Gosu Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Czy ty oby nie piszesz o pomocy związanej z piratem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Jakie stery najlepiej beda dzialac do tej gry na GF6600? Wiem, ze np. 81.85 dzialaja troche lepiej w FEAR niz 81.95. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) no i ja kupiłem sobie tą gre:) hhehehe.. powiem tyle! WYPAS.. ale jak to komputer, nie pierwszej swiezosci, więc ustawiłem wszystko na max'a, 1024x768. Bez SoftShadow, aax4, anizox8. Jedynie co wzielem na medium to textury:) I śmiga aż miło:) Gra jest świetna:) EDIT: Tu myslalem ze wymiekne:) Edytowane 27 Listopada 2005 przez peseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Sluchajcie mam problem! Wszystko jest pieknie, nie ma zadnych problemow, ale jak dojde do levelu "Fight", czyli bodajze 7, to robi sie gnój. Poprostu po zaladowaniu levelu pokazuje sie czarny ekran, HUD i bron, ale nic innego nie widac. nie moge sie ruszyc ani nic - nawet strzalow nie widac. Na poczatku myslalem, ze gra jeszcze cos do pamieci wgrywa, ale dysk wcale nie pracuje i musze wylaczyc gre magiczna kombinacja ALT + F4. WTF?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Moze poprostu sie rypnela tam? Przeinstaluj, a jak nie pomoze to save zanjdz zaraz w tej misji, ja nie mam wiec ci nie podesle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ok, juz dziala - reinstalka pomogla :) A swoja droga gra wysmienita :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiulka Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 czesc a macie wymagania i czy bedzie mi chodziło na Ati Radeonie 9100i ?? podoba mi sie ta gra ale niewiem czy kupic :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 To skad wiesz czy ci sie podoba ;] II. SYSTEM REQUIREMENTS AND SUPPORTED CHIPSETS ============================================== In order to install and play F.E.A.R., your system must meet or exceed the following minimum system requirements: MINIMUM SYSTEM REQUIRED • Windows® XP, x64 or 2000 with latest service pack installed • DirectX® 9.0c August Edition (Included) or higher • Pentium® 4 1.7 GHz or equivalent processor • 512MB RAM or more • 64MB GeForce 4 Ti or Radeon® 9000 video card • Monitor that can display in 4:3 aspect ratio • 5.0 GB free hard drive space for installation • Additional hard drive space for a swap file and saved game files • DVD-ROM drive • 16-bit DirectX® 9.0 compliant sound card with support for EAX 2.0 • Broadband or LAN connection for multiplayer games • Mouse • Keyboard In order to play the game at the recommended resolution, detail and performance levels, your computer should meet or exceed the following specifications: • Pentium® 4 3.0 GHz or equivalent processor • 1 GB RAM • 256 MB Radeon® 9800 Pro, GeForce 6600 or equivalent DirectX® 9 compliant video card with hardware T&L and pixel shader 2.0 support • Sound Blaster® X-Fi series sound card SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS WITH LATEST DRIVER VERSION INFO: ATI Catalyst Drivers (Windows® 2000/XP): v5.8 Radeon® 9000 Series Radeon® 9500 Series Radeon® 9600 Series Radeon® 9700 Series Radeon® 9800 Series Radeon® X600 Series Radeon® X700 Series Radeon® X800 Series Radeon® X850 Series NVIDIA® ForceWare Drivers (Windows® 2000/XP): v77.77 GeForce 4 Ti Series GeForce FX 5900 Series GeForce 6600 Series GeForce 6800 Series GeForce 7800 Series Please note that attempting to play the game using video hardware that is not listed here may result in reduced performance, graphical anomalies, or both. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) No i skonczyłem. Bez szczegułów - końcówka rządzi! Ne miałem zadnych problemów z chrupaniem od 9 czy ktorego tam levelu. Tkstury i cienie na medium, ss-off, reszta na max. Czasami zwolniło ale nie z winy braku pamieci tylko karta sie juz dławiła. Edytowane 29 Listopada 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoaDKilL Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 gra 9/10. nie wiem do czego mógłbym się przyczepić. Po zmianie z 9800XT na 6800@GT wszystko dziala na high *(ss=off/tex=med) w 1280x1024 gra się bardzo komfortowo. Świetna gierka. czekam na dodatek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Wlasnie skonczylem :D. Gra super, tylko szkoda, ze nie wczulem sie fabule, bo wyglada na to, ze jest bardzo ciekawa. Pewnie kiedys do niej jeszcze wroce. Najlepszy FPS od czasu HL2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 EJ ludzie prosze was o odp... jak zwolnicie czas i strzelacie to widzicie latajace kule? Bo ja nie ;/ a z tego co widzialem na screenach to widac je. help? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja tez nie mam kul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 a ja mam :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 ja też widze lecące kule, dziwne... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Moze jakas opcje trza ustawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Moze jakas opcje trza ustawic? Luski sa, trzeba ustawic w opcjach. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Luski luskami a pociskow nie widac jak lataja ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Luski luskami a pociskow nie widac jak lataja ;/ Dodaje, niech inny tez popatrza. ;] Edytowane 29 Listopada 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 moze wylaczyles jakas opcje.. wlacz wszystko na maksa, oprocz tekstur i stetsuj:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 ath mozesz zapodac skod zassales spolszczeie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 ath mozesz zapodac skod zassales spolszczeie Mam wersje PL. Swoja droga spolszczenie jest naprawde pr0 (wersja kinowa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 te spolszczenie jest juz zawarte w grze czy dogrywa się je do ver. ang. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Zawarte w grze chyba... ej wlasnie udalo mi sie zrobic zeby bylo widac pociski. Opcja "efekty" musi byc minimalnie ma medium zeby bylo to widac. No - teraz moge grac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 a da się jakoś te spolszczenie wyciągnąć z pl ver. i użyć go do ver. ang. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 te spolszczenie jest juz zawarte w grze czy dogrywa się je do ver. ang. a da się jakoś te spolszczenie wyciągnąć z pl ver. i użyć go do ver. ang. Gra po instalacji jest juz pl, nie wiem czy sie da wyciagnac, nie ma zadnego pliku z nazwa language or sth, sa tylko te duze pliki arrchiwe, pewnie tam jest zintegrowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 ://////// a ja kupiłem wersje DVD eng:/ gdybym wiedzial ze jest polska (chyba mam oczy z guzików na allegro:/), to bym kupil PL.. ale to nic.. moze bedzie spolszczenie jakies na czasie, w co watpie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 ://////// a ja kupiłem wersje DVD eng:/ gdybym wiedzial ze jest polska (chyba mam oczy z guzików na allegro:/), to bym kupil PL.. ale to nic.. moze bedzie spolszczenie jakies na czasie, w co watpie:/ Nie wiem na jakim allegro Ty kupiles, bo na allegro.pl sa praktycznie tylko wersje polskie. XD Prosta rada: kup jeszcze raz. :D Zastanawiam sie, czy nie przejsc tej gry po raz kolejny, tym razem na najtrudniejszym poziomie. ;] Btw jak skonczyliscie gre to ile mieliscie ptk. zycia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 175 :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Nie wiem na jakim allegro Ty kupiles, bo na allegro.pl sa praktycznie tylko wersje polskie. XD Prosta rada: kup jeszcze raz. :D Zastanawiam sie, czy nie przejsc tej gry po raz kolejny, tym razem na najtrudniejszym poziomie. ;] Btw jak skonczyliscie gre to ile mieliscie ptk. zycia ? -_- Nie napisalem ze kupilem na allegro.. tylko chodzilo mi o to, ze moglem kupic na allegro, ale oczy z guzików:) btw.. moja wersja jest na DVD zakupiona w Berlinie:) a kupił znajomy co tirami śmiga:) Jakos nie miałem czasu na szukanie PL wersji, inaczej - do głowy mi nie przyszło.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...