kardas Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Spróbuj instalować patche po kolei. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Scialem MP demo i mam pewien problem, mianowicie nie widac u mnie broni - szukalem w opcjach zeby to wlaczyc ale nic nie znalazlem, moglby mi ktos pomoc? :(Zmień stery ..... broń jest zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 a jak to jest z patchami, wnoszą coś do singla czy głównie do multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzi Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 W oczekiwaniu na drugi oficjalny dodatek do FEAR pogrywam sobie w dodatek nieoficjalny o tytule FEAR-Dead Phantom. Dobrze zrobiony, klimat jest, grafika jak w oryginale. Dostępny w Rosji, gdzie kosztuje ok. 5 $ (w przeliczeniu). Ostatnio słyszałem, że jest też już dostępny na rosyjskojęzycznych stronach. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 zainstalowalem sobie dzisiaj ta gierke, juz ja wczesniej przeszedlem. Najlepsze jest intro z piekna muzyka :) Polecam sobie odswierzyc ten tytul. szkoda ze bronie wygladaja tak słabo i plastikowo ;< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ta cała gra jest mocno plastikowa... tak ja Doom 3. ale to nie przeszkadza.. najbardziej denerwujący jest zbyt mały poziom trudnosci na początku gry, na najwyzszym jest po prostu nadal za łatwo. dopiero po jaism czasei robi się "przyjemnie" trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) Powiem szczerze, że dopiero teraz w to zagrałem ....i się rozczarowałem. Pomijając grafikę, która bardzo się zestarzała, jest kanciasta i wygląda jak podrasowany Blood 2, bazuje na tym samym starutkim- bo już 10 letnim engine. Powiem nawet,że taki Kingpin z 1999 ma zdecydowanie lepsze tekstury i wykonanie poziomów. Bronie- total standard- nic ponad- po prostu są. Pomieszczenia są biedniutkie, nie było kasy na modele? Gdzie wy widzicie ten strach? Dziewczyna rodem z The Ring? Ojej.... :D Trochę zajeżdża Max Payne, ale do niego FEAR ma baaardzo daleko. Dla mnie 3/10. Strzelanka jakich multum- nie wiem po co tracić swój czas. Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mnie do gustu przypadła jeszcze inteligencja przeciwników. Naprawdę dobrze im wychodzi "myślenie". Na początku zrobiło to na mnie wielkie wrażenie. Ale gra i tak po jakimś czasie mi się znudziła. I chyba w połowie ją zostawiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Powiem szczerze, że dopiero teraz w to zagrałem ....i się rozczarowałem. Pomijając grafikę, która bardzo się zestarzała, jest kanciasta i wygląda jak podrasowany Blood 2, bazuje na tym samym starutkim- bo już 10 letnim engine. Powiem nawet,że taki Kingpin z 1999 ma zdecydowanie lepsze tekstury i wykonanie poziomów. Bronie- total standard- nic ponad- po prostu są. Pomieszczenia są biedniutkie, nie było kasy na modele? Gdzie wy widzicie ten strach? Dziewczyna rodem z The Ring? Ojej.... :D Trochę zajeżdża Max Payne, ale do niego FEAR ma baaardzo daleko. Dla mnie 3/10. Strzelanka jakich multum- nie wiem po co tracić swój czas. Wez pod uwage ze patrzysz na fear z perspektywy pewnego czasu, gra ma swoje lata i na tamte czasy byla, wedlug mnie, bardzo dobra. Wiadomo, najwiekasza bolaczka byly te kartonowe biura, ale nie ma gier idealnych. Uwazam ze jest to jedna z najlepszych gier FPS. Co do inteligencji przeciwnikow, jest ona bardzo dobra i pozwala na dobra zabawe, bo w takim np crysisie to sie odechciewa grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 hej. czy da się włączyć jednocześnie SOFT SHADOWS i ANTIALIASING w tej grze? kiedy próbowałem włączyć antialiasing to miękkie cienie zawsze były automatycznie wyłączane przez grę... czy jest jakiś sposób zeby to obejść może wiec jakos w sterownikach... jak? pytanie moje odnosi sie do podstawki i wszystkich dodatków. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Może ustaw ss z gry i aa wymuś z poziomu sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Mam problem z grą :/ Mam dodatek do F.E.A.R.'a Extraction Point, ale gra wymaga patcha 1.0.7 więc go ściągnąłem, ale ten z kolei wymaga patcha 1.0.6, którego nie znalazłem więc ściągnąłem z strony FEAR patcha 1.0.8 multilanguage. Po ściągnięciu okazało się, że to wersja PL :ph34r: Zainstalowałem więc spolszczenie do FEAR'a i instalacja ruszyła ale wywala taki błąd: Nie mam już pomysłu co zrobić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 A jaki rozmiar ma Twój patch 1.07? Może sciągnij full patcha np tego: klik. Błąd wyskakuje chyba dlatego że za dużo mieszasz z tymi spolszczeniami i pachami. Coś może nie grać do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Już sobie poradziłem ale save mi wcięło :/ Ma ktoś save z dodatku Extraction Point w okolicach 4 - 5 interwalu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...