Skocz do zawartości
Gość kev

F.e.a.r.

Rekomendowane odpowiedzi

Uhaha, zmieniam zdanie o grze.

Gdyby nie wymagania to czekalbym na nia z niecierpliwoscia.

Gralem wczoraj o 1:00 w nocy.

Facet 28lat, a balem sie jak dziecko.

Najlepsze momenty z ta dziewczynka przy drabince i pozniej te slady + waski korytarz.

Niezle rozwiazane strzelaniny. Wszystko furga jak jest rzeznia, pudla, beczki, kartony, polki, ludzie.

Szkoda, ze taki wymagajacy tytul.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie gralem jeszcze w FEAR , ale pisze ogolnie. Nie wiem jak was , ale mnie od dzisiejszych gier odpycha ich LINIOWOSC :/ Kto gral w deus ex 1 , fallout 2 , albo nawet takiego Far Cry`a ten wie , jaka frajde daje mozliwosc samodzielnego wyboru drogi do osiagniecia celu i ile to nadaje grze kolorytu. Niestety , ale nawet najlepsze graficznie pozycje w stylu d3 , hl2 sa dla mnie w sp niegrywalne przez to ze gracza jak kretyna sie prowadzi za raczke jedna sciezka do celu...

Edytowane przez tyr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakiś czas temu demo zainstalowalem w nocy...późno w nocy...nie wiedziałem co mnie czeka , detale na maxa , wszystko śmiga...ide...ide...HUD mi trzeszczy , ech..szczury...znowu...znowu...i znowu trzeszczy , patrze DZIEWCZYNKA 'BUM!BUM!BUM! (moje serce :P ) Esc , exit , start>Panel sterowania>dodaj usun>Uninstall ;]

1665533[/snapback]

OT:

w sigu masz napisane GAINWARD GOLDEN SUN??? chyba GOLDEN SAMPLE powinno byc (chyba ze gainward wydal karty o takiej smiesznej nazwie, ale z tego co sie orientuje to nie :blink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje 3 grosze.

Grafa nadzwyczaj rewelacyjna nie jest w stosunku do wymagań. Klima gry spoko.

Świetne spowolnienie a'la Max. Krótkie demo a 700 mega waży :blink: . Sporo osób nie uwierzy, ale na moim sprzęcie chodzi na maximum(1024x768) oprócz tekstur na medium (wymagana grafa chyba z 256 MB na pokładzie), mam wyłączone stronicowanie więc doczytów z twardego nie może być.

Aha i taki mały problemik nie mogę włączyć AA, a dokładnie niby się włącza ale zęby są lub czarny ekran :mur: testowane na orginałach i omegach 5.6-5.8

Ogólnie da się pograć :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po odpaleniu gry i dluzszym zagraniu pomyslalem, ze to nastepne nudne g***o podobne do dooma3. Wrazenie minelo przy samej koncowce gry ludzie przeciez to sam The Ring, ta dziewczynka... jeszcze mnie ciarki przechodza :D, klimat jak nie wiem co giera poprostu wymiata. Szkoda tylko, ze dopiero pod koniec dema ukazalo sie prawdziwe oblicze gry. Jesli chodzi o grafike to jest niezla a moj barton 2600+, 512 ram i r9800pro jakos sobie radza przy ustawieniach max/medium i rozdzialce 1024x768 wiec czekam na ten tytul z niecierpliwoscią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bedzie mi jakos to chodzilo na kompie w sigu ?

moge dodac ze w farcry chodzi w 1024x768x32 detale medium/high

1667834[/snapback]

z taką grafą i ilością ramu to 800x600 low jest w zasiegu.... Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem demko przynajmniej z 20 razy . jedyne co mam wyłączone to soft shadows i Textury na medium reszta na maximum do tego mam włączone 8xAF i QxAA i nawet fajnie chodzi wiadomo ze nie jest to na poziomie 40FPS'ów ale da się grać w miare przyjemnie.Efekty np wybuch granatka robią wrazenie , a dziewczynka dosłownie zabija :blink:

jeśli chcecie zobaczyć co was czeka to polecam filmik e3_2004_fear_full zajmuje coś ok 100MB mozna się przestraszyć , poszukajcie go w googlach :)

pozdro dla wszystkich

Edytowane przez Lolek007(17)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zagralem w demko i sie podniecilem  :D , na tą gre nie ma BATA - to bedzie hicior jakich mało

czekam na ten cud XXI wieku :wink:

1671856[/snapback]

To poczekasz sobie ok tygodnia jeszcze :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

film jak najbardziej wypasiony, ogólnie to jest zadyma zajebista ale te motywy z ta dziewczynką i koniec tego filmu........... strach się bac :lol: zapowiada się że to będzie naprawdę wielki hit, jak się sprzeda to kto wie może zrobią gre na podstawie ringu albo the grudge :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kiedy jest premiera? Na oficjalnej stronie pisze, ze 9/18 a na stronie

VU Games jest napisane 10/11/05.

Zamowilem wersje Director's Cut... taka sama cena jak normalna wersja, wiec nie za bardzo kapuje o co w tym chodzi <_< Jezeli dostane gre tak wczesnie (w co watpie bo te sklepy to roznie maja) to podam zdjecia wszystkiego co w srodku - na wypadek gdyby ktos sie zastanawial miedzy tymi dwiema wersjami.....

Tak w ogole to przyznaje - nie gralem w demko (no time) :unsure: ale po wypowiedziach na forum zaryzykowalem. Mialem w planie kupic nowy sprzet do tej gry (i kilku innych tytulow) ale chyba pocekam na nowy chipset (by ATI) i nowa plyte DFI (z tym wlasnie chipsetem) ktora ma sie pojawic w pazdzierniku. No ale to OT.

Jezeli gra bedzie chodzic na moim staruszku mniej wiecej jak doom 3, to bede zadowolony... no i na tyle tego gdybania :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze,ze tyle trwa.Teraz za duzo gier wychodzi naraz.

:lol: :lol: :lol:

jestem ciekawy ile ty wydajesz miesięcznie kasy na gry. bo tyle ich masz że nawet nie masz czasu na przechodzenie.

Edytowane przez Nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze,ze tyle trwa.Teraz za duzo gier wychodzi naraz.Teraz takie pytanie:10/11/2005 mam nadzieje,ze oznacza 11 pazdziernik.Czy 10 listopad ?:(

1674557[/snapback]

11 pazdziernik. Tak dostalem w mailu potwierdzajacym zamowienie, ze to ma byc jakis Pre-Release edition??! :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi