Skocz do zawartości
Gość kev

F.e.a.r.

Rekomendowane odpowiedzi

ja juz mam 1 problem nie moge odpalic gry w 1280x1024 - a to naturalna rodz dla mojego LCD w nizszej wyglada to tragicznie:(

ja nie wiem ze tak ten setup zjebali:(( w doomie sobie odpalalem ile chcialem i chodzilo jakot a tu twierdzi ze za malo pamieci na grafie

jest jakis sposob zeby to wygladalo po ludzku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tych optymalizacjach cos pisze ze gre mozna odpalic tylko w 4:3 czyli sproboj 1280x960 bedzie dobrze na LCD wygladac.. W 1280x1024 jej nie odpalisz.. Ja na LCD gram w 800x600 i jest nie najgorzej :P

1583536[/snapback]

a jakiego masz LCD - takiego ktory rozciaga pixele na caly ekran czy poprostu obcina tylko i masz dobra jakosc i ramke w kolo?

***wa zaraz mnie trafi....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...jest jakis sposob zeby to wygladalo po ludzku?

1583531[/snapback]

jest. poszukaj pliku settings.cfg w kat. "Documents and Settings" i wpisz tam recznie rozdz.. niestety po takiej "operacji" nie mozna wchodzic do ustawien graficznych w samej grze, bo zostaje to "zresetowane" do ustawien domyslnych. w moim przypadku sie to nie sprawdza bo za kazdym razem przy odpaleniu dema musze tam wchodzic i uaktywaniac soft shadows i fsaa. Edytowane przez Sulaco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam taki problem przy odblokowanej karcie 12/6 po odpaleniu gry mam pierwsze czarny ekran pozniej sie normalnie wykrzacza z innymi grami nic sie nie dzieje takiego 3dmark ok.w czym moze lezec problem karta tez nie jest krecona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Giera wypaaaśna, bullet time mi się podoba, graficzka miodna tylko ciekaw jestem czy moj nowy komp to pociągnie tak jakbym chciał =/

1583375[/snapback]

Wszystko fajnie gdyby nie ten ram...

Kiedy ma byc to losowanie fear MP ?

edit: dzis

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom przeszedlem sobie to demko w 1280x1024 bez AA anisox4 wsio na maxa

dalo sie grac aczkolwiek czasem troche przyciec bylo (zmiana rozdz na mniejsza pomogla)

raz po wlaczeniu slowmotion i rozwaleniu beczki gra sie zwiesila i wyszlo do windy z komunikatem ze malo pamieci :lol:

podoba mi sie pomysl zawarty w grze...;] fajny horrorek

fajna grafa, efekty - szczegolnie swol motion;P fizyka tez niczego sobie;]

ogolnie bedzie w co gracz

kiedy premiera? wiadomo juz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra na prawde bardzo udana ;) w szczególności podoba mi sie bullet time i nowe efekty wprowadzone w otoczenie. w tym tygodniu odbieram nową kostke RAM z gwarancji i zobaczymy jak będzie chodzić na 1,25GB :D

mam nadzieję że na 1024x... detale max pogram bez problemu :)

w demko grałem na ustawieniach jak wyżej z tym że miałem doczytywanie... (768MB RAM)

zapowiada się niezły fpp który może zostać grą roku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ath jakie losowanie??

1584024[/snapback]

http://learn.whatisfear.com/ - 1000 miejsc czekających na beta testerów, którzy poprawnie przejdą test, trzeba uważnie oblukać to co jest w tym flashu, steruje sie mysza ;] P.S. Podajcie poprawne odpowiedz by niektórzy mogli pograć w bete F.E.A.R. i ją przetestować ;] Edit. Juz poprawnie wszystko odpowiedziałem, wystarczy sie przyjrzeć, w pierwszym jest komputer, trzeba zobaczyć napis który jest na fotce, chodzi o znaczek chyba czerwony, i tam jest ASC chyba, nie pamiętam ;], drugie to chodzi o telepatie czyli chyba 3, a dziewczynka to odp. nr. 3 ;] czyli chyba 1, 3, 3 to jest chyba(!) nie jestem pewny, ale chyba jest to poprawne ;] Zaraz oblukam ;]

te odpowiedz co podałeś wcześniej są dobre

zapisałem się, 7go sierpnia losowanie B)

Jesli to nie byl fake, ktos cos dostal ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skad to info o losowaniu 7 sierpnia?, szukalem na oficjalnym forum i nic nie znalazlem...

BTW:

When the new beta mp coming out?

Gosc z Vivendi Universal odpowiedzial...

No info on when, but we should have some sort of upcoming MP experience before launch. Details when they become available - thanks for the great feedback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mnie watek zaczyna smieszyc.

W sumie zaczyna mnie bawic sytuacja FPP na rynku gier komputerowych.

Czekamy, czekamy....premiera demka...JEST !

Chlopaki gra jest super bo ma piekna grafike i nie tnie/tnie.

A g**** mnie to za przeproszeniem obchodzi.

Kto sie kiedys przejmowal "chodzeniem " gry.

nie bylo wogole takiego pojecia przy ocenie gry.

Ja podejrzewam, ze era FPP sie dla mnie konczy (nawet Rddick mnie znudzil i nie przeszedlem).

Ostatnie w miare dobre FPP dla mnie to D3 i HL2. FC, Riddick juz nie sa tym czym powinny byc chociaz wiem, ze ciesza sie niebywala popularnoscia.

Po tym watku juz widze, ze nawet demko tej gry mnie znudzi skoro tylko o wymaganiach biadolicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O czym ty do nas rozmawiasz? Juz od czasow q1, unreala fpp zawsze byly najbardziej wymagajacymi tytulami co do hardware'u i juz wtedy ludzi psioczyli na zbyt duzo min hardware spec... przeciez masz wystarczajaco duzo latek na karku by to dobrze pamietac (tym bardziej dziwie sie Twoje powyzszej wypowiedzi...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi