qqrydza Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 pojasnij w opcjach masz pojasnianie, trzeba dac tyle zeby bylo widac napisy na czarnym tle, te u dolu najbardziej a tych u gory prawie wcale... 1719621[/snapback] No nie wygłupiaj się. To jest tylko taka mała dygresyjka w kierunku doom'nych malkontentów szczekających na ciemności w grze------------------------/\. | I Panowie, na miłość boską wiem, że jest takie coś jak latarka. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Mam taką prośbę potrzebuje save do interwału 9 lub jak rozwiązać mój problem wyskakuje przez okno w interwale 8 na zewnątrz po rozprawieniu się z tymi na dachu i wyjściu z tej chaty w stronę fabryki ładuje się i klapa same ciemności nic nie widać tylko broń i jak nią ruszę to taki LAG. Dałem opcje graficzne na minimum i co dalej lag i ciemności a chce pograć dalej. Ściągnąłem patcha 1.01 dalej nic najnowsze sterowniki 81.85 i dalej nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Gierka faktycznie troszke monotonna :) ale za to wciągająca :) i CIEKAWA :)) jestem aktualnie w levelu gdzie zestrzelili nas ,,,,, ((chce to szybciutko przejśc, pozniej Quake 4, a w zanadrzu czekaja, nba 06, Pes 5 :) ij eszcze pewnie niedługo NFS :) mmmm coś pieknego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 JORDAN22 mam do Ciebie prośbę zrób mi save jak wyskoczysz przez okno i będziesz szedł w stronę fabryki. dokładnie w tym interwale gdzie jesteś gdzie pisałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 A ja ani przez chwile nie odczulem w grze monotonnosci.Gram sobie lightowo i jestem dopiero w polowie 6 levelu (3 load w 6 levelu) bo savy mi poszly.Gra mnie wciaga jednak bardziej niz Q4,jest przemyslana a ja lubie gry przemyslane i napewno jeszcze nie raz do niej powroce.Gra po mojemu spokojnie warta tych pieniedzy,ktore trza za nia zaplacic.Niedawno bylem w budynku gdzie rusztowanie sie chwialo i poziom przemyslenia zagadek do tej pory (z tym plomieniem np) na maxa mi sie podobal bo nie bylo to nudne chodzenie i szukanie przelacznika gdyz tam wszystko wiadomo o co chodzi.Ja polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Dla mnie nie ma w ogole dyskusji, singiel F.E.A.R.'a miazdzy Quake'a. Bronie (penetrator :twisted: ), efekty, ai, klimat, fabula (jak dla mnie jeden z najwiekszych plusow, co prawda swietnej ksiazki raczej sie z tego nie zrobi, ale jak na fabule w fpp jest swietna), a nawet frame rate. To wszystko w Fearze jest lepsze no i dochodzi do tego jeszcze swietnie zrobione slow mo (w max payn'ie bylo lepsze :| ? wolne zarty...). Zaznaczam, ze mowie o singlu, bo mp to chyba nie ma co porownywac ;] Edytowane 26 Października 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Dla mnie nie ma w ogole dyskusji, singiel F.E.A.R.'a miazdzy Quake'a. Bronie (penetrator :twisted: ), efekty, ai, klimat, fabula (jak dla mnie jeden z najwiekszych plusow, co prawda swietnej ksiazki raczej sie z tego nie zrobi, ale jak na fabule w fpp jest swietna), a nawet frame rate. To wszystko w Fearze jest lepsze no i dochodzi do tego jeszcze swietnie zrobione slow mo (w max payn'ie bylo lepsze :| ? wolne zarty...). Zaznaczam, ze mowie o singlu, bo mp to chyba nie ma co porownywac ;] 1720082[/snapback] Poiraz 1 w pelni sie az Toba zgadzam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Dobra, żadnego save już nie potrzebuje problem rozwiązany 8) No i skończyłem grę była super tyle powiem :) bronie, klimacik, no 6 mogę dać. Najlepiej grało się w nocy na 5.1 :D to jest to :D I nie była monotonna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) no wkoncu mi sie udalo ta gre na full detalch uruchomic poza fsaa ktore zmniejszylem na x2 ;) ...w windzie mialem tak namieszane ze w 3d 2003 zjadalo mi cos 5k punktow :lol2: ...po instalacji wyglada to juz o wiele lepiej :razz: minimum 28 fps srednio 54 fps max 114 fps no teraz mozna grac :lol: Edytowane 26 Października 2005 przez michael_21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Nuda Nuda i jeszcze raz nuda ciagle to samo !!! Juz mi sie nei chce grac ale przejde ==' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Dla mnie nie ma w ogole dyskusji, singiel F.E.A.R.'a miazdzy Quake'a. Bronie (penetrator :twisted: ), efekty, ai, klimat, fabula (jak dla mnie jeden z najwiekszych plusow, co prawda swietnej ksiazki raczej sie z tego nie zrobi, ale jak na fabule w fpp jest swietna), a nawet frame rate. To wszystko w Fearze jest lepsze no i dochodzi do tego jeszcze swietnie zrobione slow mo (w max payn'ie bylo lepsze :| ? wolne zarty...). Zaznaczam, ze mowie o singlu, bo mp to chyba nie ma co porownywac ;] 1720082[/snapback] bo q4 to doom3 czyli ciemno , ciemno .......... jak właczyłem q4 to jakbym włączył doom3 i no te debilne potworki zamiast normalnych przeciwników , fear to chociaż można coś powalczyć , chyba przejde jeszcze raz fear ale na większym poziomie trudności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 opłaca się kupować FEAR tylko do gry w sieci ? dużo ludzi przez neta w nią gra czy lepiej poczekać na COD2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek007(17) Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 kup to i to , ale bardzie mnie przynajmniej kręci multi w realiach wojen światowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 no właśnie chcem tylko jedną grę kupić bo szkoda mi kasy na dwie :D ale ta i ta jest dobra więc nie wiem co wybrać do MP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper223 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 no właśnie chcem tylko jedną grę kupić bo szkoda mi kasy na dwie :D ale ta i ta jest dobra więc nie wiem co wybrać do MP 1721042[/snapback] ja tu nie widzę żadnego wyboru COD2 tylko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) no wkoncu mi sie udalo ta gre na full detalch uruchomic poza fsaa ktore zmniejszylem na x2 ;) ...w windzie mialem tak namieszane ze w 3d 2003 zjadalo mi cos 5k punktow :lol2: ...po instalacji wyglada to juz o wiele lepiej :razz: minimum 28 fps srednio 54 fps max 114 fps no teraz mozna grac :lol: 1720292[/snapback] No takie wyniki to masz, co najwyżej w 1024x768. Choć i w tej rozdziałce lekko naciągnięte. Edytowane 26 Października 2005 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 bo q4 to doom3 czyli ciemno , ciemno .......... jak właczyłem q4 to jakbym włączył doom3 i no te debilne potworki zamiast normalnych przeciwników , fear to chociaż można coś powalczyć , chyba przejde jeszcze raz fear ale na większym poziomie trudności 1720644[/snapback] Taaa, w kłejku panowie rajstopach w dresach albo w garniakach ;) Nie miales lepszego argumentu przeciwko Q4 ? Ne rosume, ne rosume. Se uczi to rosume. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) No takie wyniki to masz, co najwyżej w 1024x768. Choć i w tej rozdziałce lekko naciągnięte. no przewaznie gram w tej rozdzialce ;) ....zaraz przetestuje jeszcze na wyzszych po podkreceniu karty :lol: edit: na 1280x960 min 20 srednia 29 max 53 fsaa tylko na 2x obnizylem ...reszta max Edytowane 27 Października 2005 przez michael_21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Po mojemu tworcy nowych FPS-ow wiedza co robia i jak narazie kazda z tych wiekszych tytulow (Doom 3,Far Cry,Riddick,Half-Life 2 [ten najbardziej],Fear i Quake 4) zrobil na mnie mile wrazenie.Niestety,tego juz nie mozna powiedziec o samochodowkach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo113 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Bardzo fajna gierka , mam pytanie, czasami gierka na full ustawieniach się przycina . Mam taką konfigórację: AMD 3500+ , 2x512 GEIL dual , grafa MSI 7800 GTX stery do grafy 7750 . Wydaje mi się że problemem jest za mało ramu , bo po kilku wczytywaniach gry wczytywanie jest coraz dłuższe . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 umnie to samo im dłużej grałem tym gożej gierka chodziła , wystarczył restart i znowu spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek007(17) Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) zmień sobie sterowniki na najnowsze , wgraj patcha . po prostu gra się coraz bardziej rozpycha chyba am plik stronicowy rośnie i rośnie hehehe a najlepiej dokupić jeszcze giga RAMU Edytowane 27 Października 2005 przez Lolek007(17) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 umnie plik wymiany się nie powiększał tylko po prostu się zaśmieca , a po ponownym uruchomieniu mam czysty plik wymiany , bo mam włączone czyszczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) NARESCIE PRZESZEDLEM TĘ NUDNA GRE ;) Ten koncowy wybuch mi sie najbardziej podobal :D Edytowane 27 Października 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 NARESCIE PRZESZEDLEM TĘ NUDNA GRE ;) Ten koncowy wybuch mi sie najbardziej podobal :D 1721795[/snapback] Nudny to był HL2 :-P Po nim, praktycznie każde FPP było szczytem marzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Przeszedłem tą grę i nie zrobiłem sobie save każdego interwału ma może ktoś save wszystkich interwałów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarnut Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Nudny to był HL2 :-P Po nim, praktycznie każde FPP było szczytem marzeń. 1721819[/snapback] Cooooo ?? :/ HL2 byl o 100 razy ciekawszy niż F.E.A.R. - różne lokacje , jazda samochodem , pływanie łodzią - a co mialeś w F.E.A.R. - jedna wielka nuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Cooooo ?? :/ HL2 byl o 100 razy ciekawszy niż F.E.A.R. - różne lokacje , jazda samochodem , pływanie łodzią - a co mialeś w F.E.A.R. - jedna wielka nuda. 1721908[/snapback] :lol: Taaa... samochodzik, łódka, niech zgadnę jeszcze mega wypaśny gravity gun. Edytowane 27 Października 2005 przez Buck Tuddrussel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Prowokujesz? Po cholerę wylewasz tu nam swoje żale o HL2? Kogo to obchodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 A Jarmut to pisze piekne, pelne argumentow posty? "fear jest beeee bo jest nudny, a jest nudny bo jest beeee" =_= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...