sideband Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) no dokładnie robili jakieś experymenty jednym z efektów był ten koleś który kontrolował umysły wszystkich żołnierzy , widziałeś co się stało jak go zabiłeś , wszystkie kolesie stały jak kukły i padały jak muchy , być może producenci nie dokońca opisali sytuacje w fear 1 poto był mógł powstać fear 2 i tam wszystko się okaże , i na końcu doktorek zostaje zgładzony chyba przez dziewczynke albo inne zmory nie pamietam Edytowane 21 Października 2005 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamm3r Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 juz jestem w 4 etapie troche glupio ze ciagle te same pomieszczenia ale i tak zaczyna sie dziac- mam teraz jakis niewidzialnych wrogów co z sufitu wyskakuja :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 akcja - MISTRZOSTWO, slo-mo w tej grze MIAŻDŻY i wrogów rozwala się z wielką przyjemnością ;], świetne bronie (na poczatku uzywalem tylko pistoletow, teraz glownie shotgun i czasem kołkownica) AI - bardzo dobre, trudno wrogów zaskoczyć granatem(uciekają od razu) i trzeba sie pilnowac zeby nie uzywac latarki kiedy są w pobliżu wady: wymagania przycinki/doczytki niezroznicowane tereny, 99% akcji sie dzieje w pomieszczeniach (zazwyczaj ciasnych) ktore zawsze wygladaja tak samo to sprawia ze sama gra sie staje monotonna jest duzo momentow ze absolutnie nic sie nie dzieje po prostu idziesz gdzies szukasz wyjscia idziesz dalej i idziesz i idziesz i idziesz i moze sie jakas zjawa pojawi i powie dwa slowa i idziesz dalej i w koncu wychodzą squady wrogów a ogólnie? gra mi sie podoba, 9 godzin grałem bez przerwy, co dość rzadko mi sie zdarza. 1711770[/snapback] Nom Do akcji sie zgodze MIAŻDŻA niektore momenty ale z tym AI to jest slabiutko, mowiles ze trudno ich zaskoczyc granatem - wcale nei ja gram na przed ostatnim poziomie i latwo jest, mniej ammo i apteczek (hmm z tym mozna sie zastanowic ciagle mam 10 [; ) Ale jedno wiem monotonia, monotonia , monotonia , monotonia - ciagle to samo Half-Life 2 FOREVER [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Co do AI to sie niestety niezgodze.Dla mnie jest najlepsze jakie widzialem bo poraz pierwszy nie jest skryptowe (jak juz mowilem z 2x).Podobnie efekt krwi i rozpryskiwania go na scianach?Podajcie mi chodz jedna gre,w ktorej efekt byl chodz w 50% zblizony do tego z Feara to Was chyba ozloce.Z jednym natomiast sie zgodze: HL2 forever.Do tej pory jest to moja najlepsza gra i w lepsza nie mialem okazji grac a dodatek tuz tuz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Co do AI to sie niestety niezgodze.Dla mnie jest najlepsze jakie widzialem bo poraz pierwszy nie jest skryptowe (jak juz mowilem z 2x). 1712448[/snapback] Oj mylisz sie... Sa sprytni ale nei na tyle jeden granta zalatwia cala sprawe(no chyba ze go nie ma to jest trudniej), przyczyna jest to ze chodza w grupacz acz koliwek jak wspomnialem maja przeblyski ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 czy ktos wie w ktorym pliku zapisana jest konfiguracja klawiszy itd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) profile000.gdb Edytowane 22 Października 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaRaDzIqS Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 kto wie jak przejsc misje gdzie w korytarzu leza dwie miny. wylaczam prad na koncu korytarza ale co dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 wchodzisz do pokoju do ktorego wejscie blokowal ci prad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 piekna gra, oczywiscie ma jakies tam pewne niedociagniecia ale nie ma gry idealnej. Gra swiatel jest poprostu swietna, a napiecia i watki thilerowe rekompensuja te drobe niedorobki spokojnie mozna przyznac 9,5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaRaDzIqS Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ja chyba powoli slepne bo jakos nie moge odszukac drzwi ktore wczesniej byly pod napieciem.. no chyba ze da sie jakos przejsc kolo tych dwoch min. ps. prad wylaczylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 profile000.gdb 1712542[/snapback] dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 dzis przeszedłem grę i musze napisać że jest super,no może w połowie troche monotnna ale da się przeżyć,grafika nawet niezła ale lepiej wg mnie wyglądał HL2,bluett time(czy jak to się tam pisze :-P ) jest poprostu zaje..... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) dzis przeszedłem grę i musze napisać że jest super,no może w połowie troche monotnna ale da się przeżyć,grafika nawet niezła ale lepiej wg mnie wyglądał HL2,bluett time(czy jak to się tam pisze :-P ) jest poprostu zaje..... :-P 1712809[/snapback] BULLET TIME !!! od kuli ! czas kuli, czas pocisku... z gry MAX PAYNE Edytowane 22 Października 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 to ja też wiem że z maxa payne tylko nie wiedziałem jak to się pisze LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 mówcie co chcecie, ale ja właśnie przed chwilą skończyłem moją 3h zabawe z fearem i muszę powiedzieć, że gra jest bardzo dobra klimat jest nieziemski, oprawa audio + soft shadow kopie zad :D jeszcze jej nie skończyłem i nie chcę tego :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ja wlasnie skonczylem. Koncoowka zajebista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Jak wrażenia z multi w FULL'u? Kopie zad tak samo jak demo? Już się nie mogę doczekać, szkoda że na razie jestem na wyjeździe i kożystam z C300, 64MB RAM i RIVKi 8MB :( ...a co mi tam! instaluję! co najwyżej pierwszą klatkę komp będzie renderował do jutra :lol: Edytowane 22 Października 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 a ja mam chyba jakis blad kurde , i jak widze nikt mi tu nie chce/moze pomoc ... zabilem tych szybkich kolesi , no i ten gruby palant tylko zre te chipsy a ja juz chyba zmacalem kazdy kawalek tego poziomu i nie moge wyjsc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 nie wiem co dokładnie musisz zrobić , bo już nie pamiętam , ale ta gierka jest za prosta by się zamotać w niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 czyli moze cos sie zle zasejwowalo albo cos ... ten grubas stoi i czeka az wylacze cos , jest jakis computer room ale nie da sie tam wejsc bo kraty sa zamkniete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 witam ma ktoś z was kody do tej gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 a ja mam chyba jakis blad kurde , i jak widze nikt mi tu nie chce/moze pomoc ... zabilem tych szybkich kolesi , no i ten gruby palant tylko zre te chipsy a ja juz chyba zmacalem kazdy kawalek tego poziomu i nie moge wyjsc ... 1713892[/snapback] musisz iść w kierunku w którym wskazał Ci drogę - czyt. dalej :D i wyłączyć "security", wyłącznik znajduje sie w takim pokoju zaszklonym dość dobrze, dość spora rozpierducha się przy nim dzieje, więc napewno trafisz B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 witam czy wie ktos cos na temat spolszczenia do tej gry bo mam nagielska wersje... jak ktos cos wie prosze o linka czy PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 a czy ktoś może powiedzieć gdzie jest różnica między SS a bez :D bo chyba jestem ślepy ... ciciekawe włączyłem SS i średnio 40FPS bez SS to samo. (stery 81.85) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 a czy ktoś może powiedzieć gdzie jest różnica między SS a bez :D bo chyba jestem ślepy ... ciciekawe włączyłem SS i średnio 40FPS bez SS to samo. (stery 81.85) 1713988[/snapback] u mnie to samo na gf 6800 128 MB stery 78.01/ wlaczylem SS i wogole spadku szybkosci nie bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 a AA to macie włączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 AA u mnie OFF, textury medium ( tylko 1 GB Ramu), Anizo x4, no i te jakies swiatla na medium, reszta na maxa. najmniej 30 FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 no to nie wiem czmeu nie macie spadku....ludzie na highendowych kartach nie mogą grać z SS bo im chaczy a Wy możecie? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 sam bylem w szoku. mowie sobie a co mi tam sprawdze jak bedzie chodzic z SS on. odpalam wpierw test z off. najmniej 30 fps srednia powyzej 40. wlaczylem SSi wynik taki sam. wchodze do gry. i na frapsie ponizej 30 mi nie spadlo nawet podczas strzelanin i wybuchow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...