Skocz do zawartości
Gość kev

F.e.a.r.

Rekomendowane odpowiedzi

Gram w gre z 2005r i juz wymagam aby tak wygladala.

A tego monolita jak odpalilo mi na srednich to prawie z krzesla spadlem.

Jakosc tekstur z czasow Unreala. Prostokaty jeszcze sprzet quake (ktory pierwszy wprowadzil krzywe sciany a nie klocki).

Z tego co piszesz to: albo masz wlaczone Pixel Doubling, albo chorobe oczu ;) (no offence) Edytowane przez Jin*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co piszesz to: albo masz wlaczone Pixel Doubling, albo chorobe oczu ;) (no offence)

1589194[/snapback]

raczej to drugie ;), albo i pierwsze :) bo to co widze na screenie (kaeres) to ziemia a niebo z tym co ja mam na swoim kompie

ps

Ronin ma "Readon 9550 @ 9600PRO (420/500)" - 4x1 potokowa karta :) więc czego Ty wymagasz od takiej ??

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchajcie, wyraznie napisalem, ze tak ta gra sie odpalila na auto.

Czyli z deka przesada, ze moja karta ma takie cos obslugiwac w watpliwej predkosci 40FPS maksymalnie (z takimi detalami musialbym miec z 60fps srednio).

Oczywiscie potrafie odpalic ta gre w max detalach ale wtedy jest sieczka niemozliwa, a jakosc nie dorasta do piet Riddickowi czy D3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres z tego co pamiętam ma GF4Ti

ofkorz dobra grafa, ale jej czas się już skończył, pogódź się z tym wreszcie...  :rolleyes:

1589370[/snapback]

hehe u mnie chrupie czasem na 6800...widac czas juz na 7800GTX SLI :mur:

gralem sobie wlasnie bez AA aniso w sterach x8

1184x864

Dołączona grafika

gierka w pewnych momentach chrupie masakrycznie...

Edytowane przez genghiskhan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wygląda tak bez ss

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

a tu obiecana różnica miedzy medium a maximum

max

Dołączona grafika

medium

Dołączona grafika

jedno jest pewne rear ma skopany silnik i tu nawet nie ma co dyskutować gra wygląda normalnie jak na dzisiejsze standardy a wymagania ma jak by wyglądała jak nowy unreal ;)

engine farcray pod tym względem fps jest sto razy lepszy

Edytowane przez Nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres ma w tej chwili jakiegos radeona, ale ktorego to nie pamietam.

1589411[/snapback]

9500 pro.A na tym screenie wyraznie widac wlaczone pixel dubbling.Wylacz ta opcje i ciesz sie grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w najblizszym otoczeniu otoczeniu zrodla swiatla (w miejscu najbardziej rzucajacym sie w oczy) tekstury maja jednakową ostrosc. Na max detalach ta ostrosc jest zachowana natomiast na medium tekstury wraz z oddalaniem od zrodla zaczynaja sie rozmywac. Typowa optymalizacja zeby zaoszczedzic mocy obliczeniowej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w najblizszym otoczeniu otoczeniu zrodla swiatla (w miejscu najbardziej rzucajacym sie w oczy)  tekstury maja jednakową ostrosc. Na max detalach ta ostrosc jest zachowana natomiast na medium tekstury wraz z oddalaniem od zrodla zaczynaja sie rozmywac. Typowa optymalizacja zeby zaoszczedzic mocy obliczeniowej

1589501[/snapback]

hehe to sie LOD nazywa;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam problem nastepujacy : gra sie zainstalowala normalnie, chce ja uruchomic i pokazuje sie czarny ekran na sekunde i powrot do pulpitu. To samo mialem z wersja multiplayer beta  :angry:

1589678[/snapback]

JA tez tak mialem.Zwolnilem miejsce na C po czym odpalilem gre ale z pliku config.Za 2 podejsciem juz poszla normalnie :) pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, czemu mi ta gra tak wygląda? Mam wszystko ustawione na maksa :(

1590182[/snapback]

Juz to mowie poraz ktorys - masz wlaczony pixel dubling

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi