Gość [RONIN] Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Mała pomoc do optymalizacji: 1583476[/snapback]My English is za słaby by to zrozumieć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 w ogóle te optymalizacje coś dają?? Demko jest wypaśne tylko szkoda ze giera ma trochę za duże wymagania i trwa 5min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 a co tam za optymalizacje :o opisane są tylko opcje co robią LOL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 ja juz mam 1 problem nie moge odpalic gry w 1280x1024 - a to naturalna rodz dla mojego LCD w nizszej wyglada to tragicznie:( ja nie wiem ze tak ten setup zjebali:(( w doomie sobie odpalalem ile chcialem i chodzilo jakot a tu twierdzi ze za malo pamieci na grafie jest jakis sposob zeby to wygladalo po ludzku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 W tych optymalizacjach cos pisze ze gre mozna odpalic tylko w 4:3 czyli sproboj 1280x960 bedzie dobrze na LCD wygladac.. W 1280x1024 jej nie odpalisz.. Ja na LCD gram w 800x600 i jest nie najgorzej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 W tych optymalizacjach cos pisze ze gre mozna odpalic tylko w 4:3 czyli sproboj 1280x960 bedzie dobrze na LCD wygladac.. W 1280x1024 jej nie odpalisz.. Ja na LCD gram w 800x600 i jest nie najgorzej :P 1583536[/snapback] a jakiego masz LCD - takiego ktory rozciaga pixele na caly ekran czy poprostu obcina tylko i masz dobra jakosc i ramke w kolo? ***wa zaraz mnie trafi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Rozciąga obraz.. W 1280x960 tez tak zle wyglada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) ...jest jakis sposob zeby to wygladalo po ludzku? 1583531[/snapback] jest. poszukaj pliku settings.cfg w kat. "Documents and Settings" i wpisz tam recznie rozdz.. niestety po takiej "operacji" nie mozna wchodzic do ustawien graficznych w samej grze, bo zostaje to "zresetowane" do ustawien domyslnych. w moim przypadku sie to nie sprawdza bo za kazdym razem przy odpaleniu dema musze tam wchodzic i uaktywaniac soft shadows i fsaa. Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 gra jest wypas, super klimat, chyba m.in. dla tej gry stworzono GF 7800GTX bo chyba mało kto pogra na high Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Rozciąga obraz.. W 1280x960 tez tak zle wyglada? 1583543[/snapback] nie po to kupilem zajebisty monitor zeby grac w nizszej spoko juz rozgryzlem te glupie ustawienia ide grac;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tachion Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 witam mam taki problem przy odblokowanej karcie 12/6 po odpaleniu gry mam pierwsze czarny ekran pozniej sie normalnie wykrzacza z innymi grami nic sie nie dzieje takiego 3dmark ok.w czym moze lezec problem karta tez nie jest krecona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) Być może to kwestia sterowników- może zainstaluj najnowsze. Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Krótsze te demo nie mogło być <_< Grałem 1024x768 [FA 8x] Medium. Grało sie nie najgorzej [20-70fps] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vadzior Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 a mi wywala blad ze nie mam jakiegos security module przy samym oruchomieniu i nie moze uruchomic a mam wxpsp1 moze wymagane jest sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tachion Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 mechl!n na 80.40 tak sie dzieje i na 77.56 tez to samo z innymi grami niema problemow moze jeszcze to demo nidopracowane jakie w earth 2160 w demie tez mialem taki problem w orginale juz nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tachion Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 pardom nie w demie tylko w niemieckiej wersji tej gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 niedługo zainstaluje i powiem co sądze o demku F.E.A.R. ;] zaczynam sie B.A.Ć. jak to będzie u mnie chodzić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) Giera wypaaaśna, bullet time mi się podoba, graficzka miodna tylko ciekaw jestem czy moj nowy komp to pociągnie tak jakbym chciał =/ 1583375[/snapback] Wszystko fajnie gdyby nie ten ram... Kiedy ma byc to losowanie fear MP ? edit: dzis Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 ath jakie losowanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 nom przeszedlem sobie to demko w 1280x1024 bez AA anisox4 wsio na maxa dalo sie grac aczkolwiek czasem troche przyciec bylo (zmiana rozdz na mniejsza pomogla) raz po wlaczeniu slowmotion i rozwaleniu beczki gra sie zwiesila i wyszlo do windy z komunikatem ze malo pamieci :lol: podoba mi sie pomysl zawarty w grze...;] fajny horrorek fajna grafa, efekty - szczegolnie swol motion;P fizyka tez niczego sobie;] ogolnie bedzie w co gracz kiedy premiera? wiadomo juz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) pazdziernik, bodajze 10 Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Fajna gra, przyjemnie się grało, czekam na pełną wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 kiedy premiera? wiadomo juz? 1584072[/snapback] na gryonline.pl podaja ze Świat: 26 sierpnia 2005 a na glownej stronie gry ze "october 2005" ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Gra na prawde bardzo udana ;) w szczególności podoba mi sie bullet time i nowe efekty wprowadzone w otoczenie. w tym tygodniu odbieram nową kostke RAM z gwarancji i zobaczymy jak będzie chodzić na 1,25GB :D mam nadzieję że na 1024x... detale max pogram bez problemu :) w demko grałem na ustawieniach jak wyżej z tym że miałem doczytywanie... (768MB RAM) zapowiada się niezły fpp który może zostać grą roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matichro Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 gra nie jest zla ale bez przesady!! wg mnie ta gra jedynie czym sie wybija z szerego to duze wymagania nic wiecej......a fizyka to nawet nie ma podlotu do mi. HL2 Wole 3 raz przejsc FarCry niz w to grac:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 właśnie przeszedłem demo... 4 razy mnie ciary przeszły :D 2 x na drabinie i 2 x w korytarzu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ath jakie losowanie?? 1584024[/snapback] http://learn.whatisfear.com/ - 1000 miejsc czekających na beta testerów, którzy poprawnie przejdą test, trzeba uważnie oblukać to co jest w tym flashu, steruje sie mysza ;] P.S. Podajcie poprawne odpowiedz by niektórzy mogli pograć w bete F.E.A.R. i ją przetestować ;] Edit. Juz poprawnie wszystko odpowiedziałem, wystarczy sie przyjrzeć, w pierwszym jest komputer, trzeba zobaczyć napis który jest na fotce, chodzi o znaczek chyba czerwony, i tam jest ASC chyba, nie pamiętam ;], drugie to chodzi o telepatie czyli chyba 3, a dziewczynka to odp. nr. 3 ;] czyli chyba 1, 3, 3 to jest chyba(!) nie jestem pewny, ale chyba jest to poprawne ;] Zaraz oblukam ;] te odpowiedz co podałeś wcześniej są dobre zapisałem się, 7go sierpnia losowanie B) Jesli to nie byl fake, ktos cos dostal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 skad to info o losowaniu 7 sierpnia?, szukalem na oficjalnym forum i nic nie znalazlem... BTW: When the new beta mp coming out? Gosc z Vivendi Universal odpowiedzial... No info on when, but we should have some sort of upcoming MP experience before launch. Details when they become available - thanks for the great feedback. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ale mnie watek zaczyna smieszyc. W sumie zaczyna mnie bawic sytuacja FPP na rynku gier komputerowych. Czekamy, czekamy....premiera demka...JEST ! Chlopaki gra jest super bo ma piekna grafike i nie tnie/tnie. A g**** mnie to za przeproszeniem obchodzi. Kto sie kiedys przejmowal "chodzeniem " gry. nie bylo wogole takiego pojecia przy ocenie gry. Ja podejrzewam, ze era FPP sie dla mnie konczy (nawet Rddick mnie znudzil i nie przeszedlem). Ostatnie w miare dobre FPP dla mnie to D3 i HL2. FC, Riddick juz nie sa tym czym powinny byc chociaz wiem, ze ciesza sie niebywala popularnoscia. Po tym watku juz widze, ze nawet demko tej gry mnie znudzi skoro tylko o wymaganiach biadolicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 O czym ty do nas rozmawiasz? Juz od czasow q1, unreala fpp zawsze byly najbardziej wymagajacymi tytulami co do hardware'u i juz wtedy ludzi psioczyli na zbyt duzo min hardware spec... przeciez masz wystarczajaco duzo latek na karku by to dobrze pamietac (tym bardziej dziwie sie Twoje powyzszej wypowiedzi...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...