Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ja takiego czegos nie znalem. Odpalalem Q1 w 320x240 bo tak mi chodzil i nie myslalem nawet o zmianie sprzetu zeby grac w VGA. Po prostu miod sie lał nawet w malutkim okienku. Do Unreal mialem akurat sprzeta wiec nie zauwazylem czegos takiego jak wymagania. Odpalalem i gralem. Wytrzeszcz i slina same i tak sie pojawialy. Nigdy nie dbalem o sprzet do gier. Teraz widze, ze do FPP trzeba to niestety robic. Do q3 rowniez mi nie byl potrzebny sprzet. Nie mialem takiego zeby odpalic wsio na max bo haczylo czasami po 20FPS, a w q3 jest to niewybaczalne. Sprzet sam przyszedl w miare uplywu czasu ale w zyciu nie byl kupowany czy ulepszany do standardu gier. Teraz jak slysze, ze sobie kupie ram/proc/grafe do jakies gry to mnie to poprostu przeraza i reaguje na to smiechem. Jest tylko jedna gra na swiecie dla ktorej chcialem dokupic sprzet i to zrobilem. Jest nia Richard Burns Rally, a tym sprzetem byla kierownica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Wy się tu wszyscy zastanawiacie nad wymaganiami, grywalnością itp, a ja w końcu za trzecim razem sciągnołem plik, który raczył zadziałać (cos jednak jest w przysłowiu "do trzech razy sztuka") Czytając wypowiedzi, że jest strasznie krótkie, włączyłem sobie najwyższy poziom :) i było całkiem fajnie. Grałem na 1024x768 (też mam lcd) i gra wyglądała dobrze. klimat spoko (drabinka :) ) chociaż mi osobiście bardziej podchodzą klimaty a la call of duty, czy medal. Czekam na premierę. Żeby tylko wyszła w październiku, bo bedę mógł zagrać zanim rozpocznie się sesja zimowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ok teraz moje wypociny.. .gra zainstalowała się bez problemu, uruchamia się też tak ładnie, opcje i wszystko pozostawione tak jak ustawiła to gra oprócz roździelczości którą zmieniłem na 800x600. New game i poszło, intro coś tam niby pokazało, kolejny load i start gry. Pierwsze co żuca sie w oczy to grafika, tekstury ustawione oczywiście na minimum, ele moim zdaniem i tak się świetnie prezentują !, animacje też miłe, i teraz zaczynają się schody. Ta gra ma skopany renderer dla GF4, a mianowicie nie widać śladów po pociskach, efekty po wybuchu wyglądają ładnie, nie powiem, ale sam dym wygląda tragiczne i co najważniejsze i najgorsze, niektóre tekstóry są poprostu w tym przypadku obżydliwe bo widać PISKELE !!, ale cóż nie wszystko jest doskonałę, a i ciała znikają po kilku sekundach !. TO tyle jeśli chodzi o graficzną strone, na moim sprzęcie wcale nie wygląda to przepięknie, ale nie wygląda też brzydko (porównują co uwczesnych tytułów to jednak wypada średnio). Wymagania chmmm wszsystko chodzi pięknie i ładnie fps znośny ale czasem jak wchodze do innego pokoju to lubi się zatrzymać na pare sekund i pochrupać HDD (oczywiśnie mało ramu), dźwięk jest normalny hehe. No i rozgrywka, która jakoś tak średnio mi przypadła do gustu, gra się miło nie powiem, lecz heheh niesyci mnie aż tak bardzo... Podsumowująć, Gra (demo) jak dla mnie przeciętna, nic wielkiego i ogromne wymagania! Jeśli twórcy niepoprawią płynności gry to nie ma co szukac w mojej osobie fana tego tytułu... mam też nadzieje że rozgrywka w pełnej wersji bedzie batdziej wciągająca.... Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) hehe dobrze jest poczytac opinie kogos ze slabszym sprzetem. Co do grafiki to wierz mi to kwestia karty graficznej i nie dziw sie ze to na grafie z PS1.1 (PS1.3 na gf4ti chyba zadna gra nie wykorzystuje) to wyglada jak wyglada. U kolegi na 512 MB ramu i gf5900XT w to pogralem i stwierdzam ze co do ramu nie jest tak zle jak myslalem. Grafa byla waskim gardlem, kompletnie sobie nie radzila i musielismy grac na low-medium zeby jako tako chodzilo. Z ciekawosci ustawilismy co sie dalo na high i po prostu szczena nam opadla. Framerate na poziomie 2-7 klatek :D. P.S. u siebie raczej tego nie bede odpalał, ide dalej zbierac butelki i puszki na nową grafe Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez v1ru5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ok teraz moje wypociny.. .gra zainstalowała się bez problemu, uruchamia się też tak ładnie, opcje i wszystko pozostawione tak jak ustawiła to gra oprócz roździelczości którą zmieniłem na 800x600. New game i poszło, intro coś tam niby pokazało, kolejny load i start gry. Pierwsze co żuca sie w oczy to grafika, tekstury ustawione oczywiście na minimum, ele moim zdaniem i tak się świetnie prezentują !, animacje też miłe, i teraz zaczynają się schody. Ta gra ma skopany renderer dla GF4, a mianowicie nie widać śladów po pociskach, efekty po wybuchu wyglądają ładnie, nie powiem, ale sam dym wygląda tragiczne i co najważniejsze i najgorsze, niektóre tekstóry są poprostu w tym przypadku obżydliwe bo widać PISKELE !!, ale cóż nie wszystko jest doskonałę, a i ciała znikają po kilku sekundach !. TO tyle jeśli chodzi o graficzną strone, na moim sprzęcie wcale nie wygląda to przepięknie, ale nie wygląda też brzydko (porównują co uwczesnych tytułów to jednak wypada średnio). Wymagania chmmm wszsystko chodzi pięknie i ładnie fps znośny ale czasem jak wchodze do innego pokoju to lubi się zatrzymać na pare sekund i pochrupać HDD (oczywiśnie mało ramu), dźwięk jest normalny hehe. No i rozgrywka, która jakoś tak średnio mi przypadła do gustu, gra się miło nie powiem, lecz heheh niesyci mnie aż tak bardzo... Podsumowująć, Gra (demo) jak dla mnie przeciętna, nic wielkiego i ogromne wymagania! Jeśli twórcy niepoprawią płynności gry to nie ma co szukac w mojej osobie fana tego tytułu... mam też nadzieje że rozgrywka w pełnej wersji bedzie batdziej wciągająca.... Pozdrawiam :D 1584677[/snapback] no tak ale czego sie spodziewałes po GF4Ti i 256 mb ramu chyba SDR(twoja sygnatura, to i tak cud ze na sdr chodzi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 czuje, ze epoka gf4ti bezpowrotnie przemija... a taka piekna karta byla. (nadal mi sluzy :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 czuje, ze epoka gf4ti bezpowrotnie przemija... a taka piekna karta byla. (nadal mi sluzy :D ) 1584883[/snapback] spoko..sie nie przejmuj :) epoka 7800gtx jeszcze sie dobrze nie rogrzala, a juz zamarza przy tym tytule :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 sulaco a jak ci chodzi fear?? bo nie napisales nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 sulaco a jak ci chodzi fear?? bo nie napisales nic ;) 1584975[/snapback] no i coz, moge jedynie to potwierdzic. 1280x960 4fsaa 8aniso soft shadows wszystko max, na jednym gtx srednio sie gra - fps oscyluje w granicach 20-25...dopiero z sli framerate nabiera rumiencow, i jest prawie 2x wiekszy. z tego co widac najbardziej framerate dobija rozdzialka no i particle - wybuchy, smugi po pociskach w slowm. cos mi sie widzi, ze ta gierka to "demko" dla PhysX AGEI...mniej wiecej premiera obu jest w tym samym czasie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 sulaco to sie nacieszyłeś tym geforcem dopiero co wyszedł a juz jedna giera na nim zwalnia. troszkę chora z deka sytuacja jak dla mnie. na takiej karcie to powinieneś grać min. przez pół roku na maxa we wszystko!! (chodzi mi o nie SLI) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 sulaco to sie nacieszyłeś tym geforcem dopiero co wyszedł a juz jedna giera na nim zwalnia. troszkę chora z deka sytuacja jak dla mnie. na takiej karcie to powinieneś grać min. przez pół roku na maxa we wszystko!! (chodzi mi o nie SLI) 1585033[/snapback] poczekajmy na pełna wersje zoptymalizowanej gry, na tle dema trudno wyciągac jakies wnioski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 poczekajmy na pełna wersje zoptymalizowanej gry, na tle dema trudno wyciągac jakies wnioski 1585070[/snapback] osobiscie cudow sie nie spodziewam...ot takie zycie gracza pecetowego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ2k Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) Co tu dużo gadać kod gry skopali na maxa juz ponad rok temu jak to zaczeli pisać ,i nie zachwycajcie sie tą grafą poza paroma ładnymi efektami ,graficznie średnia a nawet słąba jakość ! ! obiektów w wystroju pomieszczeń stanowczo za mało ! ! SWAT4 w pomieszczeniach 2x bardziej urozmaicony The End szkoda gadać juzlece kupić grafe za 2,5 tyś zł zeby sobie pograć w max detalach z framerate około 55 :) Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez BenQ2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Co tu dużo gadać kod gry skopali na maxa juz ponad rok temu jak to zaczeli pisać ,i nie zachwycajcie sie tą grafą poza paroma ładnymi efektami ,graficznie średnia a nawet słąba jakość ! ! obiektów w wystroju pomieszczeń stanowczo za mało ! ! SWAT4 w pomieszczeniach 2x bardziej urozmaicony The End szkoda gadać juzlece kupić grafe za 2,5 tyś zł zeby sobie pograć w max detalach z framerate około 55 :) 1585082[/snapback] zapomnij tych 55 klatkach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper223 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) zrobiłem test i się poprostu zawiodłem. Gra może i ładnie wygląda troszkę pustawo ale .... woda w jednym miejscu jest poprostu śliczna jak prawdziwa hmmm co do wymagań Grałem na nie podkręconym procku i grafie ustawienia standardowe antalising off filtrowanie x4, 1024 32 bit w sumie tak mi się ustawia sama gra detale chyba na maxa o ile dobrze pamietam. W niektórych miejscach zwalnia ale to nie jest wina grafy tylko ramu hdd doczytuje przy przejściach z korytarzy albo ze schodów albo podczas 1 strzału do szyby za którą stoją kolesie :) Odnośnie gry ona jest kufa strasznie liniowa wszystko w tym samym miejscu nie ma frajdy podczas grania Kilka fajnych efektów klimat może jest dźwięk ok Ale naprawdę liczyłem na coś więcej Jak HL2 i moje ukochane Farc Cry wbiło mnie w fotel na wiele godzin tak ta gra bedzie tylko ciekawostką techniczną Myślałem że 1 g ramku wystarcza na bide w zupełności a tu piszą ludziska żeby grać komfortowo to trzeba mieć 2 g Ludziki w jakim kierunku to wszystko idzie to jest jakaś paranoja Gość ma najnowszą grafę i mu zwalnia HAHAHA naprawdę bym był z tego powodu zły,zawiedziony i oszukany przez NV i inne firmy Co do pełnej wersji nie sądzę że coś zmieni A co mają powiedzieś ludzie co mają karty za 300 zł i 256 ramu Przecież Hl2 na takiej konfig śmiga super a HL2 naprawdę nie ma się czego wstydzić przy F.E.A.R Ale jak zwykl;e głupie lole kupia top kart po to żeby mieć 30 klatek w jednej tylko gierce i będą napierdalać w 3 demarki i się spuszczać ze szczęscia. Sami napędzamy rynek sami prowokujemy do takich wysokich cen Do czego to doszło żeby jeden element w kompie kosztował tyle co cały zestaw z monitorem :) a po 6 miesiącach nie był nawet warty połowy ceny :) Tylko w tym przypadku jest duży plus ;) Pozdrawiam ps :Sulaco mam rozumieć że masz 2 takie top karty od NV???? Stary naprawdę mi Cię szkoda Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez saper223 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 No coś mi sie zdaje że te beta testy to naprawde fake, nic jakoś nie widze by było losowanie czy coś w tym rodzaju :( ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk33 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) pytanie do posiadaczy kart nvidia 6600GT mozecie wlaczyc rozdzielczosc wieksza niz 1024-768 ? u mnie nie da rady, nie ma takiej opcji. Na monitorku 17'' wyglada to teraz nie ciekawie, wiec bardzo zalezy mi na 1280-1024. Macie moze jakies pomysly? sterowniki 77.72 ok ten artykuł wszystko mi wyjasnił Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Luk33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ale mnie watek zaczyna smieszyc. W sumie zaczyna mnie bawic sytuacja FPP na rynku gier komputerowych. Czekamy, czekamy....premiera demka...JEST ! Chlopaki gra jest super bo ma piekna grafike i nie tnie/tnie. A g**** mnie to za przeproszeniem obchodzi. Kto sie kiedys przejmowal "chodzeniem " gry. nie bylo wogole takiego pojecia przy ocenie gry. Ja podejrzewam, ze era FPP sie dla mnie konczy (nawet Rddick mnie znudzil i nie przeszedlem). Ostatnie w miare dobre FPP dla mnie to D3 i HL2. FC, Riddick juz nie sa tym czym powinny byc chociaz wiem, ze ciesza sie niebywala popularnoscia. Po tym watku juz widze, ze nawet demko tej gry mnie znudzi skoro tylko o wymaganiach biadolicie. 1584489[/snapback] Czyli wszedles do tego watku zeby pojeczec sobie na temat gry, ktorej nie widziales na oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) Z tego co widzialem u kolesia (Sempron 2200,1Gb Ram i GF6600) gra ma rzecyzwiscie wysokie wymagania,bo na tym co napisalem w ( ) plynnie chodzi dopiero w 640x480 w medium a na koncu gry przy tej dziewczynce jest ok 5 klatek (na tych detalach).To rzeczywiscie przesada,ale jesli chodzi o grafike to wlasnie na tych detalach wyglada po mojemu lepiej niz D3 chodz gorzej niz Riddick to wole sobie nie wyobrazac tego w detalach na max.Zastanawia mnie tylko czemu to dogrywa na giga ramu.Chcialbym bardzo by ktos sie wypowiedzial jak chodzi na 1310 ramach (dokladnie 1280 - w podpisie sa wszystkie zliczone) oraz jakiejs mocnej grafie ze 128 mb (polecany gf6800gt okrojony z taktowania i 128 ram :D).Jeszcze 1.Ci,ktorym dogrywa na 1GB Ram to chce by wlaczyli AGP repertuar size w biosie na 512.Nie wydaje mi sie,ze wtedy gra bedzie dogrywala.A co jeszcze do gry to wlasciwie 0 zastrzezen poza tym,ze demko krotkie,ale efekty,ktore tam sa miazdza najlepszy film z efektami.Jak narazie najladniejsze jakie widzialem,jednak,za jaka cene ?? Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vadzior Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 po zainstalowaniu uruchamiam demo i wywala mi a required security module can not be activated this program can not be executed jakies pomysly stery wsio mam najnowsze karta gf6800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 umnie na moim sprzecie , gra ustawiona na medium 1280x1024 af4x , i gra czasami zwalnia do 20fpsów. roznicy pomiedzy 1gb a 2gb nie zauwazyłem zadnej.... moze dlatego ze mam raida? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Czyli wszedles do tego watku zeby pojeczec sobie na temat gry, ktorej nie widziales na oczy. 1585166[/snapback] Nie jecze na temat gry, a na temat gier oraz osobnikow w nie grajacych/zanizajacych poziom swoimi wymaganiami co do tych pierwszych. Paniał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 A co nas te frustracje obchodza? Nie chcesz, to nie graj. Przeciez to nie jest obowiazkowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 A co nas te frustracje obchodza? Nie chcesz, to nie graj. Przeciez to nie jest obowiazkowe. 1585273[/snapback] Tak samo jak milczenie na forum. Pisalem na temat dopuki nie musialem na durne posty odpowiadac. Zagram moze jeszcze dzisiaj ocenie czy mialem racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 u mnie na 2,2 ghz i reszcie z podpisu gram na Low/High i powiem ze chodzi to całkiem znosnie, ale w 800x600! (tekstury low, shadows detail low). Faktycznie, gra liniowa az do bólu, ale w porównaniu do Dooma3 jest wielka. W Doomie miałes ultimatum, albo biegasz z latarka, albo strzelasz w ciemno. Miał tak straszyc, a wystraszyłem sie moze raz. No i ta monotonia zamknietych pomieszczen. Widzialem filmy z multiplayera FEAR. Zapowiada sie nie zły HIT, nawet jesli chodzi o tryb multi. Mi ste ta gra podoba i tyle. Wogole zaczeło sie gadanie o wymaganiach takie samo jak przed premiera Dooma3. Tam tez były krzyki ze z efektami czasteczkowymi nie dawał sobie rady nawet Radeon 9700 pro. Darujcie sobie tych wypocin o wymaganiach, bedzie dobrze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam vanice 4400+ x800xl podkręcone 1 giga ramu i na max detalach w 1200x968 +2xaltyali.+2xanizotrop. gra od 100 do 30 klatek ( sprawdzałem progralem fps ) tylko doczyty przez ramy, 1 giga to zamało. Grałem z wyłączoną opcją soft shadows !!!!! opcja ta spowalnie gre o połowe !! Dla mnie gra jest piękna Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Niko123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Tak samo jak milczenie na forum. Pisalem na temat dopuki nie musialem na durne posty odpowiadac. Zagram moze jeszcze dzisiaj ocenie czy mialem racje. 1585290[/snapback] Na temat pisali wszyscy poza toba. No ale nie ma sensu ciagnac tej dyskusji, bo sie zapetlimy, powtarzajac w kolko te same argumenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) Coś Ty sie tak czepił mnie... <_< Już jest OK B) Giera wypasiona... 1583366[/snapback] Jaja sobie z Ciebie robię, no właściwie z tego, jakie "przygody" z kompem przeżywasz. Porobiłem parę screen’ów z fraps'em bo zdaje się, że były już ale gołe. Może uda mi się je gdzieś wrzucić. Update: ...chyba mi to zajmie troszkę czasu ale robię to na bieżąco... ...a natrzaskałem się co niemiara Uff, więcej się nie zmieściło. Więc co?Narzekać na sprzęt nie będę ani na grę.Jak widać na wysokich ustawieniach graficznych da się spokojnie grać co mnie satysfakcjonuje całkowicie.Aperture size na 512 grafika kręcona, procesor no to normalka i wszystko pięknie chodzi. P.S.Nie mam żadnych przycinek. :lol: Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Długo na tą gierkę czekałem, i jeśli chodzi o grafę to się lekko rozczarowałem, przynajmniej na filmie to trochę miodniej wyglądało. Ale moment z drabinka i ten wąski korytarz z niespodzianką na końcu, sprawił że lekko ciśnienie skoczyło ;) więc nie ma co porównywac do d3 :| Żeby tylko full nie był rozczarowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ja napisze tylko tyle, że po zagraniu w demo jeszcze bardziej utwierdzilem sie w przekonaniu zeby kupic nowe x-pudlo zamiast nowej karty graficznej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...