sprzęt trzeba zmieniać...dobrze że choć ta gra jest tego warta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelek Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Dzisiaj znalazłem Polską stronkę o Fear, nie wiedziałem że w ogóle taka istenieje. :blink: :blink: Site znajdziecie pod tym linkiem www.feargame.pl Edytowane 8 Września 2005 przez Zelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...