Jin* Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Gram w gre z 2005r i juz wymagam aby tak wygladala. A tego monolita jak odpalilo mi na srednich to prawie z krzesla spadlem. Jakosc tekstur z czasow Unreala. Prostokaty jeszcze sprzet quake (ktory pierwszy wprowadzil krzywe sciany a nie klocki). Z tego co piszesz to: albo masz wlaczone Pixel Doubling, albo chorobe oczu ;) (no offence) Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Moze i mam cos z oczami bo u mnie wyglada to mniej wiecej tak jak u RONINA, czyli tagicznie. http://img365.imageshack.us/img365/1592/fearmoje9iy.jpg A mam sprzet, ktory ciagnie FC, HL2, Riddicka w max detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Kaeres - jaka masz grafe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Z tego co piszesz to: albo masz wlaczone Pixel Doubling, albo chorobe oczu ;) (no offence) 1589194[/snapback] raczej to drugie ;), albo i pierwsze :) bo to co widze na screenie (kaeres) to ziemia a niebo z tym co ja mam na swoim kompie ps Ronin ma "Readon 9550 @ 9600PRO (420/500)" - 4x1 potokowa karta :) więc czego Ty wymagasz od takiej ?? Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 no u mnie tez to wyglada o niebo lepiej niz na tym screenie co dal kaeres, przedewszystkim te tekstury wygladaja ochydnie na tym screenie, zdecydowanie lepiej to wygladalo jak gralem u siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Sluchajcie, wyraznie napisalem, ze tak ta gra sie odpalila na auto. Czyli z deka przesada, ze moja karta ma takie cos obslugiwac w watpliwej predkosci 40FPS maksymalnie (z takimi detalami musialbym miec z 60fps srednio). Oczywiscie potrafie odpalic ta gre w max detalach ale wtedy jest sieczka niemozliwa, a jakosc nie dorasta do piet Riddickowi czy D3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ale jako masz grafe??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 też jestem ciekawy odpowiedzi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Kaeres z tego co pamiętam ma GF4Ti ofkorz dobra grafa, ale jej czas się już skończył, pogódź się z tym wreszcie... :rolleyes: Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Kaeres z tego co pamiętam ma GF4Ti ofkorz dobra grafa, ale jej czas się już skończył, pogódź się z tym wreszcie... :rolleyes: 1589370[/snapback] hehe u mnie chrupie czasem na 6800...widac czas juz na 7800GTX SLI :mur: gralem sobie wlasnie bez AA aniso w sterach x8 1184x864 gierka w pewnych momentach chrupie masakrycznie... Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Kaeres ma w tej chwili jakiegos radeona, ale ktorego to nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) U mnie wygląda tak bez ss a tu obiecana różnica miedzy medium a maximum max medium jedno jest pewne rear ma skopany silnik i tu nawet nie ma co dyskutować gra wygląda normalnie jak na dzisiejsze standardy a wymagania ma jak by wyglądała jak nowy unreal ;) engine farcray pod tym względem fps jest sto razy lepszy Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 mi sie tylko zdaje czy miedzy dwoma ostatnimi zdjeciami nie ma roznicy? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 wg. mnie jest spora przypatrz sie ścianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 mi sie tylko zdaje czy miedzy dwoma ostatnimi zdjeciami nie ma roznicy? :? 1589437[/snapback] ślepa kura :D przyjżyj się teksturze na cegłach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Kaeres ma w tej chwili jakiegos radeona, ale ktorego to nie pamietam. 1589411[/snapback] 9500 pro.A na tym screenie wyraznie widac wlaczone pixel dubbling.Wylacz ta opcje i ciesz sie grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ślepa kura :D przyjżyj się teksturze na cegłach No wlasnie chodzi mi o to, ze lekko mowiac nieduza ta roznica [; (przynajmniej na tym screenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 w najblizszym otoczeniu otoczeniu zrodla swiatla (w miejscu najbardziej rzucajacym sie w oczy) tekstury maja jednakową ostrosc. Na max detalach ta ostrosc jest zachowana natomiast na medium tekstury wraz z oddalaniem od zrodla zaczynaja sie rozmywac. Typowa optymalizacja zeby zaoszczedzic mocy obliczeniowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 w najblizszym otoczeniu otoczeniu zrodla swiatla (w miejscu najbardziej rzucajacym sie w oczy) tekstury maja jednakową ostrosc. Na max detalach ta ostrosc jest zachowana natomiast na medium tekstury wraz z oddalaniem od zrodla zaczynaja sie rozmywac. Typowa optymalizacja zeby zaoszczedzic mocy obliczeniowej 1589501[/snapback] hehe to sie LOD nazywa;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 o ile sie nie myle to LOD dotyczy geometrii i ilosci polygonow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ja mam problem nastepujacy : gra sie zainstalowala normalnie, chce ja uruchomic i pokazuje sie czarny ekran na sekunde i powrot do pulpitu. To samo mialem z wersja multiplayer beta :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ja mam problem nastepujacy : gra sie zainstalowala normalnie, chce ja uruchomic i pokazuje sie czarny ekran na sekunde i powrot do pulpitu. To samo mialem z wersja multiplayer beta :angry: 1589678[/snapback] JA tez tak mialem.Zwolnilem miejsce na C po czym odpalilem gre ale z pliku config.Za 2 podejsciem juz poszla normalnie :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Panowie, czemu mi ta gra tak wygląda? Mam wszystko ustawione na maksa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Panowie, czemu mi ta gra tak wygląda? Mam wszystko ustawione na maksa :( 1590182[/snapback] co to za rozdziała? 320x240? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 pixel doubling masz wlaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 To wyglada jakby bylo uruchomione w trybe software'owym :lol: Ehh, az lezka sie w oku kreci... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Panowie, czemu mi ta gra tak wygląda? Mam wszystko ustawione na maksa :( 1590182[/snapback] Juz to mowie poraz ktorys - masz wlaczony pixel dubling Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Juz to mowie poraz ktorys - masz wlaczony pixel dubling 1590206[/snapback] + rozdziała 320x240 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 yh to jest 1024, wlacz u siebie pixel doubling i bedziesz podziwial to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Juz to mowie poraz ktorys - masz wlaczony pixel dubling 1590206[/snapback] Juz ktos przed toba to powiedzial. Ekh..... musisz na sile pokazywac swoja wiedze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...